- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Kızlar ben bir ara kadınlar klubunden ayrılmıştım.
Sebebi suydu,yeni hamile bir bayan bebeğine giysi almış, ben de istersen doğmamış bebeğe giysi alma dedim,bizim buralarda öyle yapılır ben de öyle yaptım dedim.bana demediği kalmamıştı...
Şimdi bana msj atmış,bebeğimi düşürdüm artık mutlu olabilirsin,gözün aydın yazmış,büyük konustukların başına gelsin yazmış..beddualar falan..
Sinirden elim ayağım titriyor
Gerçekten suan kadınlar klubunden de nefret ettim,hiç gelesim yok buraya
tekrar bir başlık daha kapattığım için üzgünüm ama bu kadın bana msj atmaya devam ederse psikolojim bozulacak
hepinizden cok özür dilerim
hoşçakalın arkadaşlar
Cok uzuldum canim, maalesef böyle kendini bilmez kisiler olabiliyor.. Karar senin tabi ki, sayende guzel tatli rekabetli bir yarisa baslamistik. Kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle yap ve lutfen kafana takip moralini bozma. Umarim bu durum uzun sürmez ve yeniden seni aramizda görebiliriz..
Ip atlamada pek kendime guvenmiyorum aslinda ama elimden geleni yaparimBiz devam edelim ama tamam mı ?
2 hafta kaldı, hatta CallanPinckney ip atlama yarışması da yapacaktı, ben başlatırım konuyu,
Hatta fırsat bulursam bugün açarım konuyu, önümüzdeki pazartesi başlarız.. Sen de olucaksın dimi?
Ip atlamada pek kendime guvenmiyorum aslinda ama elimden geleni yaparimsquata devam edelim ama dedigin gibi...
Ip atlamada pek kendime guvenmiyorum aslinda ama elimden geleni yaparimsquata devam edelim ama dedigin gibi...
O zaman olur ziplar ziplar dururumİpsiz zıplarızz
tamam, akşam geçen haftanın en çok yapanlar listesini hazırlarım..
Canim anca girdim ve gordum mesajını kusura bakma. Dun 110 squat yapmistim, Callan'in mesaji görünce yazmamistim.Canım dün squat yaptın mı?
listeyi hazırlıyorum o yüzden soruyorum :)
O zaman olur ziplar ziplar dururum
Canim anca girdim ve gordum mesajını kusura bakma. Dun 110 squat yapmistim, Callan'in mesaji görünce yazmamistim.
Evet ya cidden öyle oluyor. Neyse biz ikimiz birbirimizi motive ederiz artık napalım :) Maksat yarışmaktan öte spor yapmakCanım, başlarız başlamasına da yarışma olarak, ama başta geliyorlar sonra kimse kalmıyor..
Evet ya cidden öyle oluyor. Neyse biz ikimiz birbirimizi motive ederiz artık napalım :) Maksat yarışmaktan öte spor yapmak
VarımAynen, zıplayalım yarından itibaren, var mısın ?
Özelden, profilden konuşuruzzz
Dogrudur ya, ben iple beceremiyorum baya denemistim ama kendi halimde zıplarsam olur sanırımTamam o zaman, hadi rekabet olsun kim daha çok zıplarsa
Şaka maka bir akrabam çok zıplayarak kilo verdi, hala da almıyor, incecik
Dogrudur ya, ben iple beceremiyorum baya denemistim ama kendi halimde zıplarsam olur sanırımGene de ne kadar olur bilemedim, görecegiz bakalım :)))
Yarın yolculukta gececek benim fazla yapamam ama yatmadan squat + zıplama hoplama yapayım bakalım kac yapabilecegimOlur olur süper olurr, fırsat buldukca atla, zıpla işteehatta zıplarken saa sola dön 2 kat hareket olsun, beli de inceltelimm
ben 100 tane de bile terliyorsam durmadan 15-20 dakika yaparsam süper olur tabi yaparsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?