Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eşimin kışlıklarını kaldırdım
20 😅parça ütü yaptım 😰
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Çocuklar da kendi çamaşırlarını katlayıp yerleştirdi ( bu en zor işti bence çünkü 40 kere söyledim 😅)
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Bitince boşalttım
Yemekten sonra çıkanları yerleştirdim
Ocağı sildim
Arkasındaki fayansları sildim
Bulaşık makinesinin dışını sildim
Tezgahı boşaltıp temizledim sonra yerleştirdim
Musluğu parlattım

Noldu canım hayırdır
Bilmiyorum ki canım. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum anlamadım. Kızım çok öfkeli. Sürekli bişey istiyor, olmayınca çok sinirleniyor. Bana karşı çok saygısız bağırıyor🙁öyle bağırıp etrafa saldırıyor ki bi görsen sanki çok büyük bişey olmuş.sonra sakinleşince özür diliyor ama ben çok kırılıyorum artık 😔

Gelemedim ya. Hem eşim evdeydi hem de çocuklarla (özellikle kızımla) sıkıntıdayım 😢
Çocukları yetiştirirken zaman zaman zorlanıyoruz Allah sabrımızı arttırsın
Kızın kaç yaşında ergenliğe yaklaştıysa huyları çok değişiyor maalesef

Bilmiyorum ki canım. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum anlamadım. Kızım çok öfkeli. Sürekli bişey istiyor, olmayınca çok sinirleniyor. Bana karşı çok saygısız bağırıyor🙁öyle bağırıp etrafa saldırıyor ki bi görsen sanki çok büyük bişey olmuş.sonra sakinleşince özür diliyor ama ben çok kırılıyorum artık 😔
Kac yasında limonsuz benim oglumda bu ara öyle 9 yaşında bi sus sanane sürekli tersleyerek cevap veriyo sonrada ne dedim ki diyo şaşırıyorum ya biz böyle miydik bu yaşta

Kac yasında limonsuz benim oglumda bu ara öyle 9 yaşında bi sus sanane sürekli tersleyerek cevap veriyo sonrada ne dedim ki diyo şaşırıyorum ya biz böyle miydik bu yaşta
10.5 yaşında kuzum. Oğlum da ablasından görüp yapıyor. Kardeşine de çok bulaşıyor. Genelde kavga , bağrış oluyor evde.

Ben evet dersem, sakinsem biraz daha iyi oluyorlar ama her zaman olmuyor ki 🙁

10.5 yaşında kuzum. Oğlum da ablasından görüp yapıyor. Kardeşine de çok bulaşıyor. Genelde kavga , bağrış oluyor evde.

Ben evet dersem, sakinsem biraz daha iyi oluyorlar ama her zaman olmuyor ki 🙁
Aynen öyle bizim evde de durumlar. Hic bisey olmasa bile gidip bi Mete ye vuruyo düsürüyo salak diyo. Her zaman sakin olamıyoruz malesef limonsuz bizde insanız sonucta. Anlamaya çalışcaz mecbur ama her şeye evet demicez yoksa ipin ucu kaçıyo.

Ön ergenlikteymiş bu yaşta olabiliyor böyle şeyler gerçekten zor ama sabrını mümkün olduğunca korumaya çalış benim kızımında huyu çok değişmişti ama geçiyor düzeliyorlar merak etme
Ne yapmalıyım peki ? Her istediğini yaparsam önünü alamam.

Aynen öyle bizim evde de durumlar. Hic bisey olmasa bile gidip bi Mete ye vuruyo düsürüyo salak diyo. Her zaman sakin olamıyoruz malesef limonsuz bizde insanız sonucta. Anlamaya çalışcaz mecbur ama her şeye evet demicez yoksa ipin ucu kaçıyo.
Aynen öyle 🙁 oğlum zaten çabuk sinirlenen bi yapısı var, sinir hastası olacak 😔

Ne yapmalıyım peki ? Her istediğini yaparsam önünü alamam.
Tabii ki her istediklerini yapamayız
Böyle bir dünya yok sınır koymak zorundayız sakinken neden bu şekilde davrandığını sorabilirsin bu yaşlarda akranlarıyla da okulda sorunları olabiliyor. Kimi çocuk içine kapanıyor kimi de agresifleşiyor. Birde çocukların için halim esmasını çekebilirsin gerçekten sakinleştiriyor

Tabii ki her istediklerini yapamayız
Böyle bir dünya yok sınır koymak zorundayız sakinken neden bu şekilde davrandığını sorabilirsin bu yaşlarda akranlarıyla da okulda sorunları olabiliyor. Kimi çocuk içine kapanıyor kimi de agresifleşiyor. Birde çocukların için halim esmasını çekebilirsin gerçekten sakinleştiriyor

Limonsuzzcay Limonsuzzcay 88 Ya Halim hem kendine hem ona okumaya çalış canım Allah kolaylığını versin

Günaydın hayırlı sabahlar :KK36:
Seher vakti, hava mis, kuşlar ötüyor
Balkondayım 📿 Elhamdülillah

Screenshot_20250412-062012_Instagram.webp

Back
X