senin baya gecikmiş. normalde nasıl oluyor düzenin benim 30 34 arası ki genelde 31 32 olur. şu an 35. gündeyim en son 19 martta olmuştum
yaptım canım yapmazmıyım :) hemde 31. gün itibariyle yani tam 4 kere :)) tez canlıyım da bugün yapmadım yapmicam da pazar sabahına kadar tutucam kendimi cekmecemde duruyo testim
bekle bencede moral bozuyo testler sonra.ben dün yaptım en son idrar tahlili çok abuk bişi çıktı.tek çizgi var ama diğer taraf komple dikine değilde yanlamasına pembe çizgi:)artık testi abartmaktan abuk yöntemlere başvuruyorum.testi direk bardağın içine sokup çay gibi karıştırdım o yüzden öyle oldu diyorum ama
ama annelere benzemiyo galiba pek yeni nesilde acaip problemli eskisi gibi ilk geceden gebe kalmak yok artık pekinşallh senin dediğin gibi olur canım.bende yeni evliyken afedersin ama eşim bir kaza yapsa ertesi gün hamileyim diye yatardım şimdi bu işlerin kolay olmadığını anladım.allah isteyen herkese nasip etsin.işllah sanada gönlüne göre verir rabbim.gerçi daha çok yeni evliliğin ama olsun en güzeli bence keşke daha erken başlasaydım diyorum şimdi
bende kullanmıştım o ilacı aynen benimde bir hafta sonra anca oldum adet.sen bana sorarsan git bir görün doktora.çünki rahimin içi tamam onlar ok ama hormon testleri var.doktor çocuk düşünmeye başladığında onlardan yaptırıyor.yumurtlama ile alaklı problemler varsa orada belli oluyor.fsh lh falan filan.sonra çocuk istiyorsan hemen folik asite başlaman lazım.bence çok önemli.günde bi tane alıyorum.hatta folik asit bebk düşünmey başlamadan 3 ay öncesinden içilkmeye başlanıyor.eşinde yaptırsın tahlillerini en azından yolun başındayken kafanız rahat olur.zaman kaybetmemiş olursunuz.tabiki doktorunu da iyi seçmen lasım.gereksiz yere tedavi de bulma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?