• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz regli ve hamile kalma olasılığı

sevcancengiz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
7
0
16
İzmir
Geçikmeli olarak regli oluyor yada olmuyorum. Bu durum bir zamandan sonra can sıkıcı ve moral bozukluğuna sebep oluyor. Şuanda da aynı durumdayım en son doktorun verdiği farlutal ilaçıyla kasımda regli oldum. Aralıkta bitti ve hala regli görmedim. Bu durum gerilmeme yetiyor. Kontrole reglimbittiğşnde gittim ve rahim duvarının normale döndüğünü yumurtalıklarımın ise gayet temiz göründüğü söylenildş de neden olamıyorum ne oluyor bana. Hipotirodim var düzenli ilacımı alıyorum aksatmadan ama reglim düzene girmiyor. Bu konuda yardım bekliyorum

Geçikmeli olarak regli oluyor yada olmuyorum. Bu durum bir zamandan sonra can sıkıcı ve moral bozukluğuna sebep oluyor. Şuanda da aynı durumdayım en son doktorun verdiği farlutal ilaçıyla kasımda regli oldum. Aralıkta bitti ve hala regli görmedim. Bu durum gerilmeme yetiyor. Kontrole reglimbittiğşnde gittim ve rahim duvarının normale döndüğünü yumurtalıklarımın ise gayet temiz göründüğü söylenildş de neden olamıyorum ne oluyor bana. Hipotirodim var düzenli ilacımı alıyorum aksatmadan ama reglim düzene girmiyor. Bu konuda yardım bekliyorum

benimde benzer bir durumum söz konusu doktora gittim herşeyim normal çıktı hamilelikte yok ama reglim düzensiz bi geliyo bi gelmiyo ya da gec geliyor anlamış değilim her ay ya hamileysem diye düşünmekten bunaldımm:50:

reglin düzensizken ne zaman yumurtladığını anlayamıyorsun. bende her seferinde heyecanlanıyorum hamilemiyim diye. iyiden iyiye geriliyorum.
çözümü yok mudur bunun yahu???

Son düzenleme:

bu topiği görünvce yazmadan duramazdımm...ahh arkadşım ben de ilk adet gördüğümden beri hep 2 ayda bir adet olrum.pko var kısacası.yumurtalık tembelliği var.hormaonlarım normal her şeyim normal ama malesef adetim hep gecikir. ben eylülde evlendim,evlenmeden 1ay önce dktoruma gittim ve bebek istediğimi söyledim.o da bana tarlusal başladı ve bu sürekli kullanarak ilk olarak seni düzenli adet gördürmeliyz dedi.1 sene bu iacı kullanıp kendim hamile kalmaya çalışçam..ama 5ay olcak tık yok :( ben de bu ay sıkıldım artık almadım tarlusalı.enson aralık12de adet oldum ocak 13de yani pazar günü olmam lazım.bakalım olmazsam bi test yapçam ama hiç sanmam hamile olduğumu...nolcak bilemiorum...o yüzden seni çok iyi anlıorum.

bazen okadar çok üzülüorum artık usandım bu durumdan..çoğu kadın ne güzel her AY tıkır tıkır yumrtlarken ben neden böyleyim diorum ama napalım yapçak bişi yok...Allah ne zaman istedyse ozaman olcak artık....BÜTÜN BEBEK İSTEYENLERE HER GECE DUA EDİORUM...ALLAHIM KİMSEYİ GERİ ÇEVİRMESİN...ÇOK ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN Kİ BEN DAHA 5 AYDIR DENEMEME RAĞMEN... :ssz:

AHHHH GAMZEEEEE aynen artık her ilişkide hadi belki bu sefer yumrtlamışımdır denk gelir diorum nerdeyse...çnkü belli bi gün yok ki hesaplayım çalışmaları hızlandırayım :) allah kimseye vermesn gerçkten

arkadaşlar bende düzensiz oluyorum ama gün olarak ay değil...haliylee yumurtlama tespiti yapamıyorumm şu sıra adet beklemeleri yaşıyorumm(sıkıcı:((( ama adet olursam şayet hemen doktora hormon testi yaptırıp sonrada hemen bi ovulasyon yesti alıcam...ben kendim anlayamıyorum yumurtladığım günü onunla denerimm hiç olmazsa..bunu sizinle de paylaşmak istedimm belki düşünürsünüz böyle tutturmayı diyee...

arkadaşlar bende düzensiz oluyorum ama gün olarak ay değil...haliylee yumurtlama tespiti yapamıyorumm şu sıra adet beklemeleri yaşıyorumm(sıkıcı:((( ama adet olursam şayet hemen doktora hormon testi yaptırıp sonrada hemen bi ovulasyon yesti alıcam...ben kendim anlayamıyorum yumurtladığım günü onunla denerimm hiç olmazsa..bunu sizinle de paylaşmak istedimm belki düşünürsünüz böyle tutturmayı diyee...

