• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz regli ve hamile kalma olasılığı

rica ederim, gecmis olsun ..

artık sev .. sevme.. yapcak bisi yok.. :)
o mucizeyi gerçekten istiyorsan, geriye yapman kalıyor..
bnde içtim ekim ayında ve kasım ayında..gerçekten faydası var..
tamam tad olarak ilk etabta içmekte zorlanıyor insan ama, bikaç içince alısıyorsun..
birde şunu demek istiyorum eğer yalnıs anlamazsan ..?
smdi sen bu soğansuyunu yapmaktan kaçıyorsun ya, soğanı hiç sevmem ben diyerekten..
Allah göstermesin diyelim yinede, gün gelirde daha farklı acı bisi içmen gerekirse o zaman napıcan yine mi içmicen ??
bazen insanlar kendilerini ele verirler böyle, ve Rabbim de bizleri dener, "" kulum acaba bu durum karsısında ne tepki gösterecek ???"" diye ...
o yüzden hepimizin bu dünyada imtihan olarak yaşadıklarımız var.. hepsine sabır deyip, Ya Varış !! deyipp.. rabbimden yine istiycez..
Allahım sifa versin insaAllah, geçmis olsun ..

admen.. hayırlı olsun .. Rabbim meleğini göndermiş sana.. insaAllah kucağına da alacağın günleri sağ-salim göstersin Rabbim ..
herkesin bi sıkıntısı var buradakilerin bebek olması olayında.. yinede şu durumumuza her zaman sükür diycez..
Rabbim elbet bizlerin de mükafatını verecektir.. bizlere dua et arkadasm, ben de yıllarddır bekliyorum, çok seyler yaptık esimle, halen yapıyoruz..
bizlere de gönülden dua edin n'olur.. ruhum perisan artık :85::85::85:

canım lütfen canını sıkmak yok moralde çok önemli bu süreçte.eğer inan bir müslümansak bunun kader kısmet olduğunu zaten biliyoruz demektir.ben hep allahtan hakkımda hayırlısını diledim.hep ona inandım allah nasip ederse olur.olmuyorsada hayırlı zamanı değildir mutlaka.kalbini ferah tut canım allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün :))

canım lütfen canını sıkmak yok moralde çok önemli bu süreçte.eğer inan bir müslümansak bunun kader kısmet olduğunu zaten biliyoruz demektir.ben hep allahtan hakkımda hayırlısını diledim.hep ona inandım allah nasip ederse olur.olmuyorsada hayırlı zamanı değildir mutlaka.kalbini ferah tut canım allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün :))

canım ya birde bişey daha söylemek istiyorum hamile kalmadan önce ilaç kullandığımı söylemiştim sana adet düzenlemek için bu arada son iki ay ilaç almadım artık.bir yakınımdan duymuştum civanperçemi ve aslanpençesi diye bitkiler var ikisini karıştırıp aç karna sabah akşam içtim.çok güzel iltihap söktü ve yumurtalıkları çalıştırdı.ben yengeme tavsiye ettim o doktoruna danışıp kullanacak.sende doktora sorup içmek istersen içebilirsin..

İnan okadar ilaç kullandımki farkli farklı o yüzden ilaçların adlarını hatırlamıyorum.baktım evde ama ilaç kutularınıda bulamadım.ee 4 doktor değiştirirsen hepsi farklı uygulama yapıyor..canım en kısa zamanda allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin :))

ben ünivdeyken cyclo progynova kullanmıştım,sonra bşka bi dr duphaston vermişti, en son evlendim ve her ay adet olmam için tarlusaL KULLAndım 6 ay. onu da bu ay bıraktım sıkıldım ilaç içmekten ama bu gün adet olmam lazım yine olmadım :S bu durumda ya hmileyim ya da normal gecikmem :)) inşallaaaahh ilkidirrr ;)

ben ünivdeyken cyclo progynova kullanmıştım,sonra bşka bi dr duphaston vermişti, en son evlendim ve her ay adet olmam için tarlusaL KULLAndım 6 ay. onu da bu ay bıraktım sıkıldım ilaç içmekten ama bu gün adet olmam lazım yine olmadım :S bu durumda ya hmileyim ya da normal gecikmem :)) inşallaaaahh ilkidirrr ;)

