• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirici yardımı

Moonligth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
21
0
36
İstanbul
kızlar saçlarım ince telli ve kıvırcık kabarık düzleştirici alcam roventa respectmi braun satin hair 7 mi :S yada önerceğiniz baska bişey varmı saçlarım zor düzleşiyor:44:

kızlar saçlarım ince telli ve kıvırcık kabarık düzleştirici alcam roventa respectmi braun satin hair 7 mi :S yada önerceğiniz baska bişey varmı saçlarım zor düzleşiyor:44:

Valla benim saçlarımda banyodan sonra bonus gibi, sürekli fön makinası ile fön çekmek zorundayım yoksa iğrenç duruyor. sinbo saç düzleştirici aldım süper hemde 25 tl ye. tavsiye ederim. Bu arada saçlarımda ince telli ve gür.

Braun satin hair var bizde,benim saçlarım zaten düz çok kullanmıyorum
Ama ablamlar pek memnun değil

bnmki philips salonstraight pro xl çok memnunum.dijital ekran.205 dereceye kadar artırabiliyosun.ayrıca unutursan kapatmyı 1 saat içinde kendiliğinden kapanıyo

ben babyliss kullanıyorum. 4 yıldr hiç bişy olmadı.. nano teknoloji saçlarını kurutmuyo..saçlarında kayıyo resmen.. diğer düzleştiricilere oranla daha az kırıyo seramik olduğu için. saç kırmayan düzleştirici yok onu arama : ) fiyatı 100 civarında yanında maşasıyla birlikte.. tavsiye ederim.. uzun ömürlü istiyosan tabi. bazı yerlerde deneme imkanın oluyo. öyle biyerde deneyip kararda verebilrsin..

kızlarr ben Rowenta SF6150 Procurling Pro adında bi Saç Düzleştirici aldım internet sitesinden dün geldi. daha önce alışveriş merkezınde deneme fırsatım olmustu harika kıvırcık yapıyo sacı hemde tek kullanmada.. ve yıne tek kullanmada duzleştırıyo cabuk ısınıyo. düzleştirme yapmadım ama kıvırcık yaptım cok begendım. kıvırcık konusunda tavsıye ederim.. ve alısverıs sıtesınden alısveris yapmadan önce ürünü mutlaka deneyin..:46:

benimki de remington 1,5 yıldır kullanıyorum memnunum bu arada saçlarım ince telli ve hafif dalgalı.. digital ekranlı 230 dereceye kadar çıkabiliyor

kızlar geçen gün gitti gidiyordan team magic düzleştirici ve maşasını takım olarak aldım. süper birşey braundan daha iyi sarjlı olduğundan kablo derdi yok. saçı yakmıyor parlatmıyor. düzleştirici alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. bordo rengi çok güzel.:46:

phılıps öneririm.ben yıllardır kullanıyorum hiçbi sorun yaşamadım şimdiye kadar.205 kadr ckartabiliyosun derecesini.sacın durumuna göre nasıl istersennn

................................................................

Son düzenleme:
Back