tatlım sen tam olarak nasıl bi düzensizlk yaşıosun 10 gün falan mı geçio? sen bi söyle ona göre ben dr mun bana sölediğini sana anlatçam ;)sen de benimki kadar bi sorun yok eğer dedğim gibiyse

tatlım sen tam olarak nasıl bi düzensizlk yaşıosun 10 gün falan mı geçio? sen bi söyle ona göre ben dr mun bana sölediğini sana anlatçam ;)sen de benimki kadar bi sorun yok eğer dedğim gibiyse

canımm ben ekim 25 de adet olmuştum ve adetimbitmedi yani kahverengi devam etti 10 gündaha bekledin sonra doktora gittim..alttan muayene etti temiz dedi ama adetlerimde 36 40 günde birdi ve bana adet düzenleyici verdi 1 ay kullan hemen başla dediği için başladım ve kanamayı durdurdu ve haliyle kasımda adet olmadım sonra çocuk için başla dedi...ilaç bitti 5 gün sonra 15 aralıkta adet oldum bugün 28. gündü ve negatif çıktı adet düzensizliğim normal aralıklarda olmadığı için bilemedim şimdi ne yapsam:((

canımm ben ekim 25 de adet olmuştum ve adetimbitmedi yani kahverengi devam etti 10 gündaha bekledin sonra doktora gittim..alttan muayene etti temiz dedi ama adetlerimde 36 40 günde birdi ve bana adet düzenleyici verdi 1 ay kullan hemen başla dediği için başladım ve kanamayı durdurdu ve haliyle kasımda adet olmadım sonra çocuk için başla dedi...ilaç bitti 5 gün sonra 15 aralıkta adet oldum bugün 28. gündü ve negatif çıktı adet düzensizliğim normal aralıklarda olmadığı için bilemedim şimdi ne yapsam:((

tatlım 40 günde birse 40-14 yani 26.gün senin yumrtlama günün oluyor. bu günü sapta ve o aralıklarda(öncesinde ve sonrasında) hamile kalmaya çalış.

tatlım 40 günde birse 40-14 yani 26.gün senin yumrtlama günün oluyor. bu günü sapta ve o aralıklarda(öncesinde ve sonrasında) hamile kalmaya çalış.

her ay 40 günde yada heray 36 yada bazen 33 günde bir olmuyorumki:((bazen 40 gün sonra başka bi ayy 35 gün sonra hangi ay kaç gün sonra adet olacağımı bilmiyorumm...40 güne göre yapsam 26.gün ama 36 günsonra gelecekse adet 22.gün yumurtlama günüm onu kestiremiyorum:((yani benim ay boyunca gün aşırı hergün yapmam lazım mesela bu ay bile meçhul düzenleyici ilaçdan sonraki ilk adetim acaba düzenledimi normal siklusa göremi olacak yoksa gene değişecekmi:??meçhul...şu son günleri beklemek öyle zorkii:((

her ay 40 günde yada heray 36 yada bazen 33 günde bir olmuyorumki:((bazen 40 gün sonra başka bi ayy 35 gün sonra hangi ay kaç gün sonra adet olacağımı bilmiyorumm...40 güne göre yapsam 26.gün ama 36 günsonra gelecekse adet 22.gün yumurtlama günüm onu kestiremiyorum:((yani benim ay boyunca gün aşırı hergün yapmam lazım mesela bu ay bile meçhul düzenleyici ilaçdan sonraki ilk adetim acaba düzenledimi normal siklusa göremi olacak yoksa gene değişecekmi:??meçhul...şu son günleri beklemek öyle zorkii:((

canım sen bence o zaman dr una git ve yumurtlama takibi yaptırmak istediğini söyle. o bakp sana sölüo ilşiki zamanını :46: arkşım yaptırdı bunu çok ilgilenio drlar zaten

canım sen bence o zaman dr una git ve yumurtlama takibi yaptırmak istediğini söyle. o bakp sana sölüo ilşiki zamanını :46: arkşım yaptırdı bunu çok ilgilenio drlar zaten

teşekkür ederim canım evet haklısın zaten bi hormon testi falanda yaptırıcam adet olursam bu ay...ve detaylı bilgi istiycem...inşaallah fazla beklemeden hepimiz hamiş oluruz buyıl:49::29::49:iyi geceler..

ben de ilk 13 yasimda oldum 15 imde hala duzensizdi (2-3 ayda bir), annem jinekologa goturdu dogum kontrol hapi basladim, baya kullandim ara verdimmi vermedimmi onu bile hatirlamiyorum, neyse bu durum hamile kalmama engel olmadi ama hapi biraktigim ilk ay hamile kaldim ki ben 1yili bulur diye erken birakmistim... eger hamile kalmak istiyorsaniz (biliyosunuzdur ya neyse) 2-3 gunde 1 iliskiye girin ve her iliskiden sonra beliniz altina yastik koyun ve bacaklarinizi dikin, 10-15 dk oyle bekleyin... çok zor hamile kalan bir bayan taniyorum bu yontemle basardi, halam da ayni sekilde 1 yil korunmadi bakti bisey oldugu yok boyle yapti da hamile kaldi, ben de ayni sekilde...

ecrinx buarada ne zamandır gebe kalmaya çalışıosun?

canım geç gördüm,net gitti o arada derken anca cvplayabiliyorumm...benim yeni aslında daha çünkü vajinismus problemim vardı onu ekimde yendimm sonra dr.a gittim işte olanları biliyosun bu ilk çalışarak beklediğimz ay(tabii tutarmı bu periyotla meçhulde:))

peki sen?

clearblue'nun yumurtlama gununu tespit eden testleri var, onlari denemediyseiz tavsiye ederim...

Back