- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
-
- Konu Sahibi asksarhosuyum
Yok canım ne sıkmasıyardımlaşa yardımlaşa güzelleşcez 3 hafta sonra tamamen farketmeye başlarsn canım bazıları bır hafta dio ama bana etkı etmedı o kadar hızlı :)
İyi gidio canım hergun surmuorum artık ıkı gunde bır suruyorum senın nasıl gidio :)Selam canım bugün 15. Günüm senin nasıl tamamen geçti mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi gidio canım hergun surmuorum artık ıkı gunde bır suruyorum senın nasıl gidio :)
Kırmızı gibi leke yada izlere kızarıklıklara kantaron yağını 1 aydan fazla kullanan var mu yorumlarınızı bekliyorum
illaki faydasını görürsün mucizevi bi şey bu
Aa siz gördünüz mü
Bir ara yanağımda bir beze vardı bende oynadımm sıktım bişeler yaptım yara oldu ama nasıl kötüydüdüzenli kullandım ne iz kaldı ne bir şey bayada derin bi yara olmuştu çok şükür geçti
Çok sevindim be kadar sürede tamamen geçti peki?
Evet geçti resmen çukurlaşmış bir yaraydı yani. Yalan olmasın cok hatırlamıyorum ama 15 20 gün anca kullanmışımdır. Ama 2 güne 1 sürülmesi daha iyi diye biliyorum. Çok sıkıntılı değilse cildin öyle yap bence.
Lekelerin nasıl oluştu peki ? Kendiliğinden mi vardı, sonradan mı oluştu canım ?
Sivilcelerden kaldı canım minikler ve kırmızılar
inşallah faydasını görürsün canım sende.. Çok eski değillerse kesin görürsün ama
4-5 aylık canım
Durmak yok yağa devam :) inş bi an önce istediğin cilde kavuşursun canımm
İyi gidio canım hergun surmuorum artık ıkı gunde bır suruyorum senın nasıl gidio :)