Düzensiz Sancılar..

senın deeeeee cnm yaa anne olmaya az kaldı benım daha 8 ayım var ınsallahhhh

evet abla allahıma binlerce kez şükür ki Az kaldı..
Duamdasın abla insallah bu kez melegine kavuşacaksın zaman cok hızlı Geçio Daha sanki Dün size yazıyordum abla baksana cizgi var die :KK70:

evet abla allahıma binlerce kez şükür ki Az kaldı..
Duamdasın abla insallah bu kez melegine kavuşacaksın zaman cok hızlı Geçio Daha sanki Dün size yazıyordum abla baksana cizgi var die :KK70:
ewet yhaaa sımdı bak bende daha test yapmıom gebelıgı ogrenelı 12 gun oldu sankı bugun gıbı

maşallah bak :nazar:
12 gün olmuş bile Kalp Sesinide Duyalım allahın izni ile sonrası gelecek inşallah :anneadayı:
salı gunu gıdıcem drun bırıne bakalım onun ultrasonu pek ıyı degıl gıbı geldı bana carsamba gunu de asıl druma gidecegım bakalım ınsallah vardır kalp atısı mınıgımın

salı gunu gıdıcem drun bırıne bakalım onun ultrasonu pek ıyı degıl gıbı geldı bana carsamba gunu de asıl druma gidecegım bakalım ınsallah vardır kalp atısı mınıgımın
inşallah abla şuan tam kaç haftalıksınız 5 + mı ?

ben tam gunu gune 14. gun yumurtladım kız senınkı ılerden gıdıyo gercek haftası 36 37 olmasın dr ne dıyo haftasına

Normalde Regl tarihimize Göre 32yiz
Ama doktor muaynemız ultrasonda 34+5iz
doktor erken döllenme oldugunu söyledi olabilir böyle bir durum endişe edilecek bişi degil dedi bebek iri felan da degilmiş Hasan die doktor var sezeryan yapmak için bizi kandırdı yok çok iri bu bebek 4 kilo dogacak dedi eşimle kafayı yedik acaba bir sorun var mı die.. sonra 2 doktor gezdik bebegin durumu oldukca iyi dedi 1 bayan doktora karar kıldık oda normal dogum mu düşünüyoruz catında iyi dedi ögle :)

Normalde Regl tarihimize Göre 32yiz
Ama doktor muaynemız ultrasonda 34+5iz
doktor erken döllenme oldugunu söyledi olabilir böyle bir durum endişe edilecek bişi degil dedi bebek iri felan da degilmiş Hasan die doktor var sezeryan yapmak için bizi kandırdı yok çok iri bu bebek 4 kilo dogacak dedi eşimle kafayı yedik acaba bir sorun var mı die.. sonra 2 doktor gezdik bebegin durumu oldukca iyi dedi 1 bayan doktora karar kıldık oda normal dogum mu düşünüyoruz catında iyi dedi ögle :)
iyi iyi maşşalahh dogumda bana dua et cnm unutma benı adımı an saglıkla kucagına alsın zamanında dogsun dıye dua et

iyi iyi maşşalahh dogumda bana dua et cnm unutma benı adımı an saglıkla kucagına alsın zamanında dogsun dıye dua et

ederim abla etmemmi hic.
inan her aklima gelisinde saglikla alir insallah kucagina diyorum ama bu minigimize asiri guveniyorum sanki dunyaya gelicek ve gorucez :)
hissediyorumm :)

X