• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E-Kitap İstekleri Buraya

:asigim:Kızlar ben türü önemli değil ama son 10 yılın en çok satanlarıda olablir kolay okunabilecek orjinal ingilizce kitapları rica etsem.:çok üzgünüm:

Tarih-Araştırma bölümünde yeralan bu kitabin linki geçersiz, Nevbahar Hanımcığımızın dikkatine :-) a.s.

Emine Şenlikoğlu - Çin İşkencesi

ve trafik kitabi ariyorum calismak icin turkce yanliz hollada kurllari olan kitap holandada yasayanlr varsa kitabi link yapabilirlermi sagolun

<Kırlangıçların ölümü> diye bir kitap arıyorum yazarının japon bir bayan olduğunu biliyorum sadece Borderline hastası bir kızı anlatan kitap olduğunu biliyorum kitapçılarda bulamadım.
Bulmama yardımcı olurmusunuz?

<Kırlangıçların ölümü> diye bir kitap arıyorum yazarının japon bir bayan olduğunu biliyorum sadece Borderline hastası bir kızı anlatan kitap olduğunu biliyorum kitapçılarda bulamadım.
Bulmama yardımcı olurmusunuz?

Kitabın adından emin misiniz peki hiç o isimde kitap çıkmadı amafisfisfis

trevanian - inci sokağı, kasaba adlı kitaplarını ve de Nicholas Seare takma adıyla
yazdığı "1339 ya da Öyle Bir Yıl, Bir Sokak Satıcısı Adına Apoloji" ve "Kaba Saba Masallar" ...

arşivinde olnalar varsa lütfen ekleyebilir mi??

canım bende mümkünse S.O.S ana babalara yardım gültekin yazgan evrim yayınevi

Bende kerime nadir'in kitaplarından istiyorum...
Çok eski bi yazar ve kitaplarda eski ama bulmanız mümkün mü?

ben ingilizce (reading passages) okuma parçaları arıyorum yazılıda sorabilmek için.Okuduğunu anlama sorularıyla birlikte.Anadolu lisesi 10 ve 11 sınıflarda kullanabileceğim.Teşekkür ederim şimdiden.şu an için simple past,past cont., simple present, present cont. tenselerini içeren yada bir yerin tanıtımıyla ilgili bir passage olabilir.

Back