düzenli sporla zayıflamak , sıkılaşmak isteyenler buraya :)

elmascan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
280
3
34
Merhaba kızlar kendimden bahsedeyim biraz 21 yaşındayım . Ergenlik dönemlerimden itibaren hep kilo sorunu olan bir genç oldum artık sağlıklı ve fit bir görünüme sahip olmak istiyorum ve spor olmadan bunu yakalamam pek mümkün değil bana katılmak isteyenler kilosunu ve vücut ölçülerini yazsınlar yeterli sayıda spor arkadaşı bulabilirsem eğer video ve görsel paylaşımda da bulunacağım . Boyum 170 kilom 72 uyguladığım bir diyet listem var ilk hedefim 66 ikinci hedefim 58 benim motivasyona ve bu yolda benimle ilerleyecek azimli arkadaşlara ihtiyacım var . Ne dersiniz kızlar hep birlikte kilolarımızdan kurtulup incecik olmaya var mısınız ?

Son düzenleme:
slm canım, topiğin hayırlı olsun.. ben de destek olmak isterim.. hadi hep birlikte fit bir vücuda sahip olalım...

slm canım, topiğin hayırlı olsun.. ben de destek olmak isterim.. hadi hep birlikte fit bir vücuda sahip olalım...

merhaba canım hoşgeldin iyi yaptın biraz desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederim :) evet canım bu yıl bitmeden fit bir vücuda sahip olmak lazım

40 dakika pilates yaptım bugün 30 ip atladım ve jillian michaels ile 30 gün programına başladım baya zorladı beni yağlarım yanmaya başladı sanırım

slm canım ben de bir hafta aradan sonra leslie ile 5 mil yaptım, yarın sabah ta ebru ile pilates günü..
jillian geçen sen sene yapmıştım süper bişey ama bence çok yüklenme, hem yürüyüş hem pilates hem jillian aynı günde çok zorlar.. tek başına jillian bile çok etkili

Mrb cnm bende kilolarım dan şikayetçiyim 20 yaşındayım 14 aylık oğlum var fen bilimleri okuyorum hamile kaldığimda 60 kiloydum doğuma 95 ile gittim şimdi 85 kiloyum 4 gündür koşu bandına biniyorum faydasini görürüz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…