- 27 Mart 2019
- 30.414
- 112.380
- 598
Hemde sımsıcak olmuşNe demekk ben birşey yapmadım ki hayalimde ki seni yazdım sadece ama hoş ve sıcak bi görsel oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde sımsıcak olmuşNe demekk ben birşey yapmadım ki hayalimde ki seni yazdım sadece ama hoş ve sıcak bi görsel oldu![]()
Kim o temizlik yapanlarO kadar çok temizlik yapmışsınız ki utanarak ütü yapacağım ben de şimdi, hiçbir şey yapmamış olmim diye![]()
Mesaj sayısına ithafen diyorsan okumadan karar verme derimO kadar çok temizlik yapmışsınız ki utanarak ütü yapacağım ben de şimdi, hiçbir şey yapmamış olmim diye![]()
Yaa oğluma kek yediriyorum oturdum kaldım
Bende başlıyorum gönülüm. Benim bacaklar uzun 5.1 te yürüyorum ben
Nevresim varmış 1 takım 1 de gömlek çok bisey değil ama onları yaptımKim o temizlik yapanlar
Ayıp olmasın diye de ütü yapmazsın bee![]()
Hayir canım düne de göz gezdirdim birazMesaj sayısına ithafen diyorsan okumadan karar verme derim![]()
Ne güzel biriktirmeden yapıyor olman benim kaç parça var saymadımNevresim varmış 1 takım 1 de gömlek çok bisey değil ama onları yaptımsüpürge tutamıyorum bu saatte malum
Hayir canım düne de göz gezdirdim biraz![]()
Bende 6 ile 5.5 arasında yürüdüm 20 dk bittiiiBende başlıyorum gönülüm. Benim bacaklar uzun 5.1 te yürüyorum ben
Benimde bitti gitsinler yağlar inşallahBende 6 ile 5.5 arasında yürüdüm 20 dk bittiii![]()
İnşallah canımm yarın gram da olsa eksi görsem çok şükür dicem tam manasıyla olmadı çünküBenimde bitti gitsinler yağlar inşallah![]()
Yapayım canımm
Tamam yaparımmGonulmeyvesi beni de çizittirver bakalım nasıl hayal etmişsin, benim de bi resmim olmasın mı Gönüüğğl