Düzensiz regli ve hamile kalma olasılığı

canım lütfen canını sıkmak yok moralde çok önemli bu süreçte.eğer inan bir müslümansak bunun kader kısmet olduğunu zaten biliyoruz demektir.ben hep allahtan hakkımda hayırlısını diledim.hep ona inandım allah nasip ederse olur.olmuyorsada hayırlı zamanı değildir mutlaka.kalbini ferah tut canım allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün :))

canım ya birde bişey daha söylemek istiyorum hamile kalmadan önce ilaç kullandığımı söylemiştim sana adet düzenlemek için bu arada son iki ay ilaç almadım artık.bir yakınımdan duymuştum civanperçemi ve aslanpençesi diye bitkiler var ikisini karıştırıp aç karna sabah akşam içtim.çok güzel iltihap söktü ve yumurtalıkları çalıştırdı.ben yengeme tavsiye ettim o doktoruna danışıp kullanacak.sende doktora sorup içmek istersen içebilirsin..

ben ünivdeyken cyclo progynova kullanmıştım,sonra bşka bi dr duphaston vermişti, en son evlendim ve her ay adet olmam için tarlusaL KULLAndım 6 ay. onu da bu ay bıraktım sıkıldım ilaç içmekten ama bu gün adet olmam lazım yine olmadım :S bu durumda ya hmileyim ya da normal gecikmem :)) inşallaaaahh ilkidirrr

İnşallah ilkidir :)) hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz ozaman.

canım o belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum.kimisinin midesi bulanıyo başı dönüyo (bu klasik olan)kimisinin beli ağrıyo,gögüsler şişiyor ve ağrıyor..böyle değişiyo yani..ama benim aynı adet öncesi ağrılar gibiydi belirtileri zaten belirti olduğunu anlamadımki adetim yaklaştı diyordum.hatta 2 hafta geçti baktım hala kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo ama adet olmadım sonra aklıma geldi test yaptırmak.olumsuz çıkar diye beklerken o mucize anını yaşadım :))))

Evet cAnım adet duzensızlıgımm vardı ama tedavide duzene gırıyor cok stres yapmamak gerek ben suanda 19 haftalık gebeyim insallah sızlerın de hamiş haberlerinizi alırız

MERHABALAR CANIM BENİMDE ADET ÜZENSİZLİĞİM VAR.BUNCA ZAMANA KADAR HANGİ DOKTORA GİTTİMSE BANA HEMEN HEMEN HEPSİDE DOGUM KONTROL İLACI VERDİ DÜZENE GİRMESİ İÇİN AMA SADECE KULLANDIGIM ZAMAN İÇERİSİNDE DÜZENLİ OLUYO İLACI KESİYORUM YINE DEZÜNSLİK BASLIYO.bEN BU AY BURSADA JINEMEDDE MURAT ERDEMİE GİTTİM KENDİSİ SAGSOLUN BENİ BU KONUDA ÇOK RAHATLATTI.BEN 3 YILLIK EVLİYİM BE ARTIK BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.aDET DÜZENSLZİĞİ SENIN BUNYENLE ALAKALI Bİ DURUM DEDİ.HORMONSAL BİŞEY DEDİ.SEN 30DA 40DA 50NEDE GELSEN BÜ DEVAM EDİCEK BUNU N Bİ TEDAVİSİ YOK DEDİ.VAR DİYEN YALAN SÖYLER DEDİ.BAKALIM ŞİMDİ TARLUSAL VERDİ ADET OLAYIM GİDİCEM RAHİM FİLMİ ÇEKİCEK.ONDAN SONRADA KLOMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CNM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…