düzensiz adet görüp hamile kalanlar

ovaluasyon testi nası bişe yaaa öle gebelik testi gb ezanede mi satılıo

evet eczanede satılıo nette de birçok çeşidi var tükürkle yapıla falan fialn.eczaneden alıosun gebelik testi gibi birkaç kiti var yapabilirsin o şekilde.ben hiç almadım ama açık söylemek gerekirse.yapanlardan biliyorum.ne kadar doğru sonuç alınıyor bir bilgim yok ama uygulayan çok insan var

evet bende geçen sene gitmiştim ama dediğin gibi bir kere baktı yok dedi 12.günüydü adetimin ozamn çağırmıştı.seninki yine iyi bana yok yumurta dedi olacağa da benzemiyor dedi.bir günde anlayıverdi sankiklomen vermişti banada sonra 12. günü yok olmayacak dedi progestan vermişti bayağıda içtim adet oldum ialç bitince.sonra o doktoru beğenmedim başkasına gittim durumu anlattım adam şok oldu.

ahhh gülüm ahhhh inanmazsın ama benim 3 yumurtam vardı.gerizekalı doktor yüzünden bebişlerim gelemediler valla.allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın valla.hala içim yanar.

konuyu yeni gördüm kızlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım:79:.24 yaşındayım bu yaşıma dek hep düzensiz adet gördüm. geçen yaz evlendim. çocukda istediğim için inadımı kırıp doktora gittim. prolaktinim yüksekmiş yumurtalarım çatlamıyor o yüzden gecikiyormuş. dostinex diye bi ilaç verdi. yanında doğum kontrol hapı verdi düzenlesin diye ama kontrol hapını kullanmak istemedim çocuk olması gecikecek diye. iki ay dostinexi kullandım. ve sonraki ay hamile kaldım şu an 3.5 aylık hamileyim. ümitsiz olmayın sabırlı olun derim arkadaşlar.

ayyyy maaşallah gülüm yaaaa çok güzel bir haber mutlu olsum valla.allahım kucağına almayıda nasip etsin.bizlerede dua et olurmu inşaallah rabbim bizede nasip eder.

denizkızı allah tamamına erdirsin :))) ne güzel :) valla bugün pek bi umutlandım sayenizde kızlar iyikide bu sayfayı açmışım :) inşallah hepimizinde haberleri gelir

ben çıkıorum kızlar yarın yine buralarda olucam anlaşılan ne gebelik ne adet ortada kaldım burda vakit geçio bisürü şey öğreniorum :))) hoşçakalın

denizkızı allah tamamına erdirsin :))) ne güzel :) valla bugün pek bi umutlandım sayenizde kızlar iyikide bu sayfayı açmışım :) inşallah hepimizinde haberleri gelir

çok teşekkür ederim. umudunu asla kaybetme inan olacaktır. moralini bozmak hormonlarını da etkiler ve daha da uğraştırır seni ve eşini o yüzden hep umutlu ol sabret. allah hayırlı haberler almayı nasip etsin sana bizimlede paylaşırsın hem.

ahhh gülüm ahhhh inanmazsın ama benim 3 yumurtam vardı.gerizekalı doktor yüzünden bebişlerim gelemediler valla.allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın valla.hala içim yanar.

aynen öyle hatt benim ilk doktor tecrübemdi o yüzden cahilliğime geldi ne yapıosun sen demdim ne dese yaptım.içimde bi uhde bile var.ben gittiğimde adetim bayağı gecikmişti.baktı rahim duvarı kalınlaşmış falan dedi bana.gebelik testi bile yapmadan söktürücü verdi.belki gebydim diyorum şimdi.ohoo bana senin çocuğun olmaz dedi atta hemen aşılama yapalım dedi meğer para avcısıymış.hepsi öyle değil tabi dediğin gibi doğru doktor da çok önemli

