duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
slm hanimlar ben bi iki haftadir plates yapiyorum ve bi kac squat hareketleri. sizce benim soyle tas gibi sim siki vucuda sahip ilmam ne kadsr sureyi bulur. bunu basarmis olan var mi?

boyun, kilon, beslenme alışkanlığın, metabolizma hızın, yaptığın hareketleri ne kadar doğru yaptığın vs vs vs çok etmen var etkleyen ne desek boş bence. Tabiki sporu hayatınızın bir parçası yaparsanız bu dedikleriniz de peşinden olacak.
Unutmadan, hah tamam vücudum istediğim şekli aldı deyip bırakırsanız, eski halinize de ışık hızıyla dönersiniz

vucudumda bacak ici ve bel altimda fazlalik oldugunu dusumuyorum 49 kiloyum bu arada

Eklentiler

• IMG_20141222_161219.jpg
    IMG_20141222_161219.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 4.905
boyun, kilon, beslenme alışkanlığın, metabolizma hızın, yaptığın hareketleri ne kadar doğru yaptığın vs vs vs çok etmen var etkleyen ne desek boş bence. Tabiki sporu hayatınızın bir parçası yaparsanız bu dedikleriniz de peşinden olacak.
Unutmadan, hah tamam vücudum istediğim şekli aldı deyip bırakırsanız, eski halinize de ışık hızıyla dönersiniz
beslenmeme dikkat ediyorum protein vs hergun aliyorum duzenli besleniyorum ve hareketlwri dogru yapiyorum plates le basladim cunku zaten 49 kiloyum ama kemiklerim iri . ve popo icin squat yapiyorum sadrce gerisi kardio plates.

Şu siteye bir bak istersen;
Ben burada orta seviye, 45 dakikalık bir programla 1 ayda gözle görülür değişiklik almaya başlamış, 3 ayın sonundaysa mankenlere taş çıkarmıştım. (sonra dedim bu kadar taşlık beni bozar dedim, azıcık göbek salmaya karar verdim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığını görünce, "Aman Tanrım!" didim, biri bana sesleniyor. :KK53: :p Sor arkadaşım, istediğin kadar sor.
ay gercekten mi vucudumun resmini attim kendimi silerek. acaba 2 gunde bir kaslarim dinlensin diye iki gunde bir. ve dogru beslenerek kardio plates ve popo squat harwketlerinden baslayarak 1.30 saat yapiyorum ne kadar surede fit bir vucudum ve dik kalkik popom olur. iri kemikliyim bazi bolgelerde yaglanma sorunum var bacak ici bel kollar gibi resimdede goruldugi uzere 24 yasinda bi cocuk annesiyim .ve evde yapiyorum

X