Arkadaşlar DVD arıyorum dizi serileri yada film yalnızca türk olmaması tercihim ve altyazı seçeneği olcak..
Elinizde neler var?
Burdan bir arkadaşa daha söyledim sana da teklif edebilirim..Sinema mezunuyum işim bu sektörde bu yüzden oldukça geniş bir DVD vcd film arşivim var ama şuan nişanlımın evindeler..aciliyet yoksa haftaya listelerim ilgilendiğin olursa anlaşırız
Koca bit pazarında dvd ve kitap kullanıcısı yok mu yahu :)
ne tarz kitaplar arıyorsun belki yardımcı olabilirimm
Canım din sosyolojisi,aile sosyolojisi,psikoloji,felsefe(özellikle nietzsche ve veya kişisel gelişim kitapları olabilir..ama aslında bunlar yoksa elinde neler olduğunu yazarsan romanda olabilir konusuna göre..katı değilim yani cinayet,korku,polisiye vs hariç hertürü okuyabilirim
elimde dvd yok ama bi dünya kitap var sen hangi kitapları arıyorsun
elimde dvd yok ama bi dünya kitap var sen hangi kitapları arıyorsun
Canımcım bak yukarda arkadaşada yazdım sosyoloji,psikoloji,felsefe ve kişisel gelişim hatta din bunlar asıl tercihlerim..ama bunlar yoksa elinde ne olduğuna bağlı romanda olur..elindekilerin isimlerini listeleyebilmen mümkün mü ??
bende çok roman var ama nerdeyse çoğu polisiye
elimdekilerin isimlerini yarın buraya yazayım canım inşallah baya bir kitap var.
Hadi ya o da bana uymuyor yinede ilgilendiğin için çok tşkr canım
Sana zahmet olucak çok teşekkür ederim
yok canım fazlalık olan bi dolu kitap var çok az kitabı arşivlemek istiyorum geri kalanlarının da elimden çıkması lazım
Ohhh süper o zaman alan razı veren razı durumu olcak :)
Canım din sosyolojisi,aile sosyolojisi,psikoloji,felsefe(özellikle nietzsche ve veya kişisel gelişim kitapları olabilir..ama aslında bunlar yoksa elinde neler olduğunu yazarsan romanda olabilir konusuna göre..katı değilim yani cinayet,korku,polisiye vs hariç hertürü okuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?