- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Ay bende obsesif bozukluk var, takıntılıyım yani hastalıklara karşı hemen bir korku içindeyim. Dayanamadım acilde baktırdım.Enfeksiyon kalmış nedenini verdiği ilaç dozajı düşüktür muhtemelen diye söyledi. Sarı akıntılar için kadın doğuma gitmemi söyledi randevu aldım bakalım.Suya atılmalık bir toz vermiş antibiyotik bu gece son idrardan sonra kullanacağım. Eczanede sordum işe yarar mı sadece 1 gecelik diye ama yarar dedi bakalımmmerhaba benim de ilacım bitti. Şükür ki sancılar geçti fakat arada minik minik tuhaf hissettiren bir şeyler oluyor. İçerlerde. Aldırmamaya calışıyorummm. Lütfen tahlil sonuclarınızdan haberdan edin beni dekullandığımız mantar ilacının prospektüsünde bir hafta sonra etki etmeye başlar yazıyordu. Belki o sebeple geç düzelecektir?
O toz tek doz ama cidden çok etkili. Bence benim de o tek dozluğa ihtiyacım var. Kadın doğum görüşmenizden sonra yazarsanız sevinirim. Allah şifa versinAy bende obsesif bozukluk var, takıntılıyım yani hastalıklara karşı hemen bir korku içindeyim. Dayanamadım acilde baktırdım.Enfeksiyon kalmış nedenini verdiği ilaç dozajı düşüktür muhtemelen diye söyledi. Sarı akıntılar için kadın doğuma gitmemi söyledi randevu aldım bakalım.Suya atılmalık bir toz vermiş antibiyotik bu gece son idrardan sonra kullanacağım. Eczanede sordum işe yarar mı sadece 1 gecelik diye ama yarar dedi bakalımmağrılarım içinde buscopan yazdı son durum böyle. Sizin de son durumunuz nedir bildirirseniz sevinirim aynı durumdan buzdaripiz ne de olsa
Merhaba yine benO toz tek doz ama cidden çok etkili. Bence benim de o tek dozluğa ihtiyacım var. Kadın doğum görüşmenizden sonra yazarsanız sevinirim. Allah şifa versin ♥♥
Merhaba yine bensabah ürolojiye baktırdım eski tahlilime baktı pek sıkıntı yok dedi sonra ultrason yaptı ama bir sıkıntı olmadığını söyledi. Rahatlamam için antiseptik yazdı tekrarlanırsa ilaçtan sonra görüşelim dedi. Saat 3 e de kadın doğum almıştım. Akıntıları söyledim ultrason yaptı polikistik over dedi. Tahlil de verdi fakat pazartesi salı çarşamba stajda olduğum için artık mecbur perşembe baktırıcam son durumu size ileteyim dedim. Sizde durumlar nasıl? Ağrılar yanmalar akıntılar geçti mi :)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederimMerhabaŞimdilik sıkıntı yok çok şükür. Herkese de polikistik over demeyi cok seviyor kadın doğumcular. Sonucunuzu da paylaşın lütfen. İnşallah temizlencek tüm şikayetleriniz
polikistik akıntımı yapıyormus bendede kendimi bildim b,ileli polikistik ve akıntı var ama hiç bi doktor polikistikten dolayı oldugunu söylememişti şaşırdım su an :)Merhaba yine bensabah ürolojiye baktırdım eski tahlilime baktı pek sıkıntı yok dedi sonra ultrason yaptı ama bir sıkıntı olmadığını söyledi. Rahatlamam için antiseptik yazdı tekrarlanırsa ilaçtan sonra görüşelim dedi. Saat 3 e de kadın doğum almıştım. Akıntıları söyledim ultrason yaptı polikistik over dedi. Tahlil de verdi fakat pazartesi salı çarşamba stajda olduğum için artık mecbur perşembe baktırıcam son durumu size ileteyim dedim. Sizde durumlar nasıl? Ağrılar yanmalar akıntılar geçti mi :)
Merhabalar sırf size bu soruyu sormak için üye oldumBu konuda çok çekmiş ve şükür ki kabus dolu günleri atlatmış biri olarak belki bir faydam olur moral olur diye yazıyorum
Yılda en az üç kere tekrarlayan, ANTİBİYOTİKLERE CEVAP VERMEYEN ( veriyorsa da yeniden tekrar eden) , canımı ruhumu tüketen bir sistit sorunum vardı. Üroloji bölümlerini eskittim, tüm ekonomim hastanelere gidiyordu :) açıklama vs yoktu. Tek İĞNE YOLUYLA ANTİBİYOTİĞE cevap veriyordu. O da günde iki doz popodandı ve artık popom çürümüştü.simsiyahtı popom.
Artık özel lüks hastaneleri bırakıp kızılayda bir tıp merkezine gittim oldukça dandik biryer...
Hoca sadece bol su iç ve günde 2 kere 15 gün boyunca MAYDONOZ ÇAYI yap iç dedi. İlaç milaç vermedi. Size sadece şunu söylüyorum.
Sakınnnnn umutsuzluga kapılmayın. Sabah çişinizi yaptıktan sonra maydonoz çayınızı için, mesanenizde beklesin . Bir de gece uyumadan için. Mucize :)
Beş yıldır olmadı ... azcık hissedecek gibi olsam bi maydonoz cayı içerim başlamadan geçer gider.
Merhabalar sırf size bu soruyu sormak için üye oldum. Sizde bakteri ürüyor muydu ben de 2,5 yıldır geçmeyen e coli bakterisi ürüyor. Hiçbir antibiyotiğe cevap vermiyor. Cranberry hapı kullan dedi doktor antibiyotikle işe yaramadı,karnabahar suyu içtim yaramadı.Allahtan artık ağrı sızı yanma sık tuvalete çıkma olmuyor ben sadece bulanıklığından ve kokusundan anlıyorum idrarımın. Hastanede kültür verince de bu bakteri çıkıyor. Ama artık bıktım geçsin inşallah ileride düşüğe ve erken doğuma bile sebep olabilirmiş
Çok çok teşekkür ederim hemen bu akşam uygulayacağım peki sizde de bu bakteri mi ürüyordu hatırlıyor musunuz?Çok çektim bu illetten tek çözümü maydanoz
15 20 sap maydanozu kaynayan 1 lt suya atın, iki dk haşlayın sonra kapatıp soğutun, gün boyu için bu suyu. Haşlanan maydanozları ilk sıcağı geçtikten sonra alın, temiz bir pedi yırtıp içini boşaltın haşlanmış maydanozları içine koyup çamaşırınıza yapıştırın en az iki saat dursun. Bu kürü 4 5 gün yapıp ara verin birkaç gün sonra tekrarlayın. Sistit olmadan da arada arada yapın. Tonla antbiyotik envai çeşit iğne ilaç kullandım genta dahil bir tek maydanozdan fayda gördüm
Çok çok teşekkür ederim hemen bu akşam uygulayacağım peki sizde de bu bakteri mi ürüyordu hatırlıyor musunuz?
Allahım inşallah ben de kurtulurum ömür boyu duacınız olurumEvet e-coli başbelası
O kadar çok uğraştım ki
Yok çamaşır ütüle, yok özel solüsyonlarla temizlen hepsi boş ürüyor meret. Maydanoz suyu baş ilacım, sistit olmadan idrarın kokusundan anlıyorum geldiğini, hemen başlıyorum maydanoz geçiyor. Son 3 yıldırda hiç olmadı çok şükür
Allahım inşallah ben de kurtulurum ömür boyu duacınız olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?