- 10 Kasım 2024
- 2.452
- 14.272
- 123
- 30
Allahım çocuğun duruşu bile coşkulu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım çocuğun duruşu bile coşkulu
Yaprağı suya koymustum 1 ay sonra soldu çöpe attım canım-Hayal canım sen deve tabanı bitkisini yapraktan mı çoğaltmıştın ? Oluyor mu
Yüzünü görsen bide fotonu çekiyim dedim ağzını gözünü kaydırıyor kırıtıyorAllahım çocuğun duruşu bile coşkulu![]()
Yaa bnde geçenlerde yengemde kauçuk gördüm acaba yapraktan çoğalır mıydı diye aklıma geldiYaprağı suya koymustum 1 ay sonra soldu çöpe attım canım
MuhteşemledimEki Görüntüle 3574968
Dikkat
Cumartesi - Pazar için yatak odalarımızı, bilhassa yatak başlığımızı temizliyorum. Mis gibi ediyoruz.
Haberiniz olsun.
Vay ben görmedim vay ben okumadım demeyiniz.
Benimde füme ve süetBenüm yatak başlığın süet ve lacivert teşekkürler![]()
Maşallah
Ne güzel bi hediyeÇekmecede gram altın vardı ahsen eli arkasında geliyor sana sürprizim var hediyem var diye. Altını veriyor![]()
Evet o yapmışMaşallah![]()
cimcime kız
Papatya abla mi yaptı eline sağlık![]()
Ay ay ay maşallah ya pamuk şekere benzemiş
Güle güle giysin güzel günlerde canım benim
Sanada öricem söz Allahın izniyle bebeğin bi olsun
Allah razı olsun ablam duan yeter benim içinSanada öricem söz Allahın izniyle bebeğin bi olsunmavibaloncuk sanada canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
![]()
Yaa canım ablam ellerine sağlık çok güzel olmuşGüle güle giysin güzel günlerde canım benimne demek ben bu gruptaki bebelerin ananesiyim unuttunmu
Bebeli hanımlar isteyene örerim hediye küçük bebelere![]()
Sanada öricem söz Allahın izniyle bebeğin bi olsunmavibaloncuk sanada canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
![]()
BendeDuygulandım nedense
![]()