E-Kitap İstekleri Buraya

nese28

Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2007
129
4
296
- Yurtdışı
arkadaslar ben cok zamandir suna dumankayanin kitaplarindan ariyorum
e-book olarak, ama bulamadim.bilen varsa yardimci olabilirmi?

slm arkadaşlar sizden ricam derya baykalın yaratıcı fikirler kitabının e- kitabını eklermisiniz nette araştırdım ama bulamadım

arkadaşlar ankarada oturuyorum bana acil yigenim için kemal tahir'in devlet ana isimli kitabı lazım yardımcı olurmusunuz emanet olarak almak istiyorum daha sonra geri vereceğim ama çok acil okul için lazım lütfen cevap verirmisiniz.

konuyu açtığın bu bölüm ;
Öneriler ! Sorular ? Sorunlar : ( KK ile ilgili sorunlar, yeni başlık önerileri, moderatörlük isteği, site kullanımı gibi konuların soru-cevap şeklinde tartışıldığı bölüm.dür

Link Silinmiştir.
bu bölüme bir bak istersen m_zor

oooo ne hizlisin canim jeyyar

m_zor kitap bölümüne aradigini yaz bence
burda bu mesaj birazdan silinir gider
bir de kitap bölümünde e-kitaplar kisminda linkler var
e-kitap indirme o linklerden de ara
eger yoksa kitabin isminin yanina e-kitap ekleyerek google dan ara
Bulunca da bizimle paylas canim yerimseniben

oooo ya laf yok naniknanik
kac gündür yoktu zaten :1hug:

nimetcim bende sormustum varmi kimsede e-kitabi diye ve aradim
ama yok sanirim, ama suna dumankayanin bir sitesi var ordan
bilgi alabilirsin,sitenin linki:

Link Silinmiştir.

selam arkadaşlar
benim sizden istediğim kitabın adı : BİROL GÜVEN'İN ''YATAK ODASI SOHBETLERİ'' eklerseniz sevinirim...tesekkür ederim.

Yabancı dillerde yazılmış (özellikle İngilizce, Almanca ve İspanyolca) e-kitaplar var mı kızlar buralarda? Şöyle bir baktım ama göremedim. Gerçi uykum da var, mevcutsa bile görememiş olabilirim. Eğer varsa ve görememiş isem konu kirliliği için kusura bakmayın. Yok da görememiş isem o zaman iyi. Yani işte anlayın...

Kütüphane bölümünde calisma var canim, yabanci dilde kitaplarda olacak.
Biraz sabret olur mu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…