• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz regli ve hamile kalma olasılığı

ben de ilk 13 yasimda oldum 15 imde hala duzensizdi (2-3 ayda bir), annem jinekologa goturdu dogum kontrol hapi basladim, baya kullandim ara verdimmi vermedimmi onu bile hatirlamiyorum, neyse bu durum hamile kalmama engel olmadi ama hapi biraktigim ilk ay hamile kaldim ki ben 1yili bulur diye erken birakmistim... eger hamile kalmak istiyorsaniz (biliyosunuzdur ya neyse) 2-3 gunde 1 iliskiye girin ve her iliskiden sonra beliniz altina yastik koyun ve bacaklarinizi dikin, 10-15 dk oyle bekleyin... çok zor hamile kalan bir bayan taniyorum bu yontemle basardi, halam da ayni sekilde 1 yil korunmadi bakti bisey oldugu yok boyle yapti da hamile kaldi, ben de ayni sekilde...

düzensiz adet gören biri olarak sanırım doktor kontrolunden sonra en mantıklısı bu olacak yani yumurtlama gününü belirlemeyi beklemeden 2 günde bir ilişki olması herhalde eğer yumurtlama olursa o ay birinde tutar:)))teşekkürler maela:))

düzensiz adet gören biri olarak sanırım doktor kontrolunden sonra en mantıklısı bu olacak yani yumurtlama gününü belirlemeyi beklemeden 2 günde bir ilişki olması herhalde eğer yumurtlama olursa o ay birinde tutar:)))teşekkürler maela:))

zaten sperm bayanin vucudunda 3-4 gun yasiyor bu durumda yumurtlama gunune denk gelmemesi imkansiz... hergun iliskiye girmemenin sebebi ise spermin kalitesi için ;) rica ederim canim ins senin de benimki gibi dunyalar tatlisi bi bebisin olur...

zaten sperm bayanin vucudunda 3-4 gun yasiyor bu durumda yumurtlama gunune denk gelmemesi imkansiz... hergun iliskiye girmemenin sebebi ise spermin kalitesi için ;) rica ederim canim ins senin de benimki gibi dunyalar tatlisi bi bebisin olur...

aminnnn canım Allah razı olsun güzel dilekler için...Rabbim senin bebişinede hayırlı sağlıklı uzuuunnn ömürler versin...

selam kızlar ..
adet düzensizliğinizde, soğan kürü yapın.. adetlerinizi düzenliyor.. ve kolayca hamile kalmayı sağlıyor..
İ.Saraçoğlu'nun sitesinden bakabilirsiniz..duymamıs olanınız varsa diye dedim..
Rabbim sifa versin herkeslere..Dua ile ..

Son düzenleme:
selam kızlar ..
adet düzensizliğinizde, soğan kürü yapın.. adetlerinizi düzenliyor.. ve kolayca hamile kalmayı sağlıyor..

Allah razı olsun canım!! ilgin için de ayrıca teşekkür ederimm:)))

bekarken ben de 30-40 gün arası değişen zamanlarda oluyordum. stres, hava değişimi diye geçiştiriyordum, önemsemedim. regl sancısı için dr a gittiğimde bunu da söylemiştim ama ciddiye almamıştı.
sonra evlendim. doğum kontrol hapı kullanırken reglim düzenliydi. kilo aldığım için hapı bıraktım. sonra iyice düzensizleşti. 2 ay 3 ay derken, 3,5 ayı bulduğunda dr a gideyim dedim. yüksek prolaktinden dolayı olamadığını gördüm. tüm bu aşamalarda bebek istemediğim için etkisini bilemem. prolaktinim, adenomdan dolayı olduğu için, sürekli ilaç kullanacağım. ilaç kullandığım sürece problem yok.

benim de hipotiroidim var. ilaç kullanınca bir etkisi olmaz herhalde...

