Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cevizde bu sene bahçedende menemenleride bahcenin domatesiyle yapmıstım. Buzlukta yine bahcenin visnesi var cocuklara arada meyve suyu yapıyorum hazırda iciyolarda iste evdeyken sürekli bi icecek arıyolar.
Kuru fasulyemizde bahceden. İste yaz gelince bahcede olan ne varsa kvdeler geldikce getiriyo patlıcan domates patates biber salatalık😂 turşuyu bile bu sene bahçedekilerle kurdum cok iyi oldu
Ohh maşallah ne güzel yaa

önceden ariel ve omo alıyodum , boykot diye almıyorum artık , şimdi bingo , rinso, renax alıyorum onlara ilave sabun tozu ve çamaşır sodasıda koyuyorum beyazlara
renklilere de rinsonun sıvısında indirim vardı geçen hafta şokta 5 lt. 345 tlden 145 tl düşmüştü aldım
deterjanı çok koyuyorum o yüzden renklililerde kalıntı bırakmaya başlamıştı sıvı aldım o yüzden
Beyazlarda bende toz kullanıyorum ve çamaşır sodası falan ekliyorum. Renklilerde senelerdir sıvı kullanıyorum da yok istediğim gibi temiz olmuyor uzun programda yıkadığım ek durulama falan yaptırdığım halde

Toz deterjan kullanıp memnun kaldığınız marka var mı boykot olmayan? Toza geçicem ben ya makine mi iyi yıkamıyor sıvı deterjan mı bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum sonuçtan. Makine yeni bakıma gitti parçaları değişti ama bilmiyorum deterjan olabilir
Ben bingo ve renax kullanıyorum şimdilik memnunum, beyazlar için beyaz sabun rendeleyip makinenin çamaşır kısmına koyuyorum 2 yemek kaşığı kadar temiz yapıyor 🌸

🎡Yemek yaptım mercimek çorbası pırasa makarna
🎡Mutfağı topladım
🎡Yatakları süpürdüm topladım
🎡Odaları topladım
🎡Yıssğınla çamaşır katladım
🎡Mutfak hariç bütün evi süpürdüm
🎡Tozları aldım
🎡Kocaya dırdır yaptım

Back
X