DVD ARıyorummmmmmm (fim/dizi)

Aaa ortaköyde değişim mi yapıyolar hiç bilmiyorum..ben zaten kıyamam kitaplarıma kütüphanem büyüsün istiyorum :)

Evet yapıyorlar hatta Bakırköy'de de istasyon caddesinde pasaj içlerinde değişim yapan yerler var eğer İstanbul'daysan aklında bulunsun.

Oshonun heralde hemen hemen her kitabını okumuşumdur..sen osho mu seviyosun? Seviyosan birşey sölicem :)

aslında adamın bir dolu kitabını alıp birini okudum hepsi gıcır gcırı durmakta sen yine de soyle merak ettim pek irdeleyemedim kendisini

aslında adamın bir dolu kitabını alıp birini okudum hepsi gıcır gcırı durmakta sen yine de soyle merak ettim pek irdeleyemedim kendisini

Ya adamın kitabını okuduysan zaten ne tarz fikirlere sahip olduğunu biliyosundur..güya sürekli tek önemli maneviyat,ruh vs..adamın zaten dünyaca ünlü seks tarikatı var . Benim alman bir arkdsm cocukken bu adamla aynı şehirde yaşamış adam süperlüks arabasıyla modellerle süperlüks bir hayat sürüyomuş..yani yazdıklarıyla ve ideolojisiyle tamamen ters bir yaşantıya sahipmiş..müritlerinden topladığı parayla acaip ihtişamlı bir yaşam sürerek ölmüş...işte bunu öğrendim ve benim gözümde sıfırdır artık kendisi :))
Bu durumda kitapları,öğretilerindekiler ya da tarikat herşey tamamen dolandırıcılık :)

canım benim kitaplar rafta beklemeye devam edecegine göre birkac dvd alternatifi sunayım seyretmemıssındır belki

izleyici the watcher(keanu reeves)
the cooler vegasta son sans(ale baldwin)
28days later (danny boyle)ü
sin city(frank miller)

dusnursen konusuruz

Konulara ve fragmanlara baktım sadece the cooler ilgimi çekti sadece ama 1 dvd için kargo parası vermek çok saçma olur malesef yinede ilgilenip vakit ayırdığın için çoooook teşekkür ederim

Benim elimden çıkarabileceklerim bunlar

Dvd ler ,
Nefes
Oblivion
Underworld - Karanlıklar ülkesi
Top secret
Jumper
Narnia - Prens Kaspian
Hür adam (Said Nursî )
Benjamin Button

Kitaplar,
Einstein ile ay yürüyüşü - Joshua Foer
Duygusal Zeka Damşel Goleman
Yıka Beynini - M. Barış Muslu
Eş ve müşteri nasıl kaybedilir - Aşi Saydam
Yalnız karınlar sokağı - Maeve Binchy

Özeline yazıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…