• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirici

Erzemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
11
6
36
31
Hayırlı geceler diliyorum herkese.
Saç düzleştiricisi almak istiyorum ve bugün bütün gün neredeyse düzleştirici araştırdım ve çok kararsız kaldım😟 hangi marka almalıyım? Siz ne kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz rica etsem?

Arçelik kullanıyorum 2014 te almıştım yeni ve daha iyi markalar vardır belki hiç araştırmadım ama ben gayet memnunum kullandığım üründen

Belki farketmemiş olabilirim yada bilmiyor olabilirim sizin bu tavrınızı anlayamadım. cevap vermeseydin ozman yada yanlış yapmışsınız diye güzel bir dille uyarabilirdin.
Üf 2021 yilinda kimse bilmiyorum demesin.:KK16:Önünüze liste çıkmış alt alta bir seyler yaziyor. Belli ki konu başlıklarını listelemisler dimi? Sıfır çabam olsun ama bilgi üstüme yağsın böyle sağanak saganak oldu:KK51:

Arçelik kullanıyorum 2014 te almıştım yeni ve daha iyi markalar vardır belki hiç araştırmadım ama ben gayet memnunum kullandığım üründen
Bir ürünü çok araştırdığımda çok fazla kararsız kalıyorum bugün olduğu gibi. Çoğunluğa bakıp alayım hiç olmadı diye düşünüyorum 🤔

Üf 2021 yilinda kimse bilmiyorum demesin.:KK16:Önünüze liste çıkmış alt alta bir seyler yaziyor. Belli ki konu başlıklarını listelemisler dimi? Sıfır çabam olsun ama bilgi üstüme yağsın böyle sağanak saganak oldu:KK51:
Boş konuşmayı sevmem hata yapmış olabilirim dikkat etmedem aceleci paylaşılmış bir yazıydı ama bu kadar abartılacak kadar bir konu değil bence saygıyı bozmamak gerek. sizi ilgilendirmeyen mevzu ise cevap vermeyin hayırlı geceler

Back