• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E durumu tayinleri

25 ağustos 31 ağustos arası başvurular alınacak Allah şu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun....

sözleşmeli olarak çalışlıyorum ve atanamadım..sadece 8 okul gösterildi...hayatta gelemem bu puanla...kadrolulara 100 küsür yer açılmış diye duydum... sabır...ek atama bir açıklansa..açıklansa bile olmaz ama yinede umutlanıyorum...

il emri gelmediği sürece senelerce eşlerimizin yanına gidemeyiz.zaten il emri gene yokmuş diyolar memurlarda uffff...

kadrolu arkadaşlar gözünüz aydın il emriniz geldi.biz insan değiliz bize gelmedi.allah belasını versin bu devletin b aşındakilerin.sizde çoluğunuzdan çocuğunuzdan ayrılırsınız inşallah..

caycan arkadaşım
sizlere il emri gelmediğine çok üzüldüm tayin istediğin yerde inşaallah yeterli kadro vardır. ben de il içi isteyemiyorum görevlendirme için uğraşacağız eşimle ararmız 180 km ve yollar berbat ötesi :((

kadrolu arkadaşlar gözünüz aydın il emriniz geldi.biz insan değiliz bize gelmedi.allah belasını versin bu devletin b aşındakilerin.sizde çoluğunuzdan çocuğunuzdan ayrılırsınız inşallah..

amiiin,yaptıkları haksızlıktan başka bişey değil üzülüyorum en çok da kimse bunun farkında değil,basında çoğu yerde bakandan müjde diye geçti konu,hayırlı olsun diye aradı arkadaşlarım tek tek izah etmek zorunda kaldım bunun kadrolular için geçerli olduğunu,

amiiin,yaptıkları haksızlıktan başka bişey değil üzülüyorum en çok da kimse bunun farkında değil,basında çoğu yerde bakandan müjde diye geçti konu,hayırlı olsun diye aradı arkadaşlarım tek tek izah etmek zorunda kaldım bunun kadrolular için geçerli olduğunu,

aynen canım,benide bugün 20 kişi tebrik etmek için aradı.tv de duyduk diyolarçubukçu kendini hamile öğretmenin yerine koymuş,üzülmüş,il emrini vermiş,bizim mağduriyetimizi gidermiş güya....... kadın,bide bundan önceki bakanlığı aileden sorumlu bakandı.ama yok bizim ailelerimiz aile değil,bizim çocuklarımız babalı analı büyüyemez.biz kimizki,çocuklarımız düşünülsün.alt tarafı sözleşmeli KÖLE... çok sinirliyim çok.isyan ediyorum ya artık..

caycan arkadaşım
sizlere il emri gelmediğine çok üzüldüm tayin istediğin yerde inşaallah yeterli kadro vardır. ben de il içi isteyemiyorum görevlendirme için uğraşacağız eşimle ararmız 180 km ve yollar berbat ötesi :((

kadrolu ve sözleşmeli öğretmen ayrımı yaparak bu öğretmenleride birbirine düşman etmek istiyolar ya. aaa bak öcü,bak kaka sözleşmeli.... falan diyecekler bize yakında.
ankaraya 13 kadro vermişler,hepside 100 km dende uzak yerler.ama istiycem,geleceğine ümidim olmasada mecburum.senin adınada üzüldüm,il içi vermemişler şerefsizler.afedersin küfretmek istiyorum ya bunlara.gene bi çok insan mağdur.güya sizin içinde eşlerinin yanına verdik falan diyolar.bunlar yüzünden evlilikleri biten o kadar çok öğretmen varki.şu hayır mübarek günde bu kadar beddua aldılar.gene diyorum,allahlarından bulsunlar,onlarda ailelerinde ayrılırlar inşallah...

caycan arkadaşım

seni çok iyi anlıyorum canım,ben de aynı durumdayım,il emrini getirdin madem adam akıllı bir şey yap,aynı il sınırı içinde olanları da bir yerde bireştir,sözleşmelilere de bu hakkı tanı.Ama nerdeee

heliniim mutlaka görevlendirme yapacaklardır ama bu işin peşini bırakma milli e. müdürünün karşısına çık..gerekirse valinin..bu senin doğal hakkın
arkadaşlar il emri geldi ama iyi mi oldu kötü mü oldu tartışılır..ben adana merkeze isteyeceğim adana içinde 26 okul açmışlar en uzak ilçelerde var nasıl 25 ini doldurup il emirliğini işaretleyeyim?zaten çıkar uzak ilçelere tayinim sonra napacağım?
birde bebeğim var:((
ADANA ıSTEYENLER VAR MI?

canım ben asker eşiyim jandarma genel komutanlığından bir yazı gelmiş benim durumumda olanlar jandarma genel komutanlığına görevlendirme için dilekçe yazacakmışız onda bile sadece kadrolular diyor ben kadroluyum ama sözleşmeli köle olan arkadaşlarım da var. kadrolular eş de diğerleri ne?? buna sinir oldum bir de eşim asker olmasaydı ne olacaktı? Düşündükçe sinir oluyorum yaaa bu nasıl bir adalettir ???????
ama Allah büyük güya suistimal oluyor diye insanların yuvalarını huzursuz eden bir zihniyet eninde sonunda cezasını çekecektir. çok kızgınım....

bakanın dün yaptığı açıklamayı duymuşsunuzdur,maliyenin çalışma yürüttüğünü bitince sözleşmelilerin kadroya alınacağını,alınınca sözleşmelilerinde il emri hakkından yararlanacağını söylüyor,verilmiş bir söz var ve yoğun baskı,sanırım bu yılın sonuna kadar kadroya geçirileceğiz,aklıma takılan kısmı kadroya alındığımız taktirde 1 yıl stajyer olacağımızdan eş durumu tayini isteyemeyecek oluşumuz bu da en yakın 1,5 yıl demek,acaba bununla ilgili bir çözüm getirirlermi

bakanın dün yaptığı açıklamayı duymuşsunuzdur,maliyenin çalışma yürüttüğünü bitince sözleşmelilerin kadroya alınacağını,alınınca sözleşmelilerinde il emri hakkından yararlanacağını söylüyor,verilmiş bir söz var ve yoğun baskı,sanırım bu yılın sonuna kadar kadroya geçirileceğiz,aklıma takılan kısmı kadroya alındığımız taktirde 1 yıl stajyer olacağımızdan eş durumu tayini isteyemeyecek oluşumuz bu da en yakın 1,5 yıl demek,acaba bununla ilgili bir çözüm getirirlermi

saydırırız ya okadar semineri boşunamı verdiler.hemen kaldırmalılar stajerliği.yok artık ya valla istifa ederim öyle olursa.bi buçuk yıl dahamı,allah korusun..

Back