- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Yeni geldim gördüğün gibi .etiket olmuyordu dimi... Ocak sonundan beri yoktum. Eskiden 1 gün bile dayanılmaz geliyordu burasiz. Şimdi zorlanmadım, düşün. Yine bile acmasaydim olurmuş@B O Z A nerdesinn bakim
Arada ara vermek iyi oluyorYeni geldim gördüğün gibi .etiket olmuyordu dimi... Ocak sonundan beri yoktum. Eskiden 1 gün bile dayanılmaz geliyordu burasiz. Şimdi zorlanmadım, düşün. Yine bile acmasaydim olurmuşnapiyosun, hamilelik nasıl gidiyor?
Şükür sevindim. Çalışıyorum. Farklı bir şey yapmadımArada ara vermek iyi oluyorbenim iyi gidiyor şükür
Neler yaptın yokken ?
Ben de aynı okul baya zamanımı alıyor. Bahar gelsin istiyorum artıkŞükür sevindim. Çalışıyorum. Farklı bir şey yapmadım
Gevşer gönül yaylarıBen de aynı okul baya zamanımı alıyor. Bahar gelsin istiyorum artık
Ben her bahar aşık olmam, ben her bahar gitmek isterim…Gevşer gönül yayları
Çok ucu açık oldu.Ben her bahar aşık olmam, ben her bahar gitmek isterim…
Hoş geldin ama burası yalan oldu maalesef@B O Z A kişisel gelişim deyince burda da bir topik buldum:)
Hoş geldin ama burası yalan oldu maalesef
Amin sağol. Bdvyi uzun süre takıyordum. Nedense kendiliğinden merakım ve sinirim gitti. Klişe olacak ama "boşver be"Baktım biraz sayfalara öyle olmuşhayırlısı olsun. Bdv.de sinir bastı bana yine
Merhaba benim de bunlata çok ihtiyacım bar saldım böyle bir konu yoksa konu mu açsakMerhaba. Uzun bir süredir sayfaya uğrayamadım. Bu süreçte arka arkaya kovid, influenza ve mastit oldum ve günlük yaşantım ciddi anlamda sekteye uğradı. Sanırım sayfa da aktif değil artık. Mart ayına geldik hedefler ve rutinler konusunda bir düzen oturtamadım hala. Ajanda tutmayı da bıraktım bu süreçte. @B O Z A eğer ki bu konuya benzer bir konunuz daha olursa beni davet ederseniz çok mutlu olurum. Sayfanın aktif olduğu zamanda ciddi anlamda motive oluyordum çünkü.
Çok çok geçmiş olsun. Ben de çoktan bıraktım ajandayi. Aslında bu sefer çok kararlıydım, yapardım da ama eşim göreve gitti, bölündúm. İçimden gelmedi.Merhaba. Uzun bir süredir sayfaya uğrayamadım. Bu süreçte arka arkaya kovid, influenza ve mastit oldum ve günlük yaşantım ciddi anlamda sekteye uğradı. Sanırım sayfa da aktif değil artık. Mart ayına geldik hedefler ve rutinler konusunda bir düzen oturtamadım hala. Ajanda tutmayı da bıraktım bu süreçte. @B O Z A eğer ki bu konuya benzer bir konunuz daha olursa beni davet ederseniz çok mutlu olurum. Sayfanın aktif olduğu zamanda ciddi anlamda motive oluyordum çünkü.
Bı düşünelim birlikte üçümüzMerhaba benim de bunlata çok ihtiyacım bar saldım böyle bir konu yoksa konu mu açsak
Düzenli olarak bildirim girince dediğiniz gibi gerçekten çok iyi oluyor. Günüm daha verimli geçiyordu sanki.Merhaba benim de bunlata çok ihtiyacım bar saldım böyle bir konu yoksa konu mu açsak
Çok teşekkür ederim. Size de kolaylıklar diliyorum. Konunuz tekrar aktif olursa çok mutlu olurum. :))Çok çok geçmiş olsun. Ben de çoktan bıraktım ajandayi. Aslında bu sefer çok kararlıydım, yapardım da ama eşim göreve gitti, bölündúm. İçimden gelmedi.
Bı düşünelim birlikte üçümüz
Evet ikimiz de güzel devam ettiriyorduk. Ben yapamayınca size de sorup modunuzu düşürmeyeyim dedim. Pek mecalim olmasa da mutlu olmanız için aktif olacağımDüzenli olarak bildirim girince dediğiniz gibi gerçekten çok iyi oluyor. Günüm daha verimli geçiyordu sanki.
Çok teşekkür ederim. Size de kolaylıklar diliyorum. Konunuz tekrar aktif olursa çok mutlu olurum. :))
Çok naziksiniz, teşekkür ederim.Evet ikimiz de güzel devam ettiriyorduk. Ben yapamayınca size de sorup modunuzu düşürmeyeyim dedim. Pek mecalim olmasa da mutlu olmanız için aktif olacağım