• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

moustique

oğluşum geliyoooo
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
623
1
46
Rize
ben dzensiz oluyorum yani benim düzenim 30 ile 34 gün arası değişiyor. hamile kaldığınızı nasıl anladınız ne kadar gecikince teslerinizde farkettiniz??

çok güzel bir soru bende aynı durumdayım :47:geçen mart ayının 10 da adet oldum hala yok adetim:14:ama idrar testi yapıoyorum negatif.:27:bizim durumumuz zor.kestiremiyoruz.kesin hamile kaldım bile diyemiyorum.dediğim zamanlarda oldu.ertesi gün adet oldum.:52:

senin baya gecikmiş. normalde nasıl oluyor düzenin benim 30 34 arası ki genelde 31 32 olur. şu an 35. gündeyim en son 19 martta olmuştum

bende 35 günde bir diyorum ama bazen 30 bazen 32 33 34 35:)taş çatlasın yani 35 te kesin olurdum.ama bu ay şaştı iyice benide şaşrttı.belirtimde yok.ama testlerde geblikte yok.öyle bekliyorum.haftaya tam 10 gün olacak gecikmem 35 sonra sayarsak.bakalım kırmızı kart yemessem haftaya artık kan tahliline gitçez.biz geç yumurtladığımızdan belki geç döllenme oluyodur.idrarda o yüzden çıkmıyor olabilir.azimle beklemek lazım arkadaşım.:65:

bende öle düşündüm geç yumurtlama olabildiğinden geç öğrenirim diye. sende benim gb kan tahlilinden tırsıyosunn herhalde :)) şu kimyasal gebelik olur da sonra üzülürüm diye cesaret edemiyorum...

ya yok bu bu forumda bizim gb düzeni düzensiz olup hamile kalıp tecrube aktaracak :(((

yaptım canım yapmazmıyım :) hemde 31. gün itibariyle yani tam 4 kere :)) tez canlıyım da bugün yapmadım yapmicam da pazar sabahına kadar tutucam kendimi cekmecemde duruyo testim

aynen kaçıyyorum kan tahlilinden sanırım:)böle umutlanmak işimize geliyor heralde.kesin sonuçla yüzleşmek işime gelmiyo:63:59:bizim durumumuzda olan arkadaşlar.size sesleniyorum.hadi umut olun bizzeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52:

yaptım canım yapmazmıyım :) hemde 31. gün itibariyle yani tam 4 kere :)) tez canlıyım da bugün yapmadım yapmicam da pazar sabahına kadar tutucam kendimi cekmecemde duruyo testim

bekle bencede moral bozuyo testler sonra.ben dün yaptım en son idrar tahlili çok abuk bişi çıktı.tek çizgi var ama diğer taraf komple dikine değilde yanlamasına pembe çizgi:)artık testi abartmaktan abuk yöntemlere başvuruyorum.testi direk bardağın içine sokup çay gibi karıştırdım o yüzden öyle oldu diyorum ama :17:

belirtilerin neler?? bende zaman zaman kasık var göğüs dokununca acıyo damarları gözüküyo gaz var hazımsızlık ve sürekli bi idrar hali bide arada bel ağrım da olyo. birde aktif sigara kullanıcısım hani böle günde 1 pakete yakın içerdim cumartesi bıraktım ve çok çok kolay oldu ilginç bi şekilde dün bi tane yakım dedim hiç hoşalnmadım söndürdüm ki bu benim için çok şaşılacak bişe bilmiorum ama inş bebiş vardır diye umuyorum işte bunlarla

bekle bencede moral bozuyo testler sonra.ben dün yaptım en son idrar tahlili çok abuk bişi çıktı.tek çizgi var ama diğer taraf komple dikine değilde yanlamasına pembe çizgi:)artık testi abartmaktan abuk yöntemlere başvuruyorum.testi direk bardağın içine sokup çay gibi karıştırdım o yüzden öyle oldu diyorum ama :17:

:60: çok güldürdün beni :) 10 gün gecikse bende o hale gelirim herhalde :)))) hatta te teste defalarca denerim :)))

:17::17::17:çok utandım şimdi.bende senin gibi günd ebi paket içiyorum.hala daha içiyorum.ne güzel sen bırakmışsın.ben testlerim negatif diye hala içiyorum:18:bel ağrım benimde zamn zaman bıçak gibi giriyor.bir iki gün sonra yine kayboluyor.o şekilde oldu hep.göğüslerim adet öncesi hep şişer acır.bu sfer hiç olmadı daha yeni bir iki gündür biraz daha büyümeye başladı gibi ama damarlara gelince her zaman gözüktüğü için farkı anlayamıyorum.tek sancı problemim gaz sancısı.:17:acayip gaz sancım oluyor ayıptır söylemesi.

al benden o kadar :))) ne zamandır evlisin ne zamandır çocuk istiyorsun??

