DVD ARıyorummmmmmm (fim/dizi)

mortishya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
2.280
349
6
İstanbul
Arkadaşlar DVD arıyorum dizi serileri yada film yalnızca türk olmaması tercihim ve altyazı seçeneği olcak..

Elinizde neler var?

Arkadaşlar DVD arıyorum dizi serileri yada film yalnızca türk olmaması tercihim ve altyazı seçeneği olcak..

Elinizde neler var?

Burdan bir arkadaşa daha söyledim sana da teklif edebilirim..Sinema mezunuyum işim bu sektörde bu yüzden oldukça geniş bir DVD vcd film arşivim var ama şuan nişanlımın evindeler..aciliyet yoksa haftaya listelerim ilgilendiğin olursa anlaşırız

Tabiiki çok sevinirim hatta başlığıma bakabilirsin güzel ve etiketi üzerinde ürünler var çünkü değerinde takas düşünüyordum...

Elinde yabancı dvd (özellikle dizi sezonları/film/belgesel) ve kitapları olanlarrr benle kontağa geçebilirler miii lüüütfennnn

Son düzenleyen: Moderatör:
ne tarz kitaplar arıyorsun belki yardımcı olabilirimm

Canım din sosyolojisi,aile sosyolojisi,psikoloji,felsefe(özellikle nietzsche ve veya kişisel gelişim kitapları olabilir..ama aslında bunlar yoksa elinde neler olduğunu yazarsan romanda olabilir konusuna göre..katı değilim yani cinayet,korku,polisiye vs hariç hertürü okuyabilirim

bende çok roman var ama nerdeyse çoğu polisiye

elimde dvd yok ama bi dünya kitap var sen hangi kitapları arıyorsun

Canımcım bak yukarda arkadaşada yazdım sosyoloji,psikoloji,felsefe ve kişisel gelişim hatta din bunlar asıl tercihlerim..ama bunlar yoksa elinde ne olduğuna bağlı romanda olur..elindekilerin isimlerini listeleyebilmen mümkün mü canım??

elimde dvd yok ama bi dünya kitap var sen hangi kitapları arıyorsun

Canımcım bak yukarda arkadaşada yazdım sosyoloji,psikoloji,felsefe ve kişisel gelişim hatta din bunlar asıl tercihlerim..ama bunlar yoksa elinde ne olduğuna bağlı romanda olur..elindekilerin isimlerini listeleyebilmen mümkün mü ??

elimdekilerin isimlerini yarın buraya yazayım canım inşallah baya bir kitap var.

Son düzenleme:

osho nun kitaplarını severmisin bende cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…