E-devlet Şifre Unutmak

wafflebie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
538
1.189
E devlet şifrenizi unuttuğunuzda, evden birinin (aile üyesi örnek olarak) tc kimliğimi gerekiyor? Abim şifresini unutmuş, giriş yapabilmek için annemin kimlik nosunu istedi. Fakat bana pek sağlıklı gelmedi, danışmak istedim.

Ablaniza mi guvenmiyorsunuz? İlginç geldi soru. Vermek istemiyorsanız online bankasina giriş yapar gibi banka internet şifresiyle de girebilir
Bak hiç bu açıdan bakmamıştım.

Ben de devlete falan güvenmiyor sanıp şaşırmıştım hatta. :KK64:

Abim. Ve evet güvenmiyorum, gwçmişi biraz kötü
İyi de annenin babanin TCsini ogrenmekten kolay ne var ki, edevlete girebilirse nüfus kayıt alabilir. Yoksa muhtara,nüfus dairesine gidip oradan nüfus kayıt alıp tcyi öğrenebilir. Tek TC ise bir şey olmaz ama şifresini falan vermesin sakin anneniz babaniz

E devlet şifrenizi unuttuğunuzda, evden birinin (aile üyesi örnek olarak) tc kimliğimi gerekiyor? Abim şifresini unutmuş, giriş yapabilmek için annemin kimlik nosunu istedi. Fakat bana pek sağlıklı gelmedi, danışmak istedim.
E-devlet’e girip şifremi unuttum deseniz aileden birinin kimlik numarasını istediğini görürsünüz zaten.

Banka kartı varsa oradan giriş yapabiliyor. Videdolar var izlettirin nasıl banka ile giriş sağlanır şeklinde.

E devlete girip şifremini unuttum’a tıklasan doğru olduğunu göreceksin aslında

X