ヅsquat yarışmasıヅ

Holgeldin cnmmmm:))) gittikçe daha kolsy gelecek hiç merak etme :)))

250 mi vovv, ne tatlı acı değil mi :)))

Hayır canım sıkılaştırıp kaldırıyor Popo büyüttüğü bir kaç yerde yazıyor ama sanmam kaldırdığı için büyümüş gibi duruyor olabilir selülitler için çok iyi squat
Aynen, cildim pürüssüzleşmeye başladı,ben hep özellikle arka tarafımı çirkin bulurdum,şimdi beğenmeye başladım, 1 ayın sonunda güzel şeyler olacak inşallah :)))

İyi akşamlar.
popom da öyle bir acı var ki sanki iğne olmuşum ama bi kaç iğne
Bu akşam dinlendireyim kendimi yarın devam edeyim diyorum.

Callan benimde kalcamda degısım oldu, şurda kısa zaman olmasına rağmen. İşin ilginci şişti büyüdü bu benim için kötü birşey ama biliyorum ki bu şişkinlik geçici kasların calısmasından kaynklı su toplamasıdır. Şeklini alınca küçülecek.
Yoksa kendimi mi kandırıyorum

Hoşbuldummm
Pazar sabahı aç karnıma ölçüleri almayı düşünüyorum. Çok güzel şeyler olacak çoook
Ay hadi inşallah,ben de heyecanlıyım
Vucudumda hiç kıvrım yok,odun gibiyim, zorla kum saati yapıcam kendimi,kararlıyım ,:))))

Benimki büyüdü ama dediğin gibi ara verince hemen sönüyor,uzun dönemde de aaynı sekilde, keşke hep böyle kalsa benimki :))))))
Bende artık ağrı olmuyor pek,demek sayıyı daha cok arttırmam lazımm:)))

Benimki büyüdü ama dediğin gibi ara verince hemen sönüyor,uzun dönemde de aaynı sekilde, keşke hep böyle kalsa benimki :))))))
Bende artık ağrı olmuyor pek,demek sayıyı daha cok arttırmam lazımm:)))
Bende yağda çok o yüzden şekil alıp küçülmesini umut ediyorum. Ki zaten yapı olarakta kalkık ve dışa doğru popom. Amacım şekli güzelleşirken küçülsün pürüzsüzleşsin selülitten eser kalmasın.
Sayı zorlamıyorsa arttırmakta fayda var tabi. Arttır artık hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…