- 9 Ağustos 2022
- 551
- 1.226
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak hiç bu açıdan bakmamıştım.Ablaniza mi guvenmiyorsunuz? İlginç geldi soru. Vermek istemiyorsanız online bankasina giriş yapar gibi banka internet şifresiyle de girebilir
Ah seni yerler yerlerBak hiç bu açıdan bakmamıştım.
Ben de devlete falan güvenmiyor sanıp şaşırmıştım hatta.
Abim. Ve evet güvenmiyorum, gwçmişi biraz kötüAblaniza mi guvenmiyorsunuz? İlginç geldi soru. Vermek istemiyorsanız online bankasina giriş yapar gibi banka internet şifresiyle de girebilir
İyi de annenin babanin TCsini ogrenmekten kolay ne var ki, edevlete girebilirse nüfus kayıt alabilir. Yoksa muhtara,nüfus dairesine gidip oradan nüfus kayıt alıp tcyi öğrenebilir. Tek TC ise bir şey olmaz ama şifresini falan vermesin sakin anneniz babanizAbim. Ve evet güvenmiyorum, gwçmişi biraz kötü
E-devlet’e girip şifremi unuttum deseniz aileden birinin kimlik numarasını istediğini görürsünüz zaten.E devlet şifrenizi unuttuğunuzda, evden birinin (aile üyesi örnek olarak) tc kimliğimi gerekiyor? Abim şifresini unutmuş, giriş yapabilmek için annemin kimlik nosunu istedi. Fakat bana pek sağlıklı gelmedi, danışmak istedim.
E devlete girip şifremini unuttum’a tıklasan doğru olduğunu göreceksin aslındaE devlet şifrenizi unuttuğunuzda, evden birinin (aile üyesi örnek olarak) tc kimliğimi gerekiyor? Abim şifresini unutmuş, giriş yapabilmek için annemin kimlik nosunu istedi. Fakat bana pek sağlıklı gelmedi, danışmak istedim.