bakarsın bu karmaşada yakalarsın.ayarlayınca olmuyo zaten:)kızlar çok mutluyum yaaa.sigarayıda bırakma kararı aldım.yarın tütüne sonherşey daha güzel olacak inşallah.acele etmeyeceğim artık bebek konusunda.oluruna bırakıcam.hatta mümkünse kanım nikotinden temizlensin öyle gelsin bebiş ben sigara istıom dersem kızın bana
arkadaşlar yumurtlamayı nasıl tahmin edeceksiz... biz düzensiz düzenliler.... son 3 adetim 30 32 38... en son adetim ayın 24ü :) lütfen tahmin yürütün.. ben ne zaman yumurtlarım sizce :))))
Selam kizlar benim adetim hep 1 hafta erken olur beklenen adet tarifim bugun insallah olmammmm
ben kendi hesaplamam göre hesapladım ne kadar doğru olur bilemem ama bence nisan 15 gibi olabilir.
Kızlar ben 35 40 günde bir adet oluyordum sürekli düzensiz. doktorum PKO dan şüphelendi. ÇOcuk düşünüyorsanız korunmayı bırakın 7 8 ay olmazsa gelin tedaviye başlarız dedi. Çünkü tüm belirtiler bunu gösteriyordu. Biz mayıs gibi korunmayı bırakacakken Ocakda bıraktık dr umun bu tavsiyesi üzerine. ve Şubatta hamile kaldım.ama adet tarihimle alakası yok geç yumurtlamam var. şu an 3 aylık hamileyim... allah kucağıma almayı nasip etsin...
kızlar ben şu 2 aydır adet düzensizliği yaşıorum gecen ay bir hafta gecikti kan testinde çıktı ama düşük seviyede yani 100 mlu bu ayda 10gün gecikti oda idrarda ikinci çizgi hafif görünür şekilde ama yine adet oldumm bende bu ay tekrar ümitliyim alllah nasip ederse 2 ay üst üste kimyasal gebelikkkk yaşıorum üzülüorumm ama yapacak bişey yok kimyasal geirmek kötü değil sonuçta kalabilmenin ümidi sadece tutunamıolar ama olur sabredinn ben ilk oğlumda üstünede gördüm öğrendiğimde 2 aylıktı bakın maşallah şimdi 8 yaşında.aslında sanırım ben fazla ara vermişşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?