Saç Şekillendiriciler Düzleştirici önerir misiniz?

SoftCherry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
34
39
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kendime uygun fiyatlı idare edebileceğim bir düzleştirici almak istiyorum. İnce telli saç yapısına sahip olduğum için elektriklenme yapmamasını istiyorum onun dışında inatçı bi saç tipim de yok.
Bu arada Remington Ceramic Straight S3500 modeli üzerinde duruyorum bu aralar. kullanan varsa aranızdan yazabilir.
Şimdiden teşekkür ederim

Evet ustune bisuru yeni modeller cikti ve ben hala kullaniyorum evlenmeden once almistim evliligimin 6.yilindayim gercekten remington cok iyidir bu konuda dogru tercih yapmissin kesinlikle.

Kararına bise diyemem ama fön çeksen daha az zarar verirsin saçına. Yazik degilmi ince telliymis bide

En güzel marka remington zaten düzleştiricide
n

Herkes remingtondan memnun kalmış bu beni çok şaşırttı. Çünkü zamanında aldığım bir remington düzleştirici, bimden aldığım 15 liralık sinbo saç düzleştiricisi kadar bile dayanıklı çıkmamıştı. İki hafta ya oldu ya olmadı plakaları yanmaya başladı, yanık yanık bir renk aldı. Saçımı da yakıyordu, çok yıpratıyordu. Ve kısa bir süre içinde de bozuldu. Ben o yüzden remingtondan uzak duruyorum artık. Farklı arayışlarım var ama karar veremiyorum da.

valla bende phlips kullanıorum senelerdir cok ta memnunum gercı normalde sacım zaten düz 2 dakıka üstünden gecıyorum o kdar :)

Bnim ki 5 - 6 yillik ona referans olarak maşa bile aldımmm ayni marka 4 yil olmustur bozulmadilar bi arkadas ck begendi hatta teytey.

Düz olunca bi tık daha kolay oluyor benimki maalesef dalgalı hatta kıvırcık

Siz buharli olandan alin bnce benimde gozum buharlida. Su hazneli duzlestiriciler vr markasni unuttum ama kirmizi idi rengi. Kuaforden ckmis gibi yapiyormus. Benimde sert dalgali sacm. Karadeniz denizi gibi

Siz buharli olandan alin bnce benimde gozum buharlida. Su hazneli duzlestiriciler vr markasni unuttum ama kirmizi idi rengi. Kuaforden ckmis gibi yapiyormus. Benimde sert dalgali sacm. Karadeniz denizi gibi
Buharlı mı? ilk kez duyuyorum. Araştırayım bi... aslında geçici bir şey arıyorum Yaz sonu daha iyi bi şey almak istiyordum ama kararsız kaldım geçici almak yerine biraz daha iyisini almak daha iyi olacak gibi..

Buharli sac düzlestirici ilk defa duydum.siz kullandiniz mi hic deneme amacli? Saca zarar mi vermiyor? Ben de düzlestirici alicam o yüzden arastirma yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…