- 11 Nisan 2007
- 86.578
- 507.395
- 1.223
Ohoo 2 gün bakamadım gezmeler falanTünaydın. Kızılcahamama gidiyoruz çıktık şimdiEvi havalandırdım, topladım çıktık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo 2 gün bakamadım gezmeler falanTünaydın. Kızılcahamama gidiyoruz çıktık şimdiEvi havalandırdım, topladım çıktık
Hayırlı yolculuklarTünaydın. Kızılcahamama gidiyoruz çıktık şimdiEvi havalandırdım, topladım çıktık
Hayırlı günler kızlar
Sabah hastane işlerim vardı oradan anneme kahvaltıya geldim
burdakiler gecen sezon bakalım buraya ne zaman gelecekÇıkmadan yazimEfser Yeni desen bezler aldım bimden kalpli
Poğaça yap pişir sıcak sıcak buzluğa at hayall. Sabahta çıkar taze gibi oluyırYarın misafirim gelecek pogaca hamurunu gece yoğursam buzdolabına koysam sabah yapsam olur mu ? Mayalanır mı ? Yoksa sabah erkenden yapmak zorunda kalacağım![]()
Ah bonus bir kez daha öptüm sarıldım gerçekten şükür sebebi.İçim acıdı öyle yazınca düşüncesi bile çok zor rabbim sana sabır dayanma gücü versinBenim yerime de annenin sofrasına otur elini öp dizine yat selin. Gidince orda olan anneler şükür sebebi
şuan hastanedeler bonus bekliyolar inşallah güzel bi haber alırlar hepimiz çok üzgünüzpapatyamm abla hastanız nasıl? Vaktim yok geçmişi okuyamıyorum
Kızımla bira zoyun oynadık sonrasinda uyuduGunaydin
Yatakları topladım
Evi havalandirdim
Bukulmeyi bekleyen çamaşırları vardi onlari buktum
Akşamdan kalan bulasiklari makineye dizip makineyi çalıştırdım
Tezgahın üstünü ve ocagi temizledim
dağılan mutfak dolabımı boşaltıp temizledim
Oturma odasini toplayıp robota supurttum
Balkonu yıkadım
Balkona denk gelen camları yıkadım sildim
Çamaşırları balkona serdim
Kahvaltıyı hazırladım kızımla beraber yaptik
iyi gezmeler sweetTünaydın. Kızılcahamama gidiyoruz çıktık şimdiEvi havalandırdım, topladım çıktık
Chatgpt den yaptım ben canım başka seçenek varmı bilmiyorumBu görüntüler yapay zeka ilemi yapılıyo sadece başka bir seçenekte varmı![]()
akşamları yapabildiğim kadarını yapıyorum ütüyü falan hafta içi akşamdan , diğerlerini hafta sonu öyle öyle bi şekilde oluyopeki ya çalışan hanımlar sizin sıra süreciniz nasıl ? ben kalıyorum valla ://
Tabii onu takınca geri çıkarasım geliyo bazenTemizlik yaparken mikız gönül kiri pasağı tam görmek için mi
İyi tatiller sweetim![]()
Ohoo 2 gün bakamadım gezmeler falanyolunuz açık olsun
Hayırlı yolculuklar
Çok teşekkür ediyorum efenimiyi gezmeler sweet![]()