Biz de öyle düşünerek bulaştık ama hüsran. Konuyu da canım istedi açtım arkadaşımahahhdgajhdadls bu nebiçim konu yahu, yıllardır dyson kullanıyoruz ailecek maşallahları var. servis konusunda da dysonın üstüne tanımam vallahi
çekim gücü niye azalsın ya özelliği kalitesi buradan geliyor zaten, o kadar para verip aldığım süpürgemin gücü düşşe sinir krizi geçirirdimBen dyson big ball allergy almıştım zamanında. Çekim gücünden hiç memnun değilim. Çok aşırı, halıyı geçtim bildiğin laminanta bile yapışıyor. Çok yoruyor insanı. Hamileyken kullanamadım, robot süpürge aldım da rahatladım.
Servisi konusunda bir şey diyemem. Çekim gücü azalmıyor dedik hemen normalde 600 küsür TL olan dönen başlıklardan gönderdiler bedavaya. Yine işe yaramadı ama olsun.
Ben de supururken sinir krizi geçiriyorumçekim gücü niye azalsın ya özelliği kalitesi buradan geliyor zaten, o kadar para verip aldığım süpürgemin gücü düşşe sinir krizi geçirirdim
denemedenmi aldınız ya , birde alerji modeli en iyi çekenlerdenBen de supururken sinir krizi geçiriyorumyapışma ulan diye bağırıyorum arada
Tabii ki denemeden aldımdenemedenmi aldınız ya , birde alerji modeli en iyi çekenlerden
evet evet motoru çok güçlü, annemde kullanıyordu oradan idmanlıyım ben. sadece sesi aşırı geliyor ama alıştık . artık kaslı bir ev hanımıyım hdgfajdhfjTabii ki denemeden aldıminternette indirim vardı yapıştırdım geçtim. Aslında çekim gücünü azaltma yeri var başlık üzerinde ama en düşüğü bile aşırı çekiyor
Çekim gücü ayarları oluyor normalde (diğer süpürgelerde) az-orta-yüksek gibi. Siz ayarlıyorsunuz. Yorum sahibi onu kastetmiş herhalde.çekim gücü niye azalsın ya özelliği kalitesi buradan geliyor zaten, o kadar para verip aldığım süpürgemin gücü düşşe sinir krizi geçirirdim
çok eskiden olan bir süpürgemizde vardı o ayar yenilerde bilmiyorum. ama dyson çekim gücüyle ünlü düşük isteyen daha az çeken bir marka tercih edebilir, denemeden almak riskÇekim gücü ayarları oluyor normalde (diğer süpürgelerde) az-orta-yüksek gibi. Siz ayarlıyorsunuz. Yorum sahibi onu kastetmiş herhalde.
annem süpürgenin üstüne düştü bir parçası kırıldı, servisi arayıp söyledi , görevli size bir şey olmasın diyip parçayı ücretsiz yolladı. başka marka olsa kullanıcı hatası derValla ilk defa dyson almayın diyen görüyorum. Parçası kırılsa bile ücretsiz gönderiyorlarmış. İlk fırsatta almayı düşünüyorum hatta
Kesinlikle öyle. Bende instagramda görmüştüm bi fenomen kırmış parçasını ücretsiz gönderdiler diye paylaşmıştı. Yani hani marka gönderir ki? Kullanıcı hatası olmayana bile kullanıcı hatası kaynaklı diyorlar daannem süpürgenin üstüne düştü bir parçası kırıldı, servisi arayıp söyledi , görevli size bir şey olmasın diyip parçayı ücretsiz yolladı. başka marka olsa kullanıcı hatası der
Valla yillardir memnun kalarak kullandigim tek ev esyasi. Servis, urun kalitesi, her anlamda cok memnunum. Siz ya cakma aldiniz ya da kullanmayi beceremediniz. Su yazdiklarinizi global bi alisveris sitesinde yorum olarak yazsaydiniz seri - yorum alirdiniz, o derece yaniArkadaslar şu dyson şarjlı süpürgeyi abartıyorlar ya almayın artık evlerinize. Aldığımdan beri zaten memnun olmadığım süpürgenin bataryası duvarda durup dururken bozuldu ve ekstra garanti yaptırmamıza ragmen garanti dışı diye tabiki karşılamıyorlar ve 1300 lira batarya alin diyorlar. Zaten çekim gücü bi halta yaramaz, boşu boşuna aldım saçma süpürgeyi. Tüketici heyetine başvurduk bakalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?