canım bunlar nasıl insan yaaa evet rahim kalınlaşması gebelikten offff düşündükçe sinir oluyorum.ne demek aşılama salak doktor bir tektiklere bak incele biz oyuncakmıyız yaaa neler çekiyoruz burada umurlarında deil birde hipokrat yemini ediyorlar valla vicdansızlık insan canı bu kadar ucuz olamaz gerçekten öylelerinin doktorluğunu elinden alacaksın işte.bende burada çok bilgilendim.geçen ay hiç sesim çıkmıyordu.ama gidersem bu sefer özele gideceğim doktor demeyip bütün tetkikleri isteyeceğim teker teker gel sen doktorluk yap dersede evet ben sizden bilgiliyim sanırım bbu konuda geçen ay neler çektiğimi bir ben bilirim diyeceğim.kapak olur buda doktora.biz onlardan bişey istemiyoruz sadece biraz ilgi.

denizkızı ne mutlu sana.kısa dönemde sorununa çare bulmuşsun.allah bebeğine ve sana sağlık versin

çok teşekkür ederim canım sağolun darısı tüm isteyen bayanlara. sabırlı olmak morali yüksek tutmak önemli.hamile kalıp gittiğimde doktorumda çok şaşırdı kısa zamanda bravo valla moral çok önemli zaten demişti bana. biçok hastası sabırsız moralsiz olduğu için hormon dengeleri altüst oluyor hamile kalacağı varsada kalamıyormuş:96:.doktorunuzu dinleyin vereceği ilaçları kullanın ve hep umutlu olun hepsi bu bence.

haklısın bende bu uğurda 3 doktor değiştirdim.bilgilendikçe doktorun ne derece bana yararlı olacağını anlyabliliyorum.şimdiki doktorumu beğendim bakalım.bende bir sorun olmadığını söyledi.gayette yumurtladığını ve çatladığını ispatladın dedi.eşimde sperm sayısı az benim ama çok olumsuz değil dedi normal de olabilirmiş tabi isterseniz yüksetmek için bi üroloğa gidin dedi.6 ay bi deneyin yine görüşürüz dedi.şimdi 2. ayım o doktordan sonra.bakalım işşllh fayda eder gerçi ilaç falan kullanmıorum kendiliğinden yumurtlayabiliyormuşum meğer.diğer bahsettiğim doktor yumurtlaık tembelliği var sende demişti

süpersınn allah analı babalı büyütsün bitanemmm hem karnında hmm kucagındaa saglıcaklaaaaa olsunnn..ahhhh bisdeee nüfffenn hamişş kalıppp annişş olalımmmmmmmmmmm babişle onlara cicişlerr allalımmmm inşaallahhhhhhh

canım benimde martın 10geldi ve hala gelmedi hiç belirti sadece belim çok ağrıyor sende varmı

canım benimde martın 10geldi ve hala gelmedi hiç belirti sadece belim çok ağrıyor sende varmı

senle aynı ozaman bizim tarihimiz canım bakalım bekleyelim güzel haberi alacakmıyızama çok acayiptirki benim belirtim hiç yokken b ir iki gündür göğüsler hafif şişmişti ve akşam karnımda arasıra ince ince ağrıdı.göğüslerimin uçlarına bir halle roldu sanki biri ucunu tutup burkuyor gibik4esin sabaha adet olurum dedim henüz bişi yok bakalım.gaz sancılarımı hiç söylemiyorum bile

merhaba bende adet tarıhımı sıralıyayım cunku hangı gun adet olacagımı cozemedım sız fıkır verırın 15 ŞUBAT 7 MART 30 MART böyle hesapladımmı adet gunum 22 nisan oluyo ama 28 gune gore hesaplarsam 27 nısan oluyo sımdı benım adet tarıhım hangısı oluyo anlayamıyorum 2 ay oncesınde duzensız adet oluyodum genelde adetlerım gecıkıyordu 30 35 gunde bır ıkı aydır bu sekılde duzenlı ve erken oldum sızce 22 nısanmı 27 nısanmı ona gore kan tahlılı yaptırayım dıyorum sımdılık 28 nısanda kan tahlılı yaptıram dıyorum eger adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…