İnşallah ilkidir :)) hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz ozaman.

kızlar yaa bu hamilelik belirtileri falan doğru mudur? bazı topiclerde okuyorum kimisi dio kasık ağrısı,bacakların ağrısı,göğüslerde şişme ve ağrı vs.. ben bu ay ilk kez tarlusalsız adet olmayı bekliorum( daha doğrusu olmasam da hamile olsam ;) ) bu belirtileri 4 gündür falan yaşıorum ama bunlar hemen mi olur.gebelik öğrenildikten sonra ilerleyince mi olur?yani testte çıkmadan da bu belirtiler olur mu ki? insan kafaya takınca da psikolojik olarak bütün belirtileri yaşıo sanırım ... :18:

canım o belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum.kimisinin midesi bulanıyo başı dönüyo (bu klasik olan)kimisinin beli ağrıyo,gögüsler şişiyor ve ağrıyor..böyle değişiyo yani..ama benim aynı adet öncesi ağrılar gibiydi belirtileri zaten belirti olduğunu anlamadımki adetim yaklaştı diyordum.hatta 2 hafta geçti baktım hala kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo ama adet olmadım sonra aklıma geldi test yaptırmak.olumsuz çıkar diye beklerken o mucize anını yaşadım :))))

canım o belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum.kimisinin midesi bulanıyo başı dönüyo (bu klasik olan)kimisinin beli ağrıyo,gögüsler şişiyor ve ağrıyor..böyle değişiyo yani..ama benim aynı adet öncesi ağrılar gibiydi belirtileri zaten belirti olduğunu anlamadımki adetim yaklaştı diyordum.hatta 2 hafta geçti baktım hala kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo ama adet olmadım sonra aklıma geldi test yaptırmak.olumsuz çıkar diye beklerken o mucize anını yaşadım :))))[/QU

allah bize de nasip etsin yaa dua et arkadaşıom bizim için... nasıl öğrendin hamile olduğunu ve eşine nasıl söyledin anlatsana biraz :46: çok güzel bişi yaaa :16:

canm sen de adet düzensizliği falan yaşıom muydun? aynen bu aralar benm d e akıntım var ve göğüsleirm hafif ağrıo..ama ööle üstüne yatılamıcak kadar değil yani. Allahım inşallah biz isteyenlere de nasip eder. kaç aylık hamişsin :16:

Evet cAnım adet duzensızlıgımm vardı ama tedavide duzene gırıyor cok stres yapmamak gerek ben suanda 19 haftalık gebeyim insallah sızlerın de hamiş haberlerinizi alırız

Evet cAnım adet duzensızlıgımm vardı ama tedavide duzene gırıyor cok stres yapmamak gerek ben suanda 19 haftalık gebeyim insallah sızlerın de hamiş haberlerinizi alırız[/Q
inşallah canım.hep dua ederim ben.allah kimseyi boş çevirmez.her isteyene versin, çaresiz dert vermesin. yeter ki tadavisi olsun çaresi olsun her şeyin.. bebişimizn cinsiyeti nedirrr :9:

canım o belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum.kimisinin midesi bulanıyo başı dönüyo (bu klasik olan)kimisinin beli ağrıyo,gögüsler şişiyor ve ağrıyor..böyle değişiyo yani..ama benim aynı adet öncesi ağrılar gibiydi belirtileri zaten belirti olduğunu anlamadımki adetim yaklaştı diyordum.hatta 2 hafta geçti baktım hala kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo ama adet olmadım sonra aklıma geldi test yaptırmak.olumsuz çıkar diye beklerken o mucize anını yaşadım :))))[/QU

allah bize de nasip etsin yaa dua et arkadaşıom bizim için... nasıl öğrendin hamile olduğunu ve eşine nasıl söyledin anlatsana biraz :46: çok güzel bişi yaaa :16:

