- 10 Kasım 2024
- 2.455
- 14.295
- 123
- 30
Yaa yeni teknoloji zahirrrSaatini ayarlamışsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa yeni teknoloji zahirrrSaatini ayarlamışsa![]()
Ben çamaşırları 7 saat yıkıyorum dermişimSabaha mı bitecek![]()
Yokta şal bağlayaydı bari sjsjsdfKız gayet zarif bir kadın valla sana genç bir kadın dedim
Ne istiyonuz barbei tarzı mı yapayım![]()
Hee tamam soryBen çamaşırları 7 saat yıkıyorum dermişimhayır canım gecikmeli başlat şeysi var ona basıp saat ayarlıyorum 6 saat sonra başlasın gibi..
İlkini şallı yaptı da gözlerini bi tuhaf yaptıYokta şal bağlayaydı bari sjsjsdf
Hayal i yapmıştın ya pilates li hali olabilirŞimdi sıra Pinhan da peki pinhan başörtülü müüü biri bana desin
O da aklımdaLorayı yapın fotojeniktir o dolunay gibi çıkarAktif Lora
Evet ya sabahtan beri çok eğlendim okurken
Aynen pilates düşündüm bende ama saçları açık mı yapsam kapalı mı hiç bilgim yok ona dairHayal i yapmıştın ya pilates li hali olabilir![]()
Zayıf yapsın seni dimi olgun yaşlıya yakın ama fit kalmış gibiGonulmeyvesi beni de çizittirver bakalım nasıl hayal etmişsin, benim de bi resmim olmasın mı Gönüüğğl
Kapalı diye biliyorumAynen pilates düşündüm bende ama saçları açık mı yapsam kapalı mı hiç bilgim yok ona dair![]()
Gapalı kardeşimizAynen pilates düşündüm bende ama saçları açık mı yapsam kapalı mı hiç bilgim yok ona dair![]()
Kaydettim Bu detayı senin diğer bıdıklar kaç kız kaç oğlanB.k bulaşmış heryerine detay olsun![]()