- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Ben ağırlıksız tam çömeliyorum
Aynen kesinlikle
Ya poponun sarkık olması gerçekten rahatsız edici bir görüntü
Tam çömelmek kesinlikle daha etkili,ağırlıkla çok etkili diyorlar ama ben henüz o aşamaya gelemedimBen ağırlıksız tam çömeliyorum
Büyük popomda aslında ama sertleşmesi hoşuma gidiyor
Ağırlık kas yapıyor diyorlar ben kaslı vücut sevmiyorum o yüzden istemiyorumTam çömelmek kesinlikle daha etkili,ağırlıkla çok etkili diyorlar ama ben henüz o aşamaya gelemedim
Canım, o gördüğün kaslı vücutlara benzememiz için, 24 saatin 10 saatini spor yaparak geçirmemiz lazım..Ağırlık kas yapıyor diyorlar ben kaslı vücut sevmiyorum o yüzden istemiyorum
Olmadı ilerleyen günlerde ağırlıkla yapayım bari 1 lt lik su şişeleri olur herhaldeCanım, o gördüğün kaslı vücutlara benzememiz için, 24 saatin 10 saatini spor yaparak geçirmemiz lazım..
Bizim yaptığımız günde 100-200 squat, devede kulak bile değil..
Amacımız sadece şekillenmek, inşallah..
ay zayıf olan ne kötü
olur olurOlmadı ilerleyen günlerde ağırlıkla yapayım bari 1 lt lik su şişeleri olur herhalde
aynen bir de hep protein yiyiyorlar,protein tozu filan kullanıyorlar,ciddi emek harcıyorlar yaniCanım, o gördüğün kaslı vücutlara benzememiz için, 24 saatin 10 saatini spor yaparak geçirmemiz lazım..
Bizim yaptığımız günde 100-200 squat, devede kulak bile değil..
Amacımız sadece şekillenmek, inşallah..
Kalkarız bu işinde altındanolur olur
ben de zamanla 2 kiloluk ağırlıklarım var,onlarla yaparım
Evet canım yaa, bu görüntüyü kazımamız lazım beynimize..ay zayıf olan ne kötü
bir söz vardı ''zayıf olursan giysiler güzel durur ; fit olursan vucudun güzel olur'' diye,bu resim de ispatı yaa
Benim dambıllar var 2 kiloluk ve 5 kiloluk..olur olur
ben de zamanla 2 kiloluk ağırlıklarım var,onlarla yaparım
aynen bir de hep protein yiyiyorlar,protein tozu filan kullanıyorlar,ciddi emek harcıyorlar yani
bu arada paylaşıımlar çok güzel
Evet evet eveeeeeettttttttttttttttÇok fena gaza geldim çok fena.
Kalkarız bu işinde altından
Çok fena gaza geldim çok fena.
Benim dambıllar var 2 kiloluk ve 5 kiloluk..
Ben bir de plates başlıyorum, 21 günde tüm yağlardan kurtulma videosu..Ebrucum orda dambıllarla bayaa işkence çektiriyo zaten ama bu aklıma kazıdığım görüntü ile acı çekmicem, sadece yağlarım terlerle ekıp gidicek işte
Teşekkür ederim canım..
Gaza geldim, gaza getirmek istedim..
İştahla başlayalım sporumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?