Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki farketmemiş olabilirim yada bilmiyor olabilirim sizin bu tavrınızı anlayamadım. cevap vermeseydin ozman yada yanlış yapmışsınız diye güzel bir dille uyarabilirdin.Konuyu aça aça aile planlamasina mi açtınız? Üşenmiş listeye bakıp ilgili konuyu bulmamişsiniz bile.
Malesef 2 işle birden uğraşınca hiç farketmedim o yazıyıMune konu yanlis yerde, hem de cok yanlis bi yerde
Bana yillar once remington tavsiye etmislerdi, bir de braun. Baya oldu ama ben alali, son donemde iyi olan markalar hangileri bilmiyorum inaninMalesef 2 işle birden uğraşınca hiç farketmedim o yazıyı
Yine aynı markalarBana yillar once remington tavsiye etmislerdi, bir de braun. Baya oldu ama ben alali, son donemde iyi olan markalar hangileri bilmiyorum inanin
Üf 2021 yilinda kimse bilmiyorum demesin.Önünüze liste çıkmış alt alta bir seyler yaziyor. Belli ki konu başlıklarını listelemisler dimi? Sıfır çabam olsun ama bilgi üstüme yağsın böyle sağanak saganak olduBelki farketmemiş olabilirim yada bilmiyor olabilirim sizin bu tavrınızı anlayamadım. cevap vermeseydin ozman yada yanlış yapmışsınız diye güzel bir dille uyarabilirdin.
Sanırım bende remington alıcam ama iki ürünü arasında kaldım sizinkinin adı ne acaba tam olarakBana yillar once remington tavsiye etmislerdi, bir de braun. Baya oldu ama ben alali, son donemde iyi olan markalar hangileri bilmiyorum inanin
Bir ürünü çok araştırdığımda çok fazla kararsız kalıyorum bugün olduğu gibi. Çoğunluğa bakıp alayım hiç olmadı diye düşünüyorumArçelik kullanıyorum 2014 te almıştım yeni ve daha iyi markalar vardır belki hiç araştırmadım ama ben gayet memnunum kullandığım üründen
Icinize sinen denk gelir inşallahBir ürünü çok araştırdığımda çok fazla kararsız kalıyorum bugün olduğu gibi. Çoğunluğa bakıp alayım hiç olmadı diye düşünüyorum
Valla hicbir fikrim yok, cidden nuh nebi’den kalma cunkuSanırım bende remington alıcam ama iki ürünü arasında kaldım sizinkinin adı ne acaba tam olarak
Boş konuşmayı sevmem hata yapmış olabilirim dikkat etmedem aceleci paylaşılmış bir yazıydı ama bu kadar abartılacak kadar bir konu değil bence saygıyı bozmamak gerek. sizi ilgilendirmeyen mevzu ise cevap vermeyin hayırlı gecelerÜf 2021 yilinda kimse bilmiyorum demesin.Önünüze liste çıkmış alt alta bir seyler yaziyor. Belli ki konu başlıklarını listelemisler dimi? Sıfır çabam olsun ama bilgi üstüme yağsın böyle sağanak saganak oldu
Olsun genede Teşekkür ederimValla hicbir fikrim yok, cidden nuh nebi’den kalma cunku
İnşAllah Teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinIcinize sinen denk gelir inşallah