sultang 88 senin adetlerin erken oluyor sanırım.ne kadar zamandır böyle peki.?açıkçası bende kestiremedim şimdi.ama bence 28 martı baz al sen çünki en son 30 martta olduysan 28.günden sonra bekle derim
merhaba bende adet tarıhımı sıralıyayım cunku hangı gun adet olacagımı cozemedım sız fıkır verırın 15 ŞUBAT 7 MART 30 MART böyle hesapladımmı adet gunum 22 nisan oluyo ama 28 gune gore hesaplarsam 27 nısan oluyo sımdı benım adet tarıhım hangısı oluyo anlayamıyorum 2 ay oncesınde duzensız adet oluyodum genelde adetlerım gecıkıyordu 30 35 gunde bır ıkı aydır bu sekılde duzenlı ve erken oldum sızce 22 nısanmı 27 nısanmı ona gore kan tahlılı yaptırayım dıyorum sımdılık 28 nısanda kan tahlılı yaptıram dıyorum eger adet olmazsam
kızlarrr nerelerdesiniz.23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsunn
mantıklı olan 28 ini beklemen tabi... ama o zmaana kadar idrar testini deneyebilirsin... ben artık hobi haline getirdim idrar testinii :))
hamileyimmmm !!!! demeyi çoook isterdim((( dayanamadım tabi tez canlıyım ama olan testime oldu ziyan oldu
comqueror sen ne zaman gidicem kan testine asıl senin epey geçikmiş şaka bi yana 40 gün oldu dimi senin
bblau gözün aydın mı diyeyim ne diiim bilemedim... bende artık hamiş olmadığımı düşündüğümden adetimi 4 gözle bekler oldum olsam da rahatlasam bende :)) neyse artık moral bozmak yok çalışmalar tam gaz devam inşallah bu ay senin için verimli olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?