Saç Şekillendiriciler Düzleştirici ile bukle yapanların paylaşım alanı..!!

bende duzlestırıcyle dalga yapıorm ama 1saatte dusuor yaa hemen bozuluor bozulmaması ıcın neyapmalıym

bende babylissle yapıorum hafif yan çevirin ve aşağı doğru indirin yüksek ısıda yapınca pıt die bitiyo.ben sabahları 10 dk da yapıorum hihoyyyt

bende düzleştiricimle bukle yapıorum.ince olması çok önemli.yaparken düzleştiriciyi dik olarak tutuyorum.saç diplerime yakın dolayıp aşağı doğru çekiyorum.eğer düzleştiriciyi dik değilde yatay tutarsanız sadece ucu kıvrılır.oda kabarır.
yaptıktan sorada hafif jöleyi elime sürüp saçlarıma öne atıorumm.uclarından avuçlar gibi yapıp üste doğru itiyorum saçlarımı.bu buklelerin jöle sürerken bozulmamasını sağlıyor.hafifde sprey sıkınca tam oluyor.

Kızlar istediğiniz kalınlıkta saçı alıp parmağınıza sardıktan sonra saçı bozmadan çıkarın parmağınızı. Saçı direkt düzleştiricinin arasına koyun 15 sn falan beklettikten sonra açın maşa gibi oluyor.Srey sıkıncada düşmüyo hiç :):)yerimseniben

içide mi koyuyoruz iyi fikir kolay gibi görünüyor ama inşallah elimi yakmam ve olur deneyeceğim teşekkürler

Bukleyi düzleştirici ile daha rahat yapıyorum valla..maşa kullanma özürlüyüm :)
maşa ile yaptığım zaman kalıcı olmuyor hemen bozuluyor..yan perçemimi de aynı şekilde düzleştirici ile kıvırıyorum..ve bana göre düzleştirici ile yapılan bukleler daha doğal duruyorbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…