Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
E devlet şifrenizi unuttuğunuzda, evden birinin (aile üyesi örnek olarak) tc kimliğimi gerekiyor? Abim şifresini unutmuş, giriş yapabilmek için annemin kimlik nosunu istedi. Fakat bana pek sağlıklı gelmedi, danışmak istedim.
İyi de annenin babanin TCsini ogrenmekten kolay ne var ki, edevlete girebilirse nüfus kayıt alabilir. Yoksa muhtara,nüfus dairesine gidip oradan nüfus kayıt alıp tcyi öğrenebilir. Tek TC ise bir şey olmaz ama şifresini falan vermesin sakin anneniz babaniz
E devlet şifrenizi unuttuğunuzda, evden birinin (aile üyesi örnek olarak) tc kimliğimi gerekiyor? Abim şifresini unutmuş, giriş yapabilmek için annemin kimlik nosunu istedi. Fakat bana pek sağlıklı gelmedi, danışmak istedim.