Lekeler, Çiller Düzenli olarak kantaron yağı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Slm arkadaşlar bir estetisyen olarak ve cilt bakımlarını sadece doğal karışımlarla yapan biri olarak şunu söyliyimki leke problemlerinde kantorondan faydalanıyorum ben karışımlarda kullanıyorum ve iyi sonuölar aldım
sizin kullandığınız sarı kantaron yağı mı kırmızı mı hangisini kullanmalıyım bi farkı var mı?

bende geçen sene oluşan yanıklarım için 1.5 senedır kullanıyorum aralıksız sabah akşam.yanık ton farkında hıçbı değişiklik yok belkı başka lekelere faydası olur ama yanıklara asla fayda görmedım buna rağmen yılmadım kullanmaya devam edıyorum..ben ayrıca aktardan yuzde yuz orjınal saf kantaron yağı alıorum

Herkese merhabalar,
09.10.2017 itibariyle gece yatmadan önce tüm yüzüme parmaklarımla yedirerek uygulamaya başladım. Bu yaz güneş lekelerim yaşımın da gittikçe artıyor olması sebebiyle (sanırım) çok daha fazla. Özellikle alnımda bir çok koyu güneş lekesi oluştu ve bu beni korkuttu. Son çare olarak lazer tedavisini düşünüyorum. Öncesinde kantaronun mucizesini bildiğim için kantaron yağını denemek istedim. Renk farketmez o mucize çiçek en az 2- 2,5 ayzeytinyağında bekletilmiş olsun yeter.. Anneannem yatağa bağlı bir hastaydı ve biz açılan yaralarına ev yapımı kantaron yağı kullanırdık. MuciZesini gözlerimle gördüğüm için bu yağı kullanmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle cildi yeniliyor ve onarıyor. İlk kez kullandığımızda 84 yaşındaki anneannemin yaralarını iki günde iyileştirdiğini görünce inanmakta zorlanmıştım. Biliyorsunuz bu yaşta her şey biraz geç olur.
Ben de bu yağı en az bir ay deneyeceğim. Etki görürsem sizlere bilgi vereceğim. Öyle bilgi vereceğim deyip sonra mesaj atmayanlar gibi olmayacak En az bir ay kullanmayı planlıyorum. Merak edenler olmuş, sürdüğünüzde leke veya ciltte koyuluğa sebep olmuyor. Bende sivilce de yapmadı. Antiseptik etkisi olduğu için sivilceleri kuruttuğu yazılmış zaten bir çok yerde. Önce doğal yolları denemekte fayda var.
Sevgiler..

Kantaron yağının yara iyileştirmede etkisini bizzat gördüğüm için deneyeceğimi ve lekelerde sonuçları ileteceğim demiştim. Son bir ay boyunca kantaron yağını akşam saatlerinde en az bir saat bazen tüm gece bekleyecek şekilde lekelerime sürdüm, beklettim. Etkisini duyduğum için e vitamini kapsülleri de aldım ve yağın içerisine kapsülleri ekleyerek, destekleyerek kullandım. Ancak, maalesef lekelerde azalma veya renklerinde değişim olmadı. Belki bir kaç ay sonra işe yarayabileceği ümidiyle devam edeceğim. Sonuç alırsam mutlaka paylaşacağım.

Kantaron yağının yara iyileştirmede etkisini bizzat gördüğüm için deneyeceğimi ve lekelerde sonuçları ileteceğim demiştim. Son bir ay boyunca kantaron yağını akşam saatlerinde en az bir saat bazen tüm gece bekleyecek şekilde lekelerime sürdüm, beklettim. Etkisini duyduğum için e vitamini kapsülleri de aldım ve yağın içerisine kapsülleri ekleyerek, destekleyerek kullandım. Ancak, maalesef lekelerde azalma veya renklerinde değişim olmadı. Belki bir kaç ay sonra işe yarayabileceği ümidiyle devam edeceğim. Sonuç alırsam mutlaka paylaşacağım.

Evet geçti resmen çukurlaşmış bir yaraydı yani. Yalan olmasın cok hatırlamıyorum ama 15 20 gün anca kullanmışımdır. Ama 2 güne 1 sürülmesi daha iyi diye biliyorum. Çok sıkıntılı değilse cildin öyle yap bence.:KK6:
canım ne kadar bekletiyorsun yüzünde internette yarım saat diyor bazı kişilerde geceden sürüp uyuyor muş kararsız kaldım sen ne kadar bekletiyorsun

X