bende boş durmadım yemek yaptım balkon sildim ççamaşır aastım yatak yorgan değiştim kocamı karşıladım tam veda edecektim masa hazırlicaktım tv karşısında uyuyakaldı :))
merabalar bende adeti çok düzensiz olanlardanım 45günde bazen dahada fazla ben şimdi tedavi görüyorum aşılama olacaktım ama yumurta takibi sonucu kendiliginden çatladıgı için kendimiz denedik bakalım 3gün sonra sonuç alıcam...ama adet dönemlerimde çok sancım olurdu şimdi ise az agrılarım vaar anlamadım ya neyse ben böle düzensiz oldugum için bikere düşük yaptım kendinize dikkat edin adet tarihlerinizi birde ona göre yumurtlamanızı takip aden kızlar
ben gectiğimiz temmuz ayının 7 sinde adet oldum sonra ağustosta adet olmadım idrar testinde gebelik yoktu ayrıcada daha korunuyoduk zaten olamazdı adet söktürücüyle 4 eylülde adet oldum daha sonra 14 ekim oldu gene tık yok bu kez olabilme ihtimali vardı kan tahlili yaptı sonuc pozitifti
15 gün sonrasına ultrasonda bakılmak üzere randevuya cagarıldım ultrasona girdiğimde bebekte kesede yoktu fakat ben bu zaman zarfında adetde olmamıştım drların dediğin kimyasal gebelik yaşamıştım.
adet söktürücüyle gene 10 kasımda adet oldum 19 aralık olmasına rağmen gene tık yoktu.o tarihte yine kan tahlili yaptırdım ve negatif cıktı idrar testide hep tek çizgiydi zaten.iyice sinirlerim altüst olmuştu.4 ocakta tam teşekküllü bi hastanede kendi kadın doğumcuma gittim ve artık bi sorun olduğunu düşünmeye baslamıştım çünkü hala adet olmamıştım nerdeyse 2 ay gecmişti.drum muayne etti ve yine adet söktürcü verdi tabi artık bende idrar testi yapmayı bırakımıştım hayal kırıklıklarından dolayı.
drum yoktur ama bi kan tahlili gene yaptıralım dedi ve hiç bekleyip umutlanma adet söktürücüyü kullan dedi tlfnla görüşürüz dedi ve ben işe döndüm.
tam ilaca başlıcaktım hasatneyi bi arıyayım gene dedim hastaneyi bi aradım sonuclar 4 +4 günlük hamile olduğumu söylüyodu.
yumurtayı nasıl takip edicez.. burda çok okudum çeşit çeşit şeyler ama ben anlamadım bu ay 14 muabbeti ise bize uymuyo ben rastgele 28 için 14 se benim için 17 18 dir diye öle kafa hesabı yaptım. bende de aynı şey var bu arada genelde ağrılı olur benim de adetim ama hiç ağrım yok şimdi
merhaba.geçmiş olsun canım.belki adet sancıların düşükten sonra azalmıştır.öyle derler ya hani hamile kalınca geçermiş die.sonuçta hamile kalmssın.inşallh allahım gönlüne göre verir.nekada zamandır bebek sitiyorsun.aşılamay karar verdiğine göre.problem bellimi canım?merabalar bende adeti çok düzensiz olanlardanım 45günde bazen dahada fazla ben şimdi tedavi görüyorum aşılama olacaktım ama yumurta takibi sonucu kendiliginden çatladıgı için kendimiz denedik bakalım 3gün sonra sonuç alıcam...ama adet dönemlerimde çok sancım olurdu şimdi ise az agrılarım vaar anlamadım ya neyse ben böle düzensiz oldugum için bikere düşük yaptım kendinize dikkat edin adet tarihlerinizi birde ona göre yumurtlamanızı takip aden kızlar
ben gectiğimiz temmuz ayının 7 sinde adet oldum sonra ağustosta adet olmadım idrar testinde gebelik yoktu ayrıcada daha korunuyoduk zaten olamazdı adet söktürücüyle 4 eylülde adet oldum daha sonra 14 ekim oldu gene tık yok bu kez olabilme ihtimali vardı kan tahlili yaptı sonuc pozitifti
15 gün sonrasına ultrasonda bakılmak üzere randevuya cagarıldım ultrasona girdiğimde bebekte kesede yoktu fakat ben bu zaman zarfında adetde olmamıştım drların dediğin kimyasal gebelik yaşamıştım.
adet söktürücüyle gene 10 kasımda adet oldum 19 aralık olmasına rağmen gene tık yoktu.o tarihte yine kan tahlili yaptırdım ve negatif cıktı idrar testide hep tek çizgiydi zaten.iyice sinirlerim altüst olmuştu.4 ocakta tam teşekküllü bi hastanede kendi kadın doğumcuma gittim ve artık bi sorun olduğunu düşünmeye baslamıştım çünkü hala adet olmamıştım nerdeyse 2 ay gecmişti.drum muayne etti ve yine adet söktürcü verdi tabi artık bende idrar testi yapmayı bırakımıştım hayal kırıklıklarından dolayı.
drum yoktur ama bi kan tahlili gene yaptıralım dedi ve hiç bekleyip umutlanma adet söktürücüyü kullan dedi tlfnla görüşürüz dedi ve ben işe döndüm.
tam ilaca başlıcaktım hasatneyi bi arıyayım gene dedim hastaneyi bi aradım sonuclar 4 +4 günlük hamile olduğumu söylüyodu.
anca yazıyorum kusura bakmayın.drumla görüştüm ilaca başalama sakın dedi ama genede bu kadar gecikmeyle hamile kalamazsın yaşamayan bişey olabilir dedi ve 2 gün arayla 3 kez kan tahlili yaptı ama drumuza inat bıdığım ısrarla tutundu annesine ayrıca biraz kanamamda olmuştu.
ama şu anda 19 haftalık hamileyim ve Rabbim nasip ederse bi kızım olacak.o yüzden adet düzensizliği olanlar cok dikkatli olun hamile olduğum halde nerdeyse bile bile düşük yapıcaktım.hiçde hissetmedim o zamana kadar vücudumda yada herhangi biyerimde bi deişiklikte olmadı analamadım bişey yani.
Kızlar ben eve gidiyorum, iyi akşamlarrrrr:92:
Kızlar ben eve gidiyorum, iyi akşamlarrrrr:92:
evet cnm gec döllenme benimki hemde gecin geci 2 ay gecikmeyle
dr anlamadı o şaşılcak bişey cünkü alttan ultrasonla baktı 4+4 analşılırmış hatta kesesi bile gözükürmüş onun üstüne kanamam oldu zaten su anad tabikide dru deiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?