Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar😍
Sabah Ardaya kahvaltı ve beslenme hazırladım
8de balkon yıkadım🫠
Cam balkon takmaya gelecekler birazdan
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Makineye camasır attım
Tuvaletleri yıkadım
Banyo yaptım banyoyuda yıkadım
Kahvaltı hazırladım
Simdi mutfak toplaamata geçiyorum
Hay maşallah.
Şu mesajı gördüm ve kalkıyorum.
Yatmanın ne faydası var.

Hadi bismillah

Günaydınn kızlarr az bana destek atsanıza ya evimde bir düzensizlik var nereden başlayacağımı bilmiyorum. Çalışıyorum işten metrobüse bin eve 25 dakika yürü falan hiç mecalim kalmıyor. Yemek yapabiliyorum sadece. Sonra da biraz yemek yerken dinleneyim falan diyorum. 11 gibi işim gereği yine bir yarım saat bilgisayarı açmam gerekiyor. Gün hemen bitiyor sanki. Sadece yemek yapıyor ve bulaşığı dizebiliyorum. Zihinsel olarak da bana iyi gelmiyor bu durum. Evimi tamamen düzenlemek her işi düzene sokmak istiyorum. Eşim de görev verince yapıyor hemen ama kendi dur şurayı düzenleyeyim demez tabi. Benim ona görev verebilmem için önce bir kendi kafamı toparlamam gerek. Nerden başlamalıyım sizce?

Gunaydin 🪷
🌸Yatakları topladım
🌸Evi havalandirdim
🌸Bukulmeyi bekleyen çamaşırları vardi onlari buktum
🌸Akşamdan kalan bulasiklari makineye dizip makineyi çalıştırdım
🌸Tezgahın üstünü ve ocagi temizledim
🌸dağılan mutfak dolabımı boşaltıp temizledim
🌸Oturma odasini toplayıp robota supurttum
🌸Balkonu yıkadım
🌸Balkona denk gelen camları yıkadım sildim
🌸Çamaşırları balkona serdim
🌸Kahvaltıyı hazırladım kızımla beraber yaptik

Günaydınn kızlarr az bana destek atsanıza ya evimde bir düzensizlik var nereden başlayacağımı bilmiyorum. Çalışıyorum işten metrobüse bin eve 25 dakika yürü falan hiç mecalim kalmıyor. Yemek yapabiliyorum sadece. Sonra da biraz yemek yerken dinleneyim falan diyorum. 11 gibi işim gereği yine bir yarım saat bilgisayarı açmam gerekiyor. Gün hemen bitiyor sanki. Sadece yemek yapıyor ve bulaşığı dizebiliyorum. Zihinsel olarak da bana iyi gelmiyor bu durum. Evimi tamamen düzenlemek her işi düzene sokmak istiyorum. Eşim de görev verince yapıyor hemen ama kendi dur şurayı düzenleyeyim demez tabi. Benim ona görev verebilmem için önce bir kendi kafamı toparlamam gerek. Nerden başlamalıyım sizce?
Yapman gerekenleri yazıp onem sırasına göre günlere bolebilirsin belki faydası olur. Gunluk aksamdan 5 dklik toparlamalar ertesi güne cok yardımcı oluyor. Yorgunluğun için kan değerlerini olçturup vitamini takviyesi almakta iyi geliyor.

Yapman gerekenleri yazıp onem sırasına göre günlere bolebilirsin belki faydası olur. Gunluk aksamdan 5 dklik toparlamalar ertesi güne cok yardımcı oluyor. Yorgunluğun için kan değerlerini olçturup vitamini takviyesi almakta iyi geliyor.
Aslında arada bir yazıyorum ama yapacaklarım o kadar çok ki ya hep ya hiç diye küçük şeyleri de yapmıyorum. Sadece günlük işleri yapıyorum. Mesela çamaşır yıkadım iki gün önce son part hala kurutma makinasının içinde duruyor. Neyse küçük küçük bir plan yapmaya çalışayım

Aslında arada bir yazıyorum ama yapacaklarım o kadar çok ki ya hep ya hiç diye küçük şeyleri de yapmıyorum. Sadece günlük işleri yapıyorum. Mesela çamaşır yıkadım iki gün önce son part hala kurutma makinasının içinde duruyor. Neyse küçük küçük bir plan yapmaya çalışayım
Kendini motive etmen lazım. Ben çalışırken arkadaşlarla birbirimizi baya destekliyorduk bu konuda bugun şunu yapalım şurayı temizleyelim diye. Simdi ucretsiz izindeyim burası bu konuda bana cok iyi geliyor. Motivasyonum artiyor.

Tünaydın ❤️

1000068310.webp

Kendini motive etmen lazım. Ben çalışırken arkadaşlarla birbirimizi baya destekliyorduk bu konuda bugun şunu yapalım şurayı temizleyelim diye. Simdi ucretsiz izindeyim burası bu konuda bana cok iyi geliyor. Motivasyonum artiyor.
Şimdi bir plan yaptım. Cumartesi misafirim var bu 3 günde ütü ve perde yıkama hariç diğer tüm işleri yapacağım. Camları yeni sildim zaten. Bugün düzenleme işini yapacağım. Yarın da temizleme kısmını yapacağım. Diğer gün de balkonu yıkar kileri temizlerim. Eşime de süpürme toz alma kapı silme işini versem cumartesiye kadar bitmiş olur inşallah. Yazıcam girip buraya yaptıklarımı belki motive olurummm

Evet canm sanırım reçeteyi görmeden vermezler 🥺
Yine de çok teşekkür ederim 🌹
Baloncuk Allah kolaylıkla bu süreci atlatmayı nasip etsin.

16.641 kere Ya Latif çekebilirsin baloncuk ilaç durumunun çözülmesi için

17.161 Ya Selam da olur sıkışılan durumdan selamete çıkmak için

Back
X