canım geç gördüm,net gitti o arada derken anca cvplayabiliyorumm...benim yeni aslında daha çünkü vajinismus problemim vardı onu ekimde yendimm sonra dr.a gittim işte olanları biliyosun bu ilk çalışarak beklediğimz ay(tabii tutarmı bu periyotla meçhulde:))

peki sen?

ben eylülde evlendm tatlımişte 4 ay falan oldu denioruz yani.benm adetim 2 ayda bir falan oluyor.ilk 4 ay drum kontrolünde tarlusalla adet gördüm artık bu ay sıkıldım bıraktım bakalım kendinden olcak mı die...1 sene kendimiz denemeden bi tedaviyele falan yıpranmak istemiorum açıkçası..ama allahım inşallah gerek kalmazzz :( allah her isteyene versin.. vajinismus için yardım aldın mı tatlım? ne zman evlenmiştin?

selam kızlar ..

ya canım ben soğanı hiç sevmem.. soğan kürünü bi arkşım daha söledi bana ama denemedim.sen yaptın mı kötü mü çok? gerçi yeter ki düzelsin ve bebek gelsin her şeye değer :43:

arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bebişiniz olur allahın izniyle.bende adet olduğum günden beri düzensizim ama ben ilaç içmessem kendiliğinden hiç adet olamıyordum.hatta bi keresinde sinir oldum içmedim tam 11 ay adet görmemiştim..pko teşhisi konuldu hep ilaç tedavisi gördüm.bebek düşündüğümüz zamanda ilaç tedavisi oldum .8 ay sürekli doktora gittim hamileler gibi birsürü test falan...sonra 2 ay gitmedim doktora ve o sıralar sınavlar dersler vs.. aklımı başka yere vermiştim ki o hafta öğrendim hamile olduğumu :)))yani hiç beklemediğim anda. stres yapmak sürekli onu düşünmek gerçekten bünyeyi çok etkiliyor...şuan 12. haftamızdayız sizlerle bunu paylaşmak istedim çünkü bende sizlerle aynı duyguları yaşadım ama allahım benim yüzümü güldürdü inşallahta sizin yüzünüzüde güldürür.unutmayalımki allahın dediği olur o nasip ederse hastalık nolursa olsun yinede bebişiniz olur :))))

Allah razı olsun canım!! ilgin için de ayrıca teşekkür ederimm:)))

rica ederim, gecmis olsun ..

ya canım ben soğanı hiç sevmem.. soğan kürünü bi arkşım daha söledi bana ama denemedim.sen yaptın mı kötü mü çok? gerçi yeter ki düzelsin ve bebek gelsin her şeye değer :43:

artık sev .. sevme.. yapcak bisi yok.. :)
o mucizeyi gerçekten istiyorsan, geriye yapman kalıyor..
bnde içtim ekim ayında ve kasım ayında..gerçekten faydası var..
tamam tad olarak ilk etabta içmekte zorlanıyor insan ama, bikaç içince alısıyorsun..
birde şunu demek istiyorum eğer yalnıs anlamazsan ..?
smdi sen bu soğansuyunu yapmaktan kaçıyorsun ya, soğanı hiç sevmem ben diyerekten..
Allah göstermesin diyelim yinede, gün gelirde daha farklı acı bisi içmen gerekirse o zaman napıcan yine mi içmicen ??
bazen insanlar kendilerini ele verirler böyle, ve Rabbim de bizleri dener, "" kulum acaba bu durum karsısında ne tepki gösterecek ???"" diye ...
o yüzden hepimizin bu dünyada imtihan olarak yaşadıklarımız var.. hepsine sabır deyip, Ya Varış !! deyipp.. rabbimden yine istiycez..
Allahım sifa versin insaAllah, geçmis olsun ..

arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bebişiniz olur allahın izniyle.bende adet olduğum günden beri düzensizim ama ben ilaç içmessem kendiliğinden hiç adet olamıyordum.hatta bi keresinde sinir oldum içmedim tam 11 ay adet görmemiştim..pko teşhisi konuldu hep ilaç tedavisi gördüm.bebek düşündüğümüz zamanda ilaç tedavisi oldum .8 ay sürekli doktora gittim hamileler gibi birsürü test falan...sonra 2 ay gitmedim doktora ve o sıralar sınavlar dersler vs.. aklımı başka yere vermiştim ki o hafta öğrendim hamile olduğumu :)))yani hiç beklemediğim anda. stres yapmak sürekli onu düşünmek gerçekten bünyeyi çok etkiliyor...şuan 12. haftamızdayız sizlerle bunu paylaşmak istedim çünkü bende sizlerle aynı duyguları yaşadım ama allahım benim yüzümü güldürdü inşallahta sizin yüzünüzüde güldürür.unutmayalımki allahın dediği olur o nasip ederse hastalık nolursa olsun yinede bebişiniz olur :))))

admen.. hayırlı olsun .. Rabbim meleğini göndermiş sana.. insaAllah kucağına da alacağın günleri sağ-salim göstersin Rabbim ..
herkesin bi sıkıntısı var buradakilerin bebek olması olayında.. yinede şu durumumuza her zaman sükür diycez..
Rabbim elbet bizlerin de mükafatını verecektir.. bizlere dua et arkadasm, ben de yıllarddır bekliyorum, çok seyler yaptık esimle, halen yapıyoruz..
bizlere de gönülden dua edin n'olur.. ruhum perisan artık :85::85::85:

Son düzenleme:
Allah bebek bekleyenleri sağlıklı mutlu bi şekilde kavuştursun bizlerede hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu inşaallah....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aayyy ne güzel yaa ben de pko lyum.kendiliğimden olmayı beklersem 2 ayda bir işte...ama demek ki engel değilmişşş :) sen ne ilaçlar kullandın dr kontrolünde tatlım.bana tarlusal verdi de onu kullandım valla şimdi onu da bıraktım

rica ederim, gecmis olsun ..

artık sev .. sevme.. yapcak bisi yok.. :)
o mucizeyi gerçekten istiyorsan, geriye yapman kalıyor..
bnde içtim ekim ayında ve kasım ayında..gerçekten faydası var..
tamam tad olarak ilk etabta içmekte zorlanıyor insan ama, bikaç içince alısıyorsun..
birde şunu demek istiyorum eğer yalnıs anlamazsan ..?
smdi sen bu soğansuyunu yapmaktan kaçıyorsun ya, soğanı hiç sevmem ben diyerekten..
Allah göstermesin diyelim yinede, gün gelirde daha farklı acı bisi içmen gerekirse o zaman napıcan yine mi içmicen ??
bazen insanlar kendilerini ele verirler böyle, ve Rabbim de bizleri dener, "" kulum acaba bu durum karsısında ne tepki gösterecek ???"" diye ...
o yüzden hepimizin bu dünyada imtihan olarak yaşadıklarımız var.. hepsine sabır deyip, Ya Varış !! deyipp.. rabbimden yine istiycez..
Allahım sifa versin insaAllah, geçmis olsun ..

çok haklsın tatlım aynen ben de öyle düşüorum bazen.sonuçta şifa vericekse zehir gibi tadı da olsa içilir yani... yarın başlıycam karar verdim ;) inşallah çare olur bana da :46:

kızlar yaa bu hamilelik belirtileri falan doğru mudur? bazı topiclerde okuyorum kimisi dio kasık ağrısı,bacakların ağrısı,göğüslerde şişme ve ağrı vs.. ben bu ay ilk kez tarlusalsız adet olmayı bekliorum( daha doğrusu olmasam da hamile olsam ;) ) bu belirtileri 4 gündür falan yaşıorum ama bunlar hemen mi olur.gebelik öğrenildikten sonra ilerleyince mi olur?yani testte çıkmadan da bu belirtiler olur mu ki? insan kafaya takınca da psikolojik olarak bütün belirtileri yaşıo sanırım ... :18:

kızlar yaa bu hamilelik belirtileri falan doğru mudur? bazı topiclerde okuyorum kimisi dio kasık ağrısı,bacakların ağrısı,göğüslerde şişme ve ağrı vs.. ben bu ay ilk kez tarlusalsız adet olmayı bekliorum( daha doğrusu olmasam da hamile olsam ;) ) bu belirtileri 4 gündür falan yaşıorum ama bunlar hemen mi olur.gebelik öğrenildikten sonra ilerleyince mi olur?yani testte çıkmadan da bu belirtiler olur mu ki? insan kafaya takınca da psikolojik olarak bütün belirtileri yaşıo sanırım ... :18:

Aslında hamilelik belirtileriyle regl belirtileri çoğukez benzeşiyor.
Bu yüzden regl yaklaştıkça hamile miyim ? sorusuyla karşılaşıyoruz.

iyi geceler bende tedavi ile gebe kaldım ovitrelle vuruldum ve 14 gun sonra memelerimin ustune yatamadm ve rahim agzım baya yumusamıs akıntım artmıstı 15 gunde kanımda cıktı allah isteyen herkeze nasip eder insallah...

iyi geceler bende tedavi ile gebe kaldım ovitrelle vuruldum ve 14 gun sonra memelerimin ustune yatamadm ve rahim agzım baya yumusamıs akıntım artmıstı 15 gunde kanımda cıktı allah isteyen herkeze nasip eder insallah...

canm sen de adet düzensizliği falan yaşıom muydun? aynen bu aralar benm d e akıntım var ve göğüsleirm hafif ağrıo..ama ööle üstüne yatılamıcak kadar değil yani. Allahım inşallah biz isteyenlere de nasip eder. kaç aylık hamişsin :16:

kızlar herkes nasıl bakalım? kimse yok bu gün.. inşalalah her gün forumu açtığımda bi hamiş haberyle karşılaşırım diorumm :46:

meraba arkadaşlar biraz hikayemi anlatayım benide aranıza alın nolur yeni üye oldum :( 2.5 yıllık evliyim 1 yıldırda bebek düşünüyoruz olmuyo doktora gittim bu arada yapılan kan ve her türlü testte hiç bir sorunum yok yalnız ilişki sırasında ve adet dönemerimde çok sancılı adet oluyoduk bu şikayetlerimide anlatınca doktor laporoskopi yapalım dedi ertesi gün ameliyat oldum hemn tüplerimin ikiside tıkalıymış çok şükür açılmış ikiside sonra lucrin depot diye bi iğne verdi 3 aylık onu kullandım o da belki bilen vardır içinizde menepoza sokuyo ve artık benim için zamnın durduğu geçmek bilmeyen anlarımda başlamış oldu hergün ateş basmaları ağlama krisleri sinir stres vs.son iğnemi vuruldum bugün doktoruma sordum ne zamn adet olabilir diye martta dedi peki dedim ne zamn bebek sahibi olabilcem yaza kadar unut sen dedi :( Siz beni anlarsınız normalde günler geçmezken ben ayları nasıl geçircem bilmiyorum çok kötü piskolojim arkadaşlar.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Amin

aayyy ne güzel yaa ben de pko lyum.kendiliğimden olmayı beklersem 2 ayda bir işte...ama demek ki engel değilmişşş :) sen ne ilaçlar kullandın dr kontrolünde tatlım.bana tarlusal verdi de onu kullandım valla şimdi onu da bıraktım

İnan okadar ilaç kullandımki farkli farklı o yüzden ilaçların adlarını hatırlamıyorum.baktım evde ama ilaç kutularınıda bulamadım.ee 4 doktor değiştirirsen hepsi farklı uygulama yapıyor..canım en kısa zamanda allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin :))

Back