• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Düzleştiriciden kırılan saçları nasıl yatıştırırız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALAGUL1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
A

ALAGUL1983

Ziyaretçi
arkadaşlar benım saçımda çok kırıklar oluştu saç düzleştirme kullanıyorum ondan oldu galıba düzleştirdikten sonra üstten kırıklar çıkıyor saç spreyide kullanıyorum ama yamıyor ne yapmam lazım?:çok üzgünüm:

canım briyantin sür hafif yatıştırıyor.bende fön çekince haliyle saçlarım elektirikleniyor ve briyantinle yatışıyor.

ve briyantin yağlı bir görüntüye yol açmıyor mu? benim de saçlarım çok elektrikleniyor ben de briyantin düşündüm ama yağlı ve ıslak gösterir mi diye aklıma takıldı.

canım çok fazla sürmeyin.elinize iyice yedirip az sürün.yağsız olanlarıda var.onlardan kullanabilirsiniz.en etkili o olur.yoksa saçları sprey fazla etkilemiyor.

tek çözüm kestirmek maalesef :senağlama:
şahsen kırık saçlarla dolaşanlar bana çok itici geliyor ..fisfisfis

saçların kırıksa uçlarından biraz aldır ki kendine gelmesi sagla ve söyle de birşey var sac uzuyo uzuyo kırıklar olunca uclardan kopuyo uzadığı da boşa gidiyo elektrklenmeye de ben sacıma,elime sürdügüm kremden biraz alıp elime yedirip kalanını sacıma sürüyorum yararı oluyo güzel de kokuyo üstelik :):nazar:

saçların kırıksa uçlarından biraz aldır ki kendine gelmesi sagla ve söyle de birşey var sac uzuyo uzuyo kırıklar olunca uclardan kopuyo uzadığı da boşa gidiyo elektrklenmeye de ben sacıma,elime sürdügüm kremden biraz alıp elime yedirip kalanını sacıma sürüyorum yararı oluyo güzel de kokuyo üstelik :):nazar:

teşekkürler canım en iyisi kestirmek

cok az kestırmek ıse yarıo gercekten ozellıkle yagla bakımda bırebır uzayıp kendıne gelmesını saqlıo kırık aldırmaya gıttım sacımın hepsını kestıler fakat bakım yaptım flaan ve glıss sıbı sprey sac kremı kullanıom kırıkları onleyıcı saclarımda hıc kırık yok kestrelı 2 ay oldu kendıne geldı...

gliss i bende kullanıyorum gayet de memnunum,tavsiye ederim ...cnkü ucları yıprandı iyice yumusacık yapıyo durulanmıyo da kolaylık saglıyo

ilk önce derdini kuaförüne söyle, uçlarından hafifçe alsın...daha sonra da saç düzleştirme işleminden sonra hafifçe briyantin i eline yaydıktan sonra sür, yağsız olanlardan seç. seni götürür bi süre

eger imkanın olursa geceden saçları yıka sonra fön çek öyle yat yatışır sabaha bn öyle yapıyorum cnm

saclarım kırıldıkca kuafore qidip kestiriodum ve sac zatmayı cok ıstıyodum kırılsn kestır baktım hep aynı yerde bende kırılsada hic kestırmedım sımdı up uzun ve saqlıklı saclarım var kırıklarıda bakımla azatabılırsın en azından yenı kırık olusumunu enqellemıs olursun kırık ıcın en ıyı etkıde sac dıplerne zeytınyaqı yumurta akı karısımı uclarınada yumurta sarısı dıpe surduqunde sarısınıda ucuna sur zamanla kendıne qelır sacın bence kestırme yazık ama baq sey yap ben hep yaparım otururum elıme makası alırım kırık qorunce mılım fark etcek seklde hemen kırıqı alırım hıcte kestırmedım sacımı sımdı hıc kırık yok xD

eger imkanın olursa geceden saçları yıka sonra fön çek öyle yat yatışır sabaha bn öyle yapıyorum cnm

evet işe yarıyo bende arada öyle yaparım.

kırıklarını aldır ve düzleştirciyide çok kullanma naçizane tavsiyem budur. inşallah en kısa zmanda kurtulursun kırıklardan.a.s.

gliss i bende kullanıyorum gayet de memnunum,tavsiye ederim ...cnkü ucları yıprandı iyice yumusacık yapıyo durulanmıyo da kolaylık saglıyo

canım sprey in ismi tam olarak ne acaba? resmini falan netten koyabilir misin? bende de kırık çok fazla oluşuyo da

Back