- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 30
-
- Konu Sahibi SoftCherry
Fiyati nasil ,yüksek midir acaba? Genelde keratin yazanlar 500 civari oluyorPhilips HP8361/00 ProCare Keratin Saç Düzleştirici ben kullanıyorum eşim hediye almıştı gördüğümde çok kızmıştım çünkü kapalıyım kırk yılda bir düzleştiririm saçlarım bukleydi kendinden iki kere kullandım ve saçlarım artık hep dümdüz hiç kıvırcık olmuyor eğer düz saçı seviyorsan bunu kullan zamanla saçların kendinden düz oluyor ve saçı besliyo
600 küsürdü zaten fiyatını duyunca kızdım ama açık olsam kızmazdım çünkü mükemmel bir ürün saçı saten gibi yapıyor asla kabarmıyor ve bozulmuyo ben bikaç kullanımdan sonra bukle olan saçlarım artık dümdüz banyodan çıkıyorum ve düz oluyo saçlarım yani ürün ömürlük alacaksanız bikere alın derimFiyati nasil ,yüksek midir acaba? Genelde keratin yazanlar 500 civari oluyor
Saclariniza nemli iken mi uyguluyorsunuz? Herhangi bir sey sürüyor musunuz uygulamadan önce? Zarar vermedigine,dökmedigine eminseniz gercekten almak isterim bu ürünü .Cok tesekkur ederim ,sagolun.600 küsürdü zaten fiyatını duyunca kızdım ama açık olsam kızmazdım çünkü mükemmel bir ürün saçı saten gibi yapıyor asla kabarmıyor ve bozulmuyo ben bikaç kullanımdan sonra bukle olan saçlarım artık dümdüz banyodan çıkıyorum ve düz oluyo saçlarım yani ürün ömürlük alacaksanız bikere alın derim
Ben saçlarımı kuruykende yapıyorum çok hafif nemliykende yapıyorum fark etmiyo o ama hiç bir şey sürmüyorum ben saçıma ürünün kenarlarında buhar delikleri var ve bir yandan buhar da veriyor saçları yakmıyo benim saçlarım çok uzun belimden aşşağıda ve çok da gür hiç zarar vermedi yakmadı ama sizinkini yakar mı bilemem mesuliyet almak istememSaclariniza nemli iken mi uyguluyorsunuz? Herhangi bir sey sürüyor musunuz uygulamadan önce? Zarar vermedigine,dökmedigine eminseniz gercekten almak isterim bu ürünü .Cok tesekkur ederim ,sagolun.
Benim saclarim da kuru ve gür.Ayrica elektrikleniyor oldum olasi.Dalgali bir de.Ben düz saç hastasiyim.Kendim fön cekince kuaför gibi yapamiyorum tabi ki.kabariyor.Peki su buhari mi var ? Bi kac kisi buharli hazne bozuldu vs yazmis internette okudum arastirirken.o yuzden sordum.Mesuliyet tabi ki kimseye yüklenmez.Sizin saclariniz da benimkine benziyormus.Alirken de sorarim.Tekrar tesekkur ederim.Ben saçlarımı kuruykende yapıyorum çok hafif nemliykende yapıyorum fark etmiyo o ama hiç bir şey sürmüyorum ben saçıma ürünün kenarlarında buhar delikleri var ve bir yandan buhar da veriyor saçları yakmıyo benim saçlarım çok uzun belimden aşşağıda ve çok da gür hiç zarar vermedi yakmadı ama sizinkini yakar mı bilemem mesuliyet almak istemem
6 yıldır kullanıyorum o zaman 175 almıştım şimdi 300lerde aşırı memnun kaldımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır kendime uygun fiyatlı idare edebileceğim bir düzleştirici almak istiyorum. İnce telli saç yapısına sahip olduğum için elektriklenme yapmamasını istiyorum onun dışında inatçı bi saç tipim de yok.
Bu arada Remington Ceramic Straight S3500 modeli üzerinde duruyorum bu aralar. kullanan varsa aranızdan yazabilir.
Şimdiden teşekkür ederim☺
Hayır su hazne yeri falan yok bi düğmesi var oraya basınca buhar çıkıyor basmayınca çıkmıyor buhar nerden oluşuyor bilemiyorum açıkcası ama dediğiniz gibi saçlarınız benim eski saçlarım gibiymiş gerçekten benim de o kadar kuruydu ki saçımı düzleştirince kabarıyor sanki sobada yanmış gibi bir görüntü olurdu şimdi ise ipek gibi hiç bir ürün kullanmadım ekstradan sadece o ürün sayesinde düzeldiBenim saclarim da kuru ve gür.Ayrica elektrikleniyor oldum olasi.Dalgali bir de.Ben düz saç hastasiyim.Kendim fön cekince kuaför gibi yapamiyorum tabi ki.kabariyor.Peki su buhari mi var ? Bi kac kisi buharli hazne bozuldu vs yazmis internette okudum arastirirken.o yuzden sordum.Mesuliyet tabi ki kimseye yüklenmez.Sizin saclariniz da benimkine benziyormus.Alirken de sorarim.Tekrar tesekkur ederim.
Güle güle kullanin insallah ,darisi başimaHayır su hazne yeri falan yok bi düğmesi var oraya basınca buhar çıkıyor basmayınca çıkmıyor buhar nerden oluşuyor bilemiyorum açıkcası ama dediğiniz gibi saçlarınız benim eski saçlarım gibiymiş gerçekten benim de o kadar kuruydu ki saçımı düzleştirince kabarıyor sanki sobada yanmış gibi bir görüntü olurdu şimdi ise ipek gibi hiç bir ürün kullanmadım ekstradan sadece o ürün sayesinde düzeldi
İnşallah canım daha güzelleri senin olsunGüle güle kullanin insallah ,darisi başima
Fiyati uygun ,bunu da aklima yazdim .alirken de sorucam.Tesekkur ederim6 yıldır kullanıyorum o zaman 175 almıştım şimdi 300lerde aşırı memnun kaldım
Buharli sac düzlestirici ilk defa duydum.siz kullandiniz mi hic deneme amacli? Saca zarar mi vermiyor? Ben de düzlestirici alicam o yüzden arastirma yapiyorum.
baya pahalı yaa . . .Remington iyidir bu markadan sasma derim.. ben s9500 pearl modelini kullaniyorum 6 yildir inanilmaz memnunum..