- 13 Kasım 2016
- 326
- 402
- 103
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Diğerleri neyse de ecoli nerden bulaşmış olabilir ki
Onun tedavisi yok bildiğim kadarıyla ama ailenize çok kolay bulaşabilir ona dikkat etmek lazım
Ortak kullandığınız Banyo ve tuvaletlerin çamaşır suyuyla temizlenmesi lazım
Sebamed Feminine Intimate Hassas İntim LikitCiddi misin? Sabun vs vajina icin kotu segil miV ph sini bozuyor malum
Çok geçmiş olsun. Ben de hayatımda ilk defa geçtiğimiz perşembe günü idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Gerçekten çok zormuş. Acıdan kıvrandım resmen. Doktor bana cipro antibiyotik verdi. Kullandığım ilk günden faydasını gördüm. Şimdi gayet iyiyim.
Bu defada bagimli olmasin vajina ona: ( idrar yolu enfeksyonuyla sabun kullaniminin alakasi yok dimi?Sebamed Feminine Intimate Hassas İntim Likit
Böyle aratıp bakarsanız asla ph bozacak bir şey olmadığını göreceksinizdir:)
Ben hala bitince hemen alıyorum. Zaten normalde de enfeksiyonu önlüyor.
Soğan suyu içtiniz mi?
Açık süt yoğurt gibi şeyler alıyor musunuz?
Kültürde 100.000 uzerinde uremw görüldü demedikten ve nitrit negatif oldugu surece idrar yolu enfekaiyonu olmaz. E.coli bakterileri yararli bakterilerdi onlarsiz da olmaz. Bu sonuclara göre bir de antibiyotik kullaniliyorsa asla sonuc alinmaz demisti doktorumuz. siz nitrit degerine bakacaksiniz kulturdeki ureme aayisina bakacaksinizhic idrar yoku enfeksiyonu olmadim hic..
istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim. 5 doktor gezdim sadece bana onun tedavisi iyi geldi.
Enfeksiyonu ilaçlar geçirmedi bende de. Ben mısır püskülü, kiraz sapı, bir parça civanperçemi (ayva denesi ya da ayva danesi de deniyor) demleyip içtim. Yabanmersini yedim kurusundan alıp. Hatta yabanmersini kurusunu bazen demleyip içtim. Ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum.
Önlem olarak ayaklarımı üşütmüyorum. Her daim sıcak tutuyorum. Yazın bile çorap giyerim. Çok su içiyorum. İç çamaşırımlarım pamuklu, renksiz, baskısız ve sadece kendi çamaşırlarımı özel deterjanla (kimyasal madde en az içeren) biraz yüksek ısıda yıkıyorum hala daha. Tekrarlamadı üç dört senedir. Doktorun verdiği antibiyotikler bende vajina mantarına sebep oldu. Kafayı yemiştim. Ben bu çaylarla rahatlattım kendimi.
Kendi yöntemimi yazdım ama kesinlikle tedavi tavsiyesi değildir. Özellikle civanperçemi keskin bir bitkidir. Alerjik etkiler ya da başka yan etkileri olmadığına emin olmalısınız önce. Çok geçmiş olsun inşallah şifa bulursunuz. Gerçekten insanı delirten bir hastalık.
işe yarıyor mu ? gerçekten . hiç içmedim . nasıl kullanılması gerektiğini biliyorsan allah rızası için yazarmısın?
Öncelikle dinlenmiş 1 buçuk bardak suyu kaynat.
Yemeklik soğanı (mor değil) bir kaç parçaya kesip suya at 5 dakika kaynat. Ilıyınca iç. Soğumaması lazım fermente oluyor. 15 gün sabah akşam aç karına veya yemeklerden 1 saat sonra..
Soğanları çöpe atma yemeklerde kullan..
Enfeksiyonlarda çok etkili. İdrar yolu, kist, rahim ağzı yarası vs.
İnşallah sana da şifa olur..
Ona verilen bir toz var gece yatmadan içiyorsun o geçiriyor. Bende de evlendşgimden beri var. Hamilelikte de oldu hatta..sıcak bezi çmaşırıma koyuyordum ve ayaklarıma kalın şeyler giyiyorum asla üşütmüyordum ve bol su içiyordum. Öylelikle 2 günde geçiyordu.iç çamaşırlarını da mutlaka ütüle. Mikroplar ölsün
Çok geçmiş olsun hayatımda 2 kez geçirdim sistit berbat birşey gerçekten sürekli tekrarlamasını hayal bile edemiyorum çok zor.KIZLAR MERHABA,
sizden rica konum yarına kadar kalsın . daha çok görülsün belki şifayı sizler sayesinde bulacağım.
Yıllardır süre gelen evlendikten sonra zirvede yaşadığım ataklar geçirten bu hastalıktan bıktım. içmediğim ilaç kullanmadığım takviye hapları iğneler gitmediğim doktor kalmadı . Geçmiyor meret , beni kendimden geçirtiyor kendisi geçip gitmiyor. dedim sizlere sorayım . belki alternatif tıp , belki doktor belkide ne bilim bir öneri. lütfen bildiklerinizi paylaşın . Bekliyorum.
PEki kilolu musunuzKIZLAR MERHABA,
sizden rica konum yarına kadar kalsın . daha çok görülsün belki şifayı sizler sayesinde bulacağım.
Yıllardır süre gelen evlendikten sonra zirvede yaşadığım ataklar geçirten bu hastalıktan bıktım. içmediğim ilaç kullanmadığım takviye hapları iğneler gitmediğim doktor kalmadı . Geçmiyor meret , beni kendimden geçirtiyor kendisi geçip gitmiyor. dedim sizlere sorayım . belki alternatif tıp , belki doktor belkide ne bilim bir öneri. lütfen bildiklerinizi paylaşın . Bekliyorum.
Çok geçmiş olsun hayatımda 2 kez geçirdim sistit berbat birşey gerçekten sürekli tekrarlamasını hayal bile edemiyorum çok zor.
Acaba ayaklarınızı üşütüyor olabilir misiniz? Enfeksiyondan dolayı oluyor evet ama soğukta ayaklarımı üşüttüğümde de hissediyorum ben sanki hafif yanma.
PEki kilolu musunuz
Bende hamileyken yakalandım ve aylar sürdü kullandığım ilaçlar kısıtlıydı doktorum Doğumdan sonra kilo vermemi etki edeceğini söyledi kiloluyken geçirmeyen ilaçlar bir defada attı enfeksiyonu benden
Ben yurt dışındayım türkiyede varmı bilmiyorum idrar yolları ve böbrek rahatsızlıkları için özel çaylar var sürekli tekrarlıyorsa bu çayları tüketebilirsiniz oldukça faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?