Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları E bebek web sitesinden alisveris yapanlar bakar mısınız??

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.668
57.649
598
Arkadaslar ben bu siteden ilk defa alisveris yapiyorum.reflu yatagi aldim iade etmek istiyorum.kargom gelmedi daha.iade konusunda sıkıntı çıkarırlar mi deneyimleyen var mi acaba?

Kargoya teslim edilmemişse arayıp iptal ettirebilirsiniz.

Kargodaysa da teslim almazsanız geri döner ve para iadesi alabilirsiniz.

Eğer ebebek mağazasından alacağınız birşey varsa mağazada değişim de yapabilirsiniz internetten aldıklarınızı.

Kargoya teslim edilmemişse arayıp iptal ettirebilirsiniz.

Kargodaysa da teslim almazsanız geri döner ve para iadesi alabilirsiniz.

Eğer ebebek mağazasından alacağınız birşey varsa mağazada değişim de yapabilirsiniz internetten aldıklarınızı.
Bulundugum il de e bebek magazasi yok maalesef keske olsaydi. Internet uzerinden cok alisveris yapan biriyim.ama bu siteden ilk defa alisveris yaptim.toplu bi alisveris yaptim yani.iade konusunda sıkıntı cikarirlar mi bilmiyorum.sikayet var da baya sorun yasayanlarin yazisini okudum da

Bulundugum il de e bebek magazasi yok maalesef keske olsaydi. Internet uzerinden cok alisveris yapan biriyim.ama bu siteden ilk defa alisveris yaptim.toplu bi alisveris yaptim yani.iade konusunda sıkıntı cikarirlar mi bilmiyorum.sikayet var da baya sorun yasayanlarin yazisini okudum da
Epeydir alışveriş yapmamıyorum oğlum büyüdüğü için ama daha önce sorun yaşamadım.

Dediğim gibi kargoyu teslim almazsanız daha garanti olur. Gelsin, dönsün direkt.

Epeydir alışveriş yapmamıyorum oğlum büyüdüğü için ama daha önce sorun yaşamadım.

Dediğim gibi kargoyu teslim almazsanız daha garanti olur. Gelsin, dönsün direkt.
Tesekkur ederim.reflu yatagi biberon sut sagma makinesi vs toplu almıştım herseyi.digerlerini teslim alip sadece reflu yastigini biraksam sorun olmaz insallah

Tesekkur ederim.reflu yatagi biberon sut sagma makinesi vs toplu almıştım herseyi.digerlerini teslim alip sadece reflu yastigini biraksam sorun olmaz insallah

Hee pardon ben hepsini iade edeceksiniz sandım. Sorun olacağını sanmıyorum.

Kargoya teslim ederken tutanak almayı unutmayın. Sonra da iade yapılmış mı diye kontrol eder, gerekirse telefon edip iade yapın dersiniz.

Bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, şikayet var’a zaten hep sorun yaşayanlar yazıyor, çok verimli bi yer değil benim gözümde :)

İnternet alışverişlerinde sebepsiz 15 güne kadar iade şansınız var, e-bebekte kurumsal neticede, belki mağazadan bile iade etme şansınız vardır.

Hee pardon ben hepsini iade edeceksiniz sandım. Sorun olacağını sanmıyorum.

Kargoya teslim ederken tutanak almayı unutmayın. Sonra da iade yapılmış mı diye kontrol eder, gerekirse telefon edip iade yapın dersiniz.
Anladim iade etmek istedigim ürün icin tutanak istiycem.ona gore istedigim urunleri alip istemediğim ürünü teslim almadan geri yolliycam.cok tesekkur ederim

Bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, şikayet var’a zaten hep sorun yaşayanlar yazıyor, çok verimli bi yer değil benim gözümde :)

İnternet alışverişlerinde sebepsiz 15 güne kadar iade şansınız var, e-bebekte kurumsal neticede, belki mağazadan bile iade etme şansınız vardır.
Bulundugum il de magazasi olsaydi degisim isterdim ama maalesef yok.simdi ben ilk defa bu siteden alisveris yaptığım icin tedirgin oldum.e bebek kurumsal diymi.yani büyük bi firma mavi gibi lc waikiki gibi flaan

01CDB26F-039E-437E-9416-83A97D56155A.webp
Bulundugum il de magazasi olsaydi degisim isterdim ama maalesef yok.simdi ben ilk defa bu siteden alisveris yaptığım icin tedirgin oldum.e bebek kurumsal diymi.yani büyük bi firma mavi gibi lc waikiki gibi flaan

Bence internet sitesindeki adımları izleyin, kargo firmaları teslim almadan açmanıza izin vermiyor, tutanak falan da tutmuyor, burada iade kodu oluşturulup kargonuzu kontrol etmenize bile izin veriyor.

Yine de kafanıza takılıyorsa Telefon yardımla iletişime geçin bence.

Eki Görüntüle 2161030

Bence internet sitesindeki adımları izleyin, kargo firmaları teslim almadan açmanıza izin vermiyor, tutanak falan da tutmuyor, burada iade kodu oluşturulup kargonuzu kontrol etmenize bile izin veriyor.

Yine de kafanıza takılıyorsa Telefon yardımla iletişime geçin bence.
Tamam cok tesekkur ederim

Merhaba reflü yastığını bebeğinin rahatlığı ve sagligi icine tavsiye ederim yine de tercih senin:KK200:
Biliyorum ama siparis etmis olduğum reflu yatagi cok pis kokuyormus.koku cikmiyormus.sevil bebe cok fonksiyonlu yatis yastigi kiraz cekirdekli olani almistim.alan herkes pisman cevremde de dahil.en azindan baska marka alirim

Back
X