• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E durumu tayinleri

stajerlıgın kalktıktan sonra bır yıl sonra yanına gıdıyorsun canım

sözleşmeli öğretmenlikte adaylığın kalkması söz konusu değil ama 1 yıl çalıştıktan sonra eş durumu tayini isteyebilir,hizmet puanı üstünlüğüne göre tayin olur,ama inş sözleşmeliler kadroya alınır çünkü eş durumunda çook sıkıntı var çoğu kişi eşinden ayrı

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için... Arkadaşımın adaylığı kalkacak eylülde. İnşallah ben de atanır adaylığımı bitiririm de bir araya gelebiliriz...

kızlar benim de eş durumu tayiniyle ilgili sorum olacak bi nişamlımla aynı ilde görevliyiz ama ilçelerimiz farklı ve ulaşım zor olduğu için eş durumu tayini istiyoruz ve aramızdki mesafe 110 km ve adaylığımızın 15 güne kadar kalkacaı düşünülürse(yani hizmet puanımız yok denecek kadar az) sizce daha yakın yerlere atanma durumumuz olur mu lütfen bilenler varsa çok acil yazın kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

bulunduğun ilin öğretmen yoğunluğuna ve senin branşına göre değişir empatik.Ne yazık ki artık eşlerin ayrılığını önemsemiyorlar.

bulunduğun ilin öğretmen yoğunluğuna ve senin branşına göre değişir empatik.Ne yazık ki artık eşlerin ayrılığını önemsemiyorlar.

Miskokulum cevabın için teşekkür ederim vereliniortak nişanlım sınıf öğretmeni benim ilçem şehür merkezine daha yakın olduğu için nişanlım tayin istiycek bilemiyorum artık sınıf öğretmeni açığı vardır herhalde, umarım olur yoksa her şey daha da zorlaşır. :1no2: :1no2: :kızgın: :kızgın:

canım moralin bozulmasın ama sınıfçıların işi çok zor,hemen merkeze gelemiyorlar malesef.Allah yardımcınız olsun.

benim malesef çıkmadı,bu gidişle de çıkmayacak,hakkımız olan bu durumda bile bizi minnet etmeye mecbur bırakıyorlar

çıkmadı,gidiyorum gene bebeğimle evimden uzaklara.bu devlet çocukları babasından ayırmaya devam etsin bakalım.çok ah ediyorum,bizi bu durumlara düşürdükleri için.offf offf.allahım sen yardım et,kafayı yemek üzereyim..

kadrolu arkadaşlar açılınca bi bakarmısınız ankaraya kaç yer vermişler.inşallah atanırsınız arkadaşlar..

sabahtan beri bekliyoruz atama sayfası açılsın diye ama malesef bizim ülkemizde hangi verilen söz tutuldu ki?ayın 10 u dendi ama hala tık yok.

aaaaaah ah ankara sınıf öğretmenliği kontenjan sayısı yüüüüüüzyirmiiiiiiiiiiiiiidokuuuuuuuuuuuz,hayırlı olsun

açıldı da ne oldu sanki,gene hüsran,tercih bile yapamıyorum,açmıyorlar çünkü,ilde benim branştan açık yokmuş .

arkadaşlar ben de seneye isticem eş durumu trabzona.bakarmısınız bu yılki durumu nasıl trbzonun sınıf öğretmeniyim bu arada.seneye de yaklaşık 70 yakın bi hizmet puanım olacak. bi de arkadaşlar mesela tercih ettiğim okullar olmazsa bi dönem daha mı bekliyorum.il emri kalmış diyorlar çünkü

Back