ovaluasyon testi nası bişe yaaa öle gebelik testi gb ezanede mi satılıo
canım ben geçen ay güya yaptırdım ama doktor ilgilenmedi 2 günde bir yapın dedi salıverdi.12 gündü hatta bunu söylediği ve ben 34 günde oldum güya yumurtamda çatlamak üzereydi.valla doktorunu bulmak lazım bulabilirseniz yaptırın derim ben bulamadım ya şu gün gel ya bu gün gel hangi gün çatlayacak bile demedi.bende uyuz oldum.işimiz çok zor çokkkk.birde klomen vermişti salak doktor takip etsene ne olacak kistmi oluşturacak.çatlama iğnesi bile vermedi gıcık öyle bir ayımı yedi.
evet bende geçen sene gitmiştim ama dediğin gibi bir kere baktı yok dedi 12.günüydü adetimin ozamn çağırmıştı.seninki yine iyi bana yok yumurta dedi olacağa da benzemiyor dedi.bir günde anlayıverdi sankiklomen vermişti banada sonra 12. günü yok olmayacak dedi progestan vermişti bayağıda içtim adet oldum ialç bitince.sonra o doktoru beğenmedim başkasına gittim durumu anlattım adam şok oldu.
konuyu yeni gördüm kızlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım:79:.24 yaşındayım bu yaşıma dek hep düzensiz adet gördüm. geçen yaz evlendim. çocukda istediğim için inadımı kırıp doktora gittim. prolaktinim yüksekmiş yumurtalarım çatlamıyor o yüzden gecikiyormuş. dostinex diye bi ilaç verdi. yanında doğum kontrol hapı verdi düzenlesin diye ama kontrol hapını kullanmak istemedim çocuk olması gecikecek diye. iki ay dostinexi kullandım. ve sonraki ay hamile kaldım şu an 3.5 aylık hamileyim. ümitsiz olmayın sabırlı olun derim arkadaşlar.
denizkızı allah tamamına erdirsin :))) ne güzel :) valla bugün pek bi umutlandım sayenizde kızlar iyikide bu sayfayı açmışım :) inşallah hepimizinde haberleri gelir
ahhh gülüm ahhhh inanmazsın ama benim 3 yumurtam vardı.gerizekalı doktor yüzünden bebişlerim gelemediler valla.allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın valla.hala içim yanar.
aynen öyle hatt benim ilk doktor tecrübemdi o yüzden cahilliğime geldi ne yapıosun sen demdim ne dese yaptım.içimde bi uhde bile var.ben gittiğimde adetim bayağı gecikmişti.baktı rahim duvarı kalınlaşmış falan dedi bana.gebelik testi bile yapmadan söktürücü verdi.belki gebydim diyorum şimdi.ohoo bana senin çocuğun olmaz dedi atta hemen aşılama yapalım dedi meğer para avcısıymış.hepsi öyle değil tabi dediğin gibi doğru doktor da çok önemli
ben çıkıorum kızlar yarın yine buralarda olucam anlaşılan ne gebelik ne adet ortada kaldım burda vakit geçio bisürü şey öğreniorum :))) hoşçakalın
denizkızı ne mutlu sana.kısa dönemde sorununa çare bulmuşsun.allah bebeğine ve sana sağlık versin
süpersınn allah analı babalı büyütsün bitanemmm hem karnında hmm kucagındaa saglıcaklaaaaa olsunnn..ahhhh bisdeee nüfffenn hamişş kalıppp annişş olalımmmmmmmmmmm babişle onlara cicişlerr allalımmmm inşaallahhhhhhhçok teşekkür ederim. umudunu asla kaybetmeinan olacaktır. moralini bozmak hormonlarını da etkiler ve daha da uğraştırır seni ve eşini o yüzden hep umutlu ol sabret. allah hayırlı haberler almayı nasip etsin sana bizimlede paylaşırsın hem .
çok güzel bir soru bende aynı durumdayımgeçen mart ayının 10 da adet oldum hala yok adetim ama idrar testi yapıoyorum negatif. bizim durumumuz zor.kestiremiyoruz.kesin hamile kaldım bile diyemiyorum.dediğim zamanlarda oldu.ertesi gün adet oldum.
canım benimde martın 10geldi ve hala gelmedi hiç belirti sadece belim çok ağrıyor sende varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?