- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Yani üşütüyor musun acaba ya da ne zamanlar oluyor bum ile başlıyor ismi çok kullandım kuzum geçici oldu bende hep
Bende bi senedir aynı sıkıntıyı yasıyodum ne zaman ayaklarımı 3 kat giyindim ne zamanki içimi 3 kat giyindim gitti bu benden bnde neler cektim tavsiyem soğan kürünü de uygulaman iç Çamaşırını yüksek ısıda ütüle giy ve her lavabodan sonra sac kurutma makinesiyle vajinanı kurut günlük çamaşır değiştirkültür yapıyor bakteri hep aynı çoğu antibiyotiğe direnç göstermiş. bunu kullan ozaman diyor. peki diyorum geçecek mi? onun garantisini veremem diyor. benimkide can bir insan 10 gündebir aynı hastalığa yakalanır ?
ah o e.coli berbat bi şey. Balık kokulu bi akıntıya sebep oluyor. Kendimden tiksinmiştim. Aromatik yağlar dahil çok şey denedim. Antibiyotikle tekrarlayıp duruyor. Yurt dışında yaşayan bi tanıdığınız varsa orda bunlar için vajinaya kullanılan fitil tarzı ilaçlar var. Bizde o tarz ilaçlar yok ne yazık ki.normalde bağırsakta yaşayan bir bakteri bu zararı olmayan.okadar cok nedeni varki .antibiyotik geçiriyor ama bu bakterinin yapısı tırtıla benzetilmiş , mesane duvarına yapışıyormus ayaklarıyla ve suyla vs atılmıyor coğalıyormuş
idrar torbanız aşşağıda olabilir, kuruluk yaşıyor musunuz ? cinsel ilişki "öncesi" eşiniz ve siz duş alıyor musunuz ? cinsellik sonrası siz duş alıyor musunuz ? kilolu musunuz ? insülin direnciniz var mı ?
Ayni skintiyi yillarca yasams biri olarak sunu soyleyeyim pedinizi organik ped kullanin.ayrica dus jeli falan kullanmayin organik bi sabunla banyonuzu yapin vucut olarak.son olarak gttgm bi doktor bunun psikolojik etkisinden bahsetti ne kadar kafaya takarsan o kadar tekrar edecegni ve stresinde etki ettigini soyledi sasirdim dogrusuKIZLAR MERHABA,
sizden rica konum yarına kadar kalsın . daha çok görülsün belki şifayı sizler sayesinde bulacağım.
Yıllardır süre gelen evlendikten sonra zirvede yaşadığım ataklar geçirten bu hastalıktan bıktım. içmediğim ilaç kullanmadığım takviye hapları iğneler gitmediğim doktor kalmadı . Geçmiyor meret , beni kendimden geçirtiyor kendisi geçip gitmiyor. dedim sizlere sorayım . belki alternatif tıp , belki doktor belkide ne bilim bir öneri. lütfen bildiklerinizi paylaşın . Bekliyorum.
Cevaplarin hepsini okumadim yazan olmustur ama bende yaziyim.KIZLAR MERHABA,
sizden rica konum yarına kadar kalsın . daha çok görülsün belki şifayı sizler sayesinde bulacağım.
Yıllardır süre gelen evlendikten sonra zirvede yaşadığım ataklar geçirten bu hastalıktan bıktım. içmediğim ilaç kullanmadığım takviye hapları iğneler gitmediğim doktor kalmadı . Geçmiyor meret , beni kendimden geçirtiyor kendisi geçip gitmiyor. dedim sizlere sorayım . belki alternatif tıp , belki doktor belkide ne bilim bir öneri. lütfen bildiklerinizi paylaşın . Bekliyorum.
e-coli üretimi artıyor + mantar vb hastalıklara da yol açarinsulın direncıyle ıdrar yolu enf. bır ılıskısı var mı ?
katılıyorum + fakat genital bölge yıkanmalı içi değil dış kısım ama kurulamayı unutmamalı nemli ıslak bırakmamalı bu tip insanların kesinlikle cinsellik öncesi de duş almaları gerekli eşi de duş almalıÖncelikle idrar yolu enfeksiyonları kadınların genel bir sorunu.Kadınlarda erkeklerden 10 kat daha yüksek.Esas sebebi de kadınların üretrasının kısa olması.
Sizin sorununuza gelirsek,kısır bir döngüye girmişe benziyorsunuz ve şu anda kültür de yapıldığına göre antibiyogram elinizdedir.Ertapenem gibi güçlü ilaçlara ihtiyacınız olabilir.
Ayrıca tanınız kesinlikle doğru mu yandaş hastalığınız var mı bu önemli.Böbrek taşı olabilir,anal fistül olabilir bunlar araştırılmalı.E.coli üremesi çoğunlukla dışkı temasını ve/veya hijyen eksikliğini düşündürür
Genel önlemlere gelirsek
-Büyük abdest sonrası düzgün temizlik yapmanız gerekir.Önden arkaya olacak şekilde
-yüzde 100 pamuklu iç çamaşırı giyin ve ütüleyin iç çamaşırınızı
-dar kıyafetlerden uzak durun.tayt vb.
-cinsel ilişki sonrası idrarınızı yapın
-genital bölgenizi yıkamayın
-yeterli sıvı alın.en az 2 lt olacak şekilde
-diyabet gibi enfeksiyonlara yatkınlık yaratan bir hastalığınız var mı doktora danışın
-kültürle kanıtlanmadıkça antibiyotik kullanmayın.dirençli bakteri sayısını artırmayın
katılıyorum + fakat genital bölge yıkanmalı içi değil dış kısım ama kurulamayı unutmamalı nemli ıslak bırakmamalı bu tip insanların kesinlikle cinsellik öncesi de duş almaları gerekli eşi de duş almalı
Ayni skintiyi yillarca yasams biri olarak sunu soyleyeyim pedinizi organik ped kullanin.ayrica dus jeli falan kullanmayin organik bi sabunla banyonuzu yapin vucut olarak.son olarak gttgm bi doktor bunun psikolojik etkisinden bahsetti ne kadar kafaya takarsan o kadar tekrar edecegni ve stresinde etki ettigini soyledi sasirdim dogrusu
Mutlaka bir üniversite hastanesine git böbreklerine baktır muhtemelen ondandır. Benim kızımda Vur var yani idrar kaçıyor böbrege ve bunun tek belirtisi sık sık idrar yolu enfeksiyonu ve hatta gecen hafta da gecirdi. Adana balcalı da üroloji profesörü Nihat satar var ona gidiyoruz iyi bir doktor. Mutlaka üroloji ve nefrolojiye gitmelisin.KIZLAR MERHABA,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?