çözümü yok bu küçüklüğün sanırım ya bıktım artık çok üzülüyorum. inş. cesaretimi toplayıp gösterebilirim göstercek ne varsa bide erkek ya çekiniyorum. hormon testi yapamaz bana çünkü adet değilim ama yinede bi sorayım. ay şimdi bile utandım. gerçi sağlık bu ama işte.
Pes etmeseydin keşke :44: Benim gittiğim doktorda öyleydi çok feci uyuz olmuştum. Bırakmıcam peşini ama bakalım nolacak ..
Canım sadece göğüslerindeyse tüylenme önemli değildirYediğimiz sağlıksız besinler, ordaki derinin hassas olması falan etkilidir. İğneli epilasyon kesin çözümdür. Geçmiş olsun
Yok canım sadece göğüslerimde olsa problem etmeyeceğim. ama aynı senin gibi her yerde. Kollar bacaklar koltukaltı ağdayla tamam göğsümün arasında var ve belimde onlarıda ağdayla alıyorum. Ama bikini bölgesini ağdayla alamıyorum canım acıyor o yüzden jiletle alıyorum ve çok sertlerpopomdakileride alabildiğim kadar alıyorum ama makat çevresine jilet değdirmeye korktuğumdan dokunamıyorum bu yüzden orayı hiç sorma simsiyah ve kıllı elimi attıkça elime geliyorlar sinir oluyorum iğne lazer falan çok korkutuyor beni
Aynı sorunlar bende de var canım napcağımı şaşırdım. Evli değilim Allah tan yoksa hepten kafayı yerdimBende sen gibi yapıyorum bikini bölgesini jilet, popoma hiç dokunamadım bile .. Bacaklar ve kollarımın üstü ağda. Koltuk altımı jiletle. Göğüs uçlarımı omuzlarımı sırtımı cımbızla :18: pofff Ama hep yara bere oldum ya uğraşamıyorum artık Doktora gittin mi peki sen? İlaç kullandın mı hiç veya şimdi kullanıyor musun canım ?
Doktora hormonlar için gittim fakat hormonlarımın normal olduğunu tüylenmenin genetik olabileceğini söyledi tüylenmeden başka sıkıntımda yok Dr. hormon problemi olsa göğüslerimin normalden daha büyük ya da daha küçük olabileceğini söylemişti. Benim göğüslerim gayet normal. ilaç kullanmadım doktor lazer tedavisi dedi ama ben de ondan korkuyorum. Bir arkadaşım yaptırdı yara oldu tüyleri ters döndü batıklar falan bende şimdi istemiyorum. Böyle çekiyorum işte. Ben birde evliyim canım ama söyleyeyim evlenince kafayı yerim diye düşünme eşin anlayışlıysa sorun olmuyor. Ben evliyim eşim de hiç problem etmez bu durumu. Bir kaç kez makat etrafındaki kılları söyledi alamıyorum ne yapayım dedim ne yalan söyleyeyim bir kaç kez jiletle eşim aldıama sonra baktı uzun iş şimdi oda uğraşamıyor Benim tek sıkıntım makat etrafındakiler geri kalanların hepsini öyle ya da böyle alıyorum. Girintili bölgeler sıkıntı oluyor. :18:
Bana da doktor öyle demişti genetiktir diye sen gibi ama git gide arttı. 2 sene sonra tekrar doktora gittim o da bişi demedi ama bi ilaç yazıverdi onu kullanıyorum şimdilik bakalım :18: Göğüslerim feci derecede küçük ona da bi çözüm bulamadılar. Hangi testler yapılması gerekiyor ki ? Bana sadece herkese yapılan hormon testi yapıldı. Daha detaylı incelenmesi gerekmiyor mu :44: Senin adına çok sevindim canım ne güzel anlayışlı bi eşin var :81: Allah hepimize nasip eder inşallah anlayışlı bi eş. Benim çevremde de lazer yaptıranlar var. Çok çok güvendiğin işinde uzman birine yaptırırsan bi sıkıntı olmaz benceLazer ve iğneli epilasyon kesin çözüm. İyice araştır ve böyle bi imkanın varsa mutlaka yaptır, çünkü sadece tüylenme problemlemin varmış
Bilemiyorum canım yaa korkuyorum ben lazerden falan.Küçük göğüse sanırım çözüm de yok gibi burda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla herkes yazıyor telkin ilaç falan diye ama kimse kesin çözüm buldum diyemiyor. Ama silikon yaptırıp çok memnun kalanlar var forum da ameliyattan 6 ay sonra aynı gerçek göğüs gibi yumuşaklığı oluyormuş. Hem daha iyi senin için sarkma problemin olmaz
Korkma canım iyice düşün taşın, her cilt yapısı bir değilBende öyle düşünüyorum ama hormonlarım düzelmiyor ki İlk önce onların hallolması lazım. Bu gidişler ilerde ameliyat şart anlaşılan. Hep doktorların yüzüne. Ergenlik döneminde gittiğim zaman tedavi uygulamaya başlasalardı şimdi böyle olmazdım kesinlikle. Estradiol değerim 2 sene önce çok düşükmüş mesela ama hiçbir tedavi uygulanmadı. Aynı şekilde erkeklik hormonlarımda yüksekmiş meğersem. Şu son 2 senede Durup dururken ateş basmalarım ve baş ağrılarım oluyordu. Her şeye aşırı derecede sinirli olmaya başlamıştım hala öyleyim. Geçen gittiğimde estradiol üm düzelmiş ama prolaktinim yükselmiş feci. Biri düzelse diğeri bozuluyor. Napcağımı şaşırdım bakalım bu ay doktor tekrar gel dedi Göğüslerin gerçekten hiç gelişmemiş demişti geçen ay gittiğimde
Yalnız canım bak göğüs ölçün 70-75 civarı ise evlenip kilo alınca bide çocuk doğurursan tam kıvamına gelir. Arkadaşlarımdan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?