- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
-
- Konu Sahibi asksarhosuyum
Ben yeni başladım 1 hafta oldu şimdiden kıxarıklıklar hafiflemeye başladı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şuan ne durumda?
Azalır gibi oldu ama çokta bi değişiklik yok
Ben daha önce 2 hafta kullanıp bırakmıştım biri 1 aydan sonra etki ediyor demişti kafam çok karışıkbugün yeniden başlayıp 1 aydan fazla kullanayım diyorum.
Bi dene bence sınuçta bi zararı yok
Kızlar ben yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum ve ciddi anlamda yuzumde duzelme oldu. Hormondan kaynaklı 2 yıl sıvılce tedavısı oldum sonrasında lekelerı geçirmek için doktorum azalderm kremını verdı ama 6 ay kullandığım halde geçmedgını gorunce kantaron yağına başladım ciddi anlamda lekelerde azalma oldu :) sabredın bırakmayın :)
Ciddimisin çok mutlu oldum inşallah benimkilerde geçer şubatta iki hafta sürüp bırakmıştım 12 haziranda yine başladım bakalım inşallah sivilce lekeleri geçer kırmızı sinir şeyler bugün 3.gün olucak sadece geceleri sürüyorsun dimi canım?
Evet canım gece yuzumu temızledıkten sonra masaj yaparak suruyorum :) devam et sabırlı ol inan o kadar çok şey denedımkı tek iyi gelen bu yag oldu :))
Çok sevindim:) ne kadar süre devam ediceksin:)
Artık haftada uc kez fln surerım ama tamamen bırakmayı duşunmuyorum :)
Normalde her gece mi sürüyordun?:)) Canım bugün 4. Günüm ben çok sabırsızım ama eylüle kadar sanredip kullanayım diyorum inş gecer gecmezse eylül gibi dr yolu gözükür inşallah geçer o kadar çok istiyorum ki
Her gece suruyordum canım ınan duzenlı kullanırsan sonucunu çok guzel bi şekilde alırsın :) ama dediğin gibi geçmezse doktora git ben uzun sure tedavı gördum baktım duzelmıyo bu yonteme basvurdum :) sonucunu merakla beklıyorum :))
İnşallah sana mutlu haberlerimi vericem:) tüm kalbimle istiyorum yiyeceklerle de destekliyorum özellikle bugünden itibaren:) nette düzenli olarak 3 ay kullananın geçmezse 6 aya kadar kullanın diyor ama hücre yenileyici ve yanıklara yaralara leklere iyi geldiğine göre 1 aydan sonra anlaşılır iyi gelip gelmeyeceği ben daha önce 2 hafta kullandığım zaman kulak çubuklarınla sürüyordum masajda yapmıyordum sonra direkt yatınca zaten emilmeden yastığa geçiyordur bence şimdi parmağımla masaj yaparak sürüyorum:)
Yatmadan yarım saat önce fln uygularsan masaj yaparak çok rahat emılıyo :) benım renk bozukluguda vardı onuda toprladı mucızevi birşey bu yağ :) inşallah bi an önce bebek gıbı bı cılde sahıp olursun :))
Renk bozukluğu bende de var bir yanağımda özellikle canım sabırsızlanıyorum olumlu etkilerini görmek için ne kadar zamanda net anlamda anlaşılır çok soru sordum sıktım seniamin bu arada hepimizin cildi pürüzsüz olsun inşallah.
Yok canım ne sıkmasıyardımlaşa yardımlaşa güzelleşcez 3 hafta sonra tamamen farketmeye başlarsn canım bazıları bır hafta dio ama bana etkı etmedı o kadar hızlı :)