canım günaydın :)) anlatayım inşallah seninde hamile kalma hikayeni dinleriz :)) dediğim gibi nezaman adet olacağımı bilmediğim için günüm çoktan geçmişti ama ben ihtimal vermıyorumya hiç test yaptırıpta canımı sıkmıyım dedim.bakırköyde bir doktor önerdiler adını hatırlamıyorum şimdi,artık bide o doktora gideyim dedim bu yüzden test yapıptıktan sonra gideyim diye karar verdim.29 kasım sabah 10 gibi uyandım hemen test yaptım hep c işaretinde dururdu kırmızı çizgi busefer baktım ilk t de belirdi sonrada c de :)) yani iki çizgi evet hamileydim ama o an ellerim titredi ve testi yere düşürmüşüm napıcamı bilemedim.hüngür hüngür ağlıyorum sadece.annemi aradım ilk zaten sesimden anladı hemen yanına gittim yakın oturuyoruz.birde kan testi yaptır dedi daha önce gittiğim hastaneye gittim kan testi yaptırdım 4 saat bekledim ama geçmedi zaman.bu arada eşime daha söylemedim farklı bişey yapmak istiyordum.evet artık emindim 6 haftalık hamileydim..kayınvalidem dahil tüm yakınlarıma hbr verdim..eşim akşam 7 de gelecekti ona evde söylemek istiyordum.gidip bir bebek patiği aldım güzelce bir hediye paketine koydum tabi içine yaptığım ilk testi ve bebeğimin ilk resminide koydum :)) akşam eşim eve geldi hemen paketi uzatıp sana bir hediyem var dedim..şaşırdı tabi nerden çıktı diye.açtı paketi tabi anlamadı önce ve kafamda kurduğum cümleleri söylemeye başladım.İLK HEDİYESİNİ BEN ALDIM BABASI BUNDAN SONRAKİLERİDE SEN ALIRSIN ARTIK...bi 10 dk kucağından yere inemedim yaşadığımız mutluluğun tarifi yoktu.gece yatana kadar birbirimize bakıp gülüyorduk şaka gibiydi :))zaten eşime kalsa o saatte hastaneye gidip tekrar baktıracaktık emin olalım diye :)işte bizim hikayemiz böyle canım.allahım herkesede nasip etsin bu mutluluğu.bana ve tüm bebek bekleyenlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Geçikmeli olarak regli oluyor yada olmuyorum. Bu durum bir zamandan sonra can sıkıcı ve moral bozukluğuna sebep oluyor. Şuanda da aynı durumdayım en son doktorun verdiği farlutal ilaçıyla kasımda regli oldum. Aralıkta bitti ve hala regli görmedim. Bu durum gerilmeme yetiyor. Kontrole reglimbittiğşnde gittim ve rahim duvarının normale döndüğünü yumurtalıklarımın ise gayet temiz göründüğü söylenildş de neden olamıyorum ne oluyor bana. Hipotirodim var düzenli ilacımı alıyorum aksatmadan ama reglim düzene girmiyor. Bu konuda yardım bekliyorum

MERHABALAR CANIM BENİMDE ADET ÜZENSİZLİĞİM VAR.BUNCA ZAMANA KADAR HANGİ DOKTORA GİTTİMSE BANA HEMEN HEMEN HEPSİDE DOGUM KONTROL İLACI VERDİ DÜZENE GİRMESİ İÇİN AMA SADECE KULLANDIGIM ZAMAN İÇERİSİNDE DÜZENLİ OLUYO İLACI KESİYORUM YINE DEZÜNSLİK BASLIYO.bEN BU AY BURSADA JINEMEDDE MURAT ERDEMİE GİTTİM KENDİSİ SAGSOLUN BENİ BU KONUDA ÇOK RAHATLATTI.BEN 3 YILLIK EVLİYİM BE ARTIK BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.aDET DÜZENSLZİĞİ SENIN BUNYENLE ALAKALI Bİ DURUM DEDİ.HORMONSAL BİŞEY DEDİ.SEN 30DA 40DA 50NEDE GELSEN BÜ DEVAM EDİCEK BUNU N Bİ TEDAVİSİ YOK DEDİ.VAR DİYEN YALAN SÖYLER DEDİ.BAKALIM ŞİMDİ TARLUSAL VERDİ ADET OLAYIM GİDİCEM RAHİM FİLMİ ÇEKİCEK.ONDAN SONRADA KLOMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CNM.

Back