Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çocuğu ergenliği zor geçiyor gerçektenGelemedim ya. Hem eşim evdeydi hem de çocuklarla (özellikle kızımla) sıkıntıdayım![]()
Elazığ maçı mi
Sınırlarımı çok zorluyor, hem de saatlerce . Sakinken çok konuşup anlatıyorum. Ama ilk fırsatta yine aynı şeyler .Tabii ki her istediklerini yapamayız
Böyle bir dünya yok sınır koymak zorundayız sakinken neden bu şekilde davrandığını sorabilirsin bu yaşlarda akranlarıyla da okulda sorunları olabiliyor. Kimi çocuk içine kapanıyor kimi de agresifleşiyor. Birde çocukların için halim esmasını çekebilirsin gerçekten sakinleştiriyor
Amin sağol bonusum . Her gün okuyayım demi?Limonsuzzcay 88 Ya Halim hem kendine hem ona okumaya çalış canım Allah kolaylığını versin
Geçicidir ama bu kadar da erken başlayacağını düşünmüyordum yaKız çocuğu ergenliği zor geçiyor gerçekten
Ben o dönemEfser den çok destek almıştım sağolsun çok güzel açıklamıştı
Kısacası geçici bir durum çokta yapabilecek birseyimiz yok
Amin sağol bonusum . Her gün okuyayım demi?
Sağolun yaHer gün limonsuzum 21 gün hiç aksatmamaya çalış.
2 sene önce bizde ailecek gitmistik gerçekten farklı bi atmosfer cok hosuma gitmisti Mete 2 bucuk yasındaydı o seste uyuyakalmıstı maç bitene kadarda uyanmamıstı
EveetElazığ maçı mi![]()