Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aa bak yarım gün de aklımda. Tüm gün sanırım göndermem de yarım belki olabilir. Ahsenle etkinlik falan yapıyoruz evde sürekli bide hep köyde bahçede bi yerlere gidiyoruz. Sıkıldığını sanmıyorum da bilemedim
bu yaşta zaten yarım gün daha uygun olur tüm günde sıkılır bizde yarım gün düşünüyoruz yaşı geldiğinde nasip olursa

Yani bence sıkılmıyordur kendine sormak lazım 😂😂😂 okul diye can atıyor tabi çok istiyor. Ya bide aşırı hareketli ya ondan da çekiniyorum 2 öğretmenli sınıf olması lazım ahsen çok tehlikeli şeyler yapıyor. Orda da yaparsa diye korkuyorum. Ay valla yemede yanında yat. Apartman tam yola cephe bizim bahçesi bişeyi de yok. İndiremiyorum mecbur hep anneme köye bahçeye gidiyoruz oynasın diye
senin kızında oyuncakları atıyomu , bizimki biraz oynuyo ondan sonra oyuncakları atmaya başlıyo

Deniz 3 yaşına gelince yarım gün vermeyi düşünüyorum bende. Evde artık etkinlikler ve öğreticilik biraz monotona bağlıyor, kreş daha verimli olur gibi geliyor.
3-4 yaş yarım gün kreş, 5 anasınıfı, 6.5 da birinci sınıfa denk geliyor.
Bizimki istekli de bakalım artık emin olamadım bende

Ay yok bizim her gidişimiz böyle en az iki saat hele büyük oğlum yazın bizim bura müsait top oynamaya bi cıkıyo 4 5 saat boyunca top oynuyolar
Burda öyle bir ortam yok salıncak kaydırak bu kadar. Toprak falan olsa etse onla da oynar ama yok

Günaydınn ❤️

1000069349.webp

Burda öyle bir ortam yok salıncak kaydırak bu kadar. Toprak falan olsa etse onla da oynar ama yok
Bizimde 2 salıncsk bi kaydırak var parkta bisey yok ama kültür merkezi var oranın otoparkı bombos arda top oynuyo aksama kadar metede akülü araba scoter sürüyo komşuların cocuklarıda olunca baya vakit geçiyo

Bizimde 2 salıncsk bi kaydırak var parkta bisey yok ama kültür merkezi var oranın otoparkı bombos arda top oynuyo aksama kadar metede akülü araba scoter sürüyo komşuların cocuklarıda olunca baya vakit geçiyo
Ohh ne güzel. Akülü araba evde duruyor bizim maalesef. Bahçeye götürcez artık

Ohh ne güzel. Akülü araba evde duruyor bizim maalesef. Bahçeye götürcez artık
Bizim söyle bi bos alanımız var asagısıda burdan büyük yoksa akülü araba aldırmazdım sanırım sürecek bi yer bulmakta mesele

Eklentiler

• IMG_5749.webp
    IMG_5749.webp
    107,4 KB · Görüntüleme: 27
Selam kızlar
Sabah bulaşık vardı tezgahın üstünde onları elimde yıkadım
Ardaya kahvaltı hazırladım
Ardayı okula bıraktım geldim
Bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Çamaşır katladım
Meteyi yıkadım
Yemegimi yaptım mete domates corbası istedi
Domates çorbası sulu köfte biraz alakasız ama corbayı mete icer biz yemeyiz aksam bide yanına mantı yaparım
Islak kurabiye yaptım
komsumla beraber cocukları cıkarcaz
Pertim cıkmıs durumda 🫠

Back
X