ben daha yeni evli sayılırım 5 ay oldu. ama bu ay ilk defa denemlere başladık. tez canlıyım işte anneme çekmişsem bu ay gebe oldum demektir :))

benim bu ağustosta 3.yılımız dolacak.bende son bir yıldır ara ara istedik vazgeçtik sonra hep öyle oldu.3 ay korundusak 3 ay korunmadık falan filan.ama son 2 aydır artık kesin kararla devam edicez.doktora çıktım tahliller yapıldı benim sorun yok ama eşimin sperm sayı problemimiz var biraz.o yüzden korkuyorum ve bukadar telaşım var.ikinci ayım bu tutarsa süper olacak inşallh:49:

ama annelere benzemiyo galiba pek yeni nesilde acaip problemli eskisi gibi ilk geceden gebe kalmak yok artık pek:43:inşallh senin dediğin gibi olur canım.bende yeni evliyken afedersin ama eşim bir kaza yapsa ertesi gün hamileyim diye yatardım:9::9::9::9:şimdi bu işlerin kolay olmadığını anladım.allah isteyen herkese nasip etsin.işllah sanada gönlüne göre verir rabbim.gerçi daha çok yeni evliliğin ama olsun en güzeli bence keşke daha erken başlasaydım diyorum şimdi:7:

inşallah olur. ben evlenmeden önce dr gitmiştim tabi o zaman ultrasonla karından baktı alttan muayne olmadım ama o zaman bana rahmin çok güzel herşey tertemiz yumurtaların çok güzel demişti o yüzden gebelik kararı alırken gitme ihtiyacı duymadım. ama düğün zamanı farlutal kullandım düğüne tatile rastlıyor diye, hatta o yüzden gittim dr işi şansa bırakmim ne zaman başlim ilaca diye bana hatta ayın 6 sı başlasan yeter demesine rağmen ben 5 inde başladım yinede balayında ilaca rağmen adet gördüm vede saati saatine kullanıodum. o zmaandan beri huylandım bişe var mı bende diye çünkü çok kullanan var çevremde ve kimsede böle bişe olmamış ilacı bıraktıktan 2 3 gün sonra adet görmüşler. sence bi sıkıntım var mıdır ki

ama annelere benzemiyo galiba pek yeni nesilde acaip problemli eskisi gibi ilk geceden gebe kalmak yok artık pek:43:inşallh senin dediğin gibi olur canım.bende yeni evliyken afedersin ama eşim bir kaza yapsa ertesi gün hamileyim diye yatardım:9::9::9::9:şimdi bu işlerin kolay olmadığını anladım.allah isteyen herkese nasip etsin.işllah sanada gönlüne göre verir rabbim.gerçi daha çok yeni evliliğin ama olsun en güzeli bence keşke daha erken başlasaydım diyorum şimdi:7:

yeni evliyim ama yaş 30 :(( ve 7 senedir eşimle flört halindeydik yani onu yeterince tanıyorum :))

bende kullanmıştım o ilacı aynen benimde bir hafta sonra anca oldum adet.sen bana sorarsan git bir görün doktora.çünki rahimin içi tamam onlar ok ama hormon testleri var.doktor çocuk düşünmeye başladığında onlardan yaptırıyor.yumurtlama ile alaklı problemler varsa orada belli oluyor.fsh lh falan filan.sonra çocuk istiyorsan hemen folik asite başlaman lazım.bence çok önemli.günde bi tane alıyorum.hatta folik asit bebk düşünmey başlamadan 3 ay öncesinden içilkmeye başlanıyor.eşinde yaptırsın tahlillerini en azından yolun başındayken kafanız rahat olur.zaman kaybetmemiş olursunuz.tabiki doktorunu da iyi seçmen lasım.gereksiz yere tedavi de bulma kendini.

Ben de sizler gibi bazen 31, bazen 32, bazen 33 günder bir regl oluyorum.
Bildiğim kadarıyla bu adet düzensizliği değil. Adet düzensizliği 1,5 aydan fazla regl olamama ya da senede birkaç kez adet görme durumlarına deniyor.
Benim senede 1 veya 2 kez 36-37 güne çıkıyor.
Ocak ayında ise ben hamile kaldım ama biyokimyasal gebelikmiş, düşük yaptım.
O aydan sonra bende gecikmeler arttı. Düşükten sonra ilk adet döngüm 36 gün, ikincisi 37 gün sürdü. İkinci döngüde de hamile olduğumu zannettim ama, belirtilerim vardı çünkü, ama yine regl oldum.
Bugün de 32 günüm. Regl olacak gibi belim ağrıyor, karnımda hafif ağrı var ama henüz gelen giden yok.
Hormon tahlillerim yapıldı sorun çıkmadı.
Ama kafama çok takıyorum o yüzden doktoruma tekrar gideceğim yarın sabah randevumu aldım.
Bakalım ne diyecek.

bende kullanmıştım o ilacı aynen benimde bir hafta sonra anca oldum adet.sen bana sorarsan git bir görün doktora.çünki rahimin içi tamam onlar ok ama hormon testleri var.doktor çocuk düşünmeye başladığında onlardan yaptırıyor.yumurtlama ile alaklı problemler varsa orada belli oluyor.fsh lh falan filan.sonra çocuk istiyorsan hemen folik asite başlaman lazım.bence çok önemli.günde bi tane alıyorum.hatta folik asit bebk düşünmey başlamadan 3 ay öncesinden içilkmeye başlanıyor.eşinde yaptırsın tahlillerini en azından yolun başındayken kafanız rahat olur.zaman kaybetmemiş olursunuz.tabiki doktorunu da iyi seçmen lasım.gereksiz yere tedavi de bulma kendini.

ben zaten başladım 1 aydır içiyorum folik. eşim dr zaten :)) hatta dr olduğu için çok rahat daha dur bu ilk ayımız olur mutlaka şimdiden takma kafana filan diyo. ama kadın doğumcu değil tabi dün söyledim gitsem mi diye sen bilir kafan rahat etsin git istersen dedi ama bilmiyorum işte azcık daha beklicem

Back