- Konu Sahibi sevcancengiz
rica ederim, gecmis olsun ..
artık sev .. sevme.. yapcak bisi yok.. :)
o mucizeyi gerçekten istiyorsan, geriye yapman kalıyor..
bnde içtim ekim ayında ve kasım ayında..gerçekten faydası var..
tamam tad olarak ilk etabta içmekte zorlanıyor insan ama, bikaç içince alısıyorsun..
birde şunu demek istiyorum eğer yalnıs anlamazsan ..?
smdi sen bu soğansuyunu yapmaktan kaçıyorsun ya, soğanı hiç sevmem ben diyerekten..
Allah göstermesin diyelim yinede, gün gelirde daha farklı acı bisi içmen gerekirse o zaman napıcan yine mi içmicen ??
bazen insanlar kendilerini ele verirler böyle, ve Rabbim de bizleri dener, "" kulum acaba bu durum karsısında ne tepki gösterecek ???"" diye ...
o yüzden hepimizin bu dünyada imtihan olarak yaşadıklarımız var.. hepsine sabır deyip, Ya Varış !! deyipp.. rabbimden yine istiycez..
Allahım sifa versin insaAllah, geçmis olsun ..
admen.. hayırlı olsun .. Rabbim meleğini göndermiş sana.. insaAllah kucağına da alacağın günleri sağ-salim göstersin Rabbim ..
herkesin bi sıkıntısı var buradakilerin bebek olması olayında.. yinede şu durumumuza her zaman sükür diycez..
Rabbim elbet bizlerin de mükafatını verecektir.. bizlere dua et arkadasm, ben de yıllarddır bekliyorum, çok seyler yaptık esimle, halen yapıyoruz..
bizlere de gönülden dua edin n'olur.. ruhum perisan artık :85::85::85:
canım lütfen canını sıkmak yok moralde çok önemli bu süreçte.eğer inan bir müslümansak bunun kader kısmet olduğunu zaten biliyoruz demektir.ben hep allahtan hakkımda hayırlısını diledim.hep ona inandım allah nasip ederse olur.olmuyorsada hayırlı zamanı değildir mutlaka.kalbini ferah tut canım allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün :))