• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan e-emoss'un nişan bohçaları..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

e_emoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
156
1
46
İstanbul
bismillahirrahmanirahim..
maşallah diyerek başlayalım..

kızlar resimleri tam çekemedim aslında bunlar kırmızı kurdela ile bağlı geldi. ama ben resimlerini onlar gittikten sonra çekebildim. çoğu şeyi de çekemedim. pike takımı vs. daha çok vardı.
çekebildiklerim bu kadar..

$SP_A0667.jpg
$SP_A0772.jpg
$SP_A0771.jpg
$SP_A0770.jpg
$SP_A0769.jpg
$SP_A0768.jpg
$SP_A0767.jpg
$SP_A0766.jpg
$SP_A0765.jpg
$SP_A0764.jpg
$SP_A0763.jpg
$SP_A0762.jpg
$SP_A0761.jpg
$SP_A0760.jpg
$SP_A0759.jpg
$SP_A0671.jpg
$SP_A0670.jpg
$SP_A0668.jpg
$SP_A0773.jpg

Ayy maşallahh emosscum yaa:nazar:
hadi ilk yorumun benden olsun canım:34:
çok hoş şeyler bunlar.
Taşlı terliklere de bayıldım:34:
çiçeğini de sana mı beğendirdiler canım?

Son düzenleme:
Ayy maşallahh emosscum yaa:nazar:
hadi ilk yorumun benden olsun canım:34:
çok hoş şeyler bunlar.
Taşlı terliklere de bayıldım:34:
çiçeğini de sana mı beğendirdiler canım?

saol deryaw darısı başına..
yok çiçeği kendileri almış ama kim şeçtiyse güzel seçmiş.. :))

saol deryaw darısı başına..
yok çiçeği kendileri almış ama kim şeçtiyse güzel seçmiş.. :))
Amin canım:16:
ewet ben de çok beğendim seninkini.. beni istemeye gelirken getirdikleri çiçeği çok beğenmemiştim ben, o yüzden nişandaki de öyle olur die korkuyorum da:1:
inşallah bu sefer bana beğendirirler:1:

canım maşallah herşeyin çok güzel ....

ben hep böyle özenilmiş bohçalara çok özeniyorum benimde nişan ocaktaydı 3aylıkta evliyim biz okadar özenerek yapmıştık ki herşeyi neler alındı edildi demiyorum sunuş şekilleri çok kötüydü biz herkeze ayrı ayrı süslü bohçalara koyduk onlar sadece bana bir bohça ama diğerlerini resmen havlu içine koymuşlar annem daha açtığında görünce çok morali bozuldu ve bakamdan kaldırttı hiç unutamıyorum aileme rezil olduğumu,taa ki annem evlenirken artık evi yerleştiriken gördüler düşünün

çok güzel olmuş cnm bohçan darısı benimde başıma

şimdi onlar bana bohça yapıcak ya uzak mesafe olacağı için burdan beğenicez ve bornoz takımı ,yatak örtüsü ,uyku seti ,gecelik terlik merlik alıncak bayağı heyecanlıyım bende yaa inşallah bohçalar birbiri ile eşit düzeyde olur hani onlar çok şık yapar bizim ki sönük kalırsa kötü olur biz özenir onlar özenmessede çok zor ailelere yapılmıcak bizde mesela annem sadece havlu eşarp hediye koyucak. ama ben gizli gizli kayınpedere gömlek kayıvalideye bluz küçüğe badi falan alsam mı ki ama annemde kızıcak bu sefer herkesin hakkında hayırlsı

hayırlı olsun canım hepsi çok güzel darısı başımaaa :69::69:
saol hayırlısıyla inşallah...

canım maşallah herşeyin çok güzel ....
teşekkür ederim..

ben hep böyle özenilmiş bohçalara çok özeniyorum benimde nişan ocaktaydı 3aylıkta evliyim biz okadar özenerek yapmıştık ki herşeyi neler alındı edildi demiyorum sunuş şekilleri çok kötüydü biz herkeze ayrı ayrı süslü bohçalara koyduk onlar sadece bana bir bohça ama diğerlerini resmen havlu içine koymuşlar annem daha açtığında görünce çok morali bozuldu ve bakamdan kaldırttı hiç unutamıyorum aileme rezil olduğumu,taa ki annem evlenirken artık evi yerleştiriken gördüler düşünün
üzüldüm cnm insan üzülür haklısın. sen o kadar özeniyorsun ama karsı taraf bunu yapmayıncada emeğine üzülüyorsun içinde kalıyor tabi ama sen yine çok takma bence çünkü hepsi gelip geçici önemli olan bohçaların nasıl sunulduğu, ya da onu almış, bunu almamış meselesi değil. sizin mutluluğunuz.. bazıları böyle yapıyor işte.. o da onların vicdanı.. üzülme..

Hayırlı olsun, Rabbim nazarlardan korusun hepsi çok güzel.
amin teşekkürler, cümlemizi inşallah.. Rabbim, agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.(amin)

çok güzel olmuş cnm bohçan darısı benimde başıma
teşekkürler. saol hayırlısıyla inşallah...

şimdi onlar bana bohça yapıcak ya uzak mesafe olacağı için burdan beğenicez ve bornoz takımı ,yatak örtüsü ,uyku seti ,gecelik terlik merlik alıncak bayağı heyecanlıyım bende yaa inşallah bohçalar birbiri ile eşit düzeyde olur hani onlar çok şık yapar bizim ki sönük kalırsa kötü olur biz özenir onlar özenmessede çok zor ailelere yapılmıcak bizde mesela annem sadece havlu eşarp hediye koyucak. ama ben gizli gizli kayınpedere gömlek kayıvalideye bluz küçüğe badi falan alsam mı ki ama annemde kızıcak bu sefer herkesin hakkında hayırlsı
öncelikle hayırlı olsun. inşallah herseyin güzel olur. annenden gizli birşey yapma inan anlıyorum herseyin en güzeli en özeli olsun istiyorsun bende öyleydim herşeyi aldım en ince ayrısına kadar ama çokta inceleme çünkü bu sefer karsından aynısını görmeyince üzülüyorsun.. hakkımızda hayırlısı .inş..

off kızlar, ben de çok özeniyorum inceliyorum bohça işlerini.. en güzeli olsun istiyorum.. bohçaların dışlarını fln süsleyip boncuklayıp duruyorum...
Ama karşı tarafın sunum tarzından çok endişeliyim yaa..
Çok şık bi sunum yapabileceklerinden emin değilim.. Keşke onlarda benim kadar özense yaa:59:

canım maşallah :nazar:
çok güzelmiş bohçaların,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,darısı bizlere :69: :31:

Back