- Konu Sahibi shadowwomen
-
aqrkdaşlar kuru saça yaparsanız iyi sonuç almazsınız saçınız nemli olsun bide saç kremleri var banyodan sonra sürülen onları uygulayın sonra arkdaşların dediği gibi tutam tutam sarın saç düzleştiriciye saçınız kalın telliyse veya ince telliyse ona göre bekleyip açın umarım anlatabildim
arkadaşlar bende düzleştiricimle saçıma bukle bukle şekil verebiliyorum.maşa yapmış gibi oluyor düzleştiricim ince tabiiki belki kalınlarla olmayabilir.benim yöntemim çok basit.önce saçınızdan az bir tutam alıyorsunuz(isteğe bağlı nekadar kalınlıkta dalga yapmak istiyorsanız)sonra saçınızı düzleştiricinizle içe doğru çekiyorsunuz(yüzünüze doğru) daha sonra da maşa yapar gibi sarıyorsunuz saçınızı aşağıdan yukarı doğru saç dibine kadar. 3-4 sn bekletip bıraktığınızda dalga dalga çok güzel oluyor.ama ben kuru saça uyguluyorum.bukle bukle oluyor.yüzüde bebk gibi gösteriyor ayrıca...opuyorumnanaktan
yok cnm bende olmuyor o sorun başta bende bukle yaparken zorlandım ama şimdi elim iyi alıştı
bende bukle yapamıyorum hemen bozuluyo kabarıyo krem falan mı surmem lazım ne yapıcm akıl verın bana iki:)
evde guzl ama okula gıdene kadr fıısssssss dıye ınıyo:)
elidorun harekeli bukleler kremini sürdüm sonra yaptım ama yarım saat bile dayanmadı
kızlar ben yapmaya çalıştım ama düzleştirici saçımda kaymıyo dediginiz gibi neden olabilir?markasıyla alakalımı sizce?braun ss kullanıorum
kremler ile arkadaşımda denemişti ama onlar niçin bilmiyorum
hiç korumuyorlar. en dayanıklı bukleleri köpükledikten sonra spreylemek
baya bir dayanıyor
bende öyle tutturamıyorum bi tane daha yöntemi var ve çok güzel duruyo...saçımı kaleme sarıyorum üstüne düzleştiriciyi bastırıyorum biraz bekletiyorum veee bukle oluyo sprey sıkıyorum fln güzell duruyo:) bnde söyliim